Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
elbette hissediyodur şerifecimm ..senin bi parçan ooo.kokunu tanıyodur mutlaka anlıyodur yanında olduğunu..

elbette hissediyodur şerifecimm ..senin bi parçan ooo.kokunu tanıyodur mutlaka anlıyodur yanında olduğunu..

bende öyle düşünüyorum ve çok mutlu oluyorum inanın bana onu görünce sanki 108 gündür acı çeken ben herşey bitmiş ben hiç acı çekmemişim gibi geliyor üstümdeki ağırlık birden gidior sanki ne bilim...:sm_cool:

teşekkürler arkadaşlar herşey için...

bebeğim bu gün 1 kiloya ulaştı besini 15 cc ye çıktı çok şükür şuan tolere edebilior inşallahda böle devam eder :( bugün makineden ayırmayı deneyecekler inşallah bu son ayırış olurda kendi rahat rahat kablosuz nefes alabilir...bu gün bana güldü annem meleklere gülüor dior ama bana güldü işte :) çok şekerdi yaa anlatamam inşallah bu acılardan çilelerden kurtulacak çok bekledik seni umut utandrma bizi babanı ve seni seven herkesi :)

ayyyy şerifeciim çok sevindim inşallah makinesiz nefes alacak oğluşun. şu anki duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum, çok duygulandım
allahım sen ne büyüksün bizim küçücük umudumuzu koru yarabbim...:emir_bebek::nazar:

sağolun arkadaşlar inşallah başarıcak miniğimiz...

beni seviyormusun diyorum içimden sessizce göz kırpıyor bence anlıyor ve hissediyor beni sizce ?:1rolleyes:

canım benim tabiki hisseder annesini daha karnımızdayken hissedip tepki veriyorlar şerifecim.anneciğini mutlu görünce mutlu oluyordur yavrucuğun da

Şerifecim inan bugün duydugum en güzel haber buydu inan çok ama çok sevindim. Çok az kaldı arkadaşım sabret bebeğinle eve döneceksiniz en yakın zamanda......................Şuan mutluluktan yazacak bişey bulamıyorum inan..................

Yavrum Benim Ya Artik Ne Güzel Tepkiler Bile Veriyor Gülümsüyor.. Allah Bebişinin Yüzünden Gülümsemesini Eksik Etmesin Canim Inan öyle Mutlu Oluyorumki Bunlari Duyunca Günlerdir Yüzüm Gülmüyor Inan Yaşadiklarimdan Ama Umut Bebeğin Böyle Iyi Olduğunu Okuyunca Yüzümde Bir Tebessüm Oluyor.. Sanki Seninle Bende Yaşiyorum... Canim Allah Seninde Yüzünden Gülümsemeyi Eksik Etmesin... Dualarim Sizinle... Allah'a Emanet Olun...

Hiisetmezmi canım benim sen onun annesisin inna öyle mutlu oldumki şu satırlarını okurken bak daha iyi olacak inşallah o günleride göreceğiz allahın izni ile..

şerifeciim gözün aydııın maaşallah bebişimiz hiç bırakmıycak annesini.910 gr olmuş bile bak kiloverdi diye üzüldük ama umutcuk oynuyor bizimle. zor olan kısmını atlattınız arkadaşım allah tez zamanda kucağına versin bebeğini

barzeyciiim canııım sen nasılsın bitanesi özledik seni güzel teyzemiiiiizzzzz.

Umut bebek gün geçtikçe iyiye gidiyor buda beni inanılmaz mutlu ediyor kezbancığım..ben çok daha iyiym :)

canım benim belki bir haber yazmışsındır diye sabah sabah burdayım.günün en güzel haberini verirsininşallah allahın izniyle sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım.

bende öyle düşünüyorum ve çok mutlu oluyorum inanın bana onu görünce sanki 108 gündür acı çeken ben herşey bitmiş ben hiç acı çekmemişim gibi geliyor üstümdeki ağırlık birden gidior sanki ne bilim...:sm_cool:
allahın izniyle umut bebek annesini bırakmamakta kararlı.allahım ne kadar mutlu oldum bilemezsin şerifecim.inş.daha iyi olucak herşey.dualarımız hep seninle canım.

canım arkadaşım daha dur sen birde kucağına al yüzüne gülsün o zaman yaşadıklarının hepsini unutacaksın hiç yaşanmamış gibi inşallah canım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum tatlım.

teşekkürler arkadaşlar binlerce...

bebeğim bu gün çok güzel gözüktü gözüme Allah nazarlardan saklasın :( 1.020 gram ağırlığına ulaşmış 16 cc beslenior...dün solunum cihazından çekmişlerdi ne yazıkki 10 saat sonra tekrar girmiş kaldıramadı miniğim ...:( makineye bağlı hala offff bi çıksaydı :( hee unutmadan çok yaramaz olduğundan yalancı meme vermişler ağzına ne kadar mutlu oldum bu ufak detaya inşallah böle devam ederde o acı günlere dönmeyiz bi daha....İNŞALLAHHHHHHHHHHH...

oyy annesi adam olmuşş bak emziklerde emiyomuşş..Senin kocaman bi yüreğin var şerifecim umut o yüreği bırakıp hiç biyere gitmeyecekk..ee senide emer yakında o zaman şerife demi bişi diyomu doktorlarrŞeniz

teşekkürler arkadaşlar binlerce...

bebeğim bu gün çok güzel gözüktü gözüme Allah nazarlardan saklasın :( 1.020 gram ağırlığına ulaşmış 16 cc beslenior...dün solunum cihazından çekmişlerdi ne yazıkki 10 saat sonra tekrar girmiş kaldıramadı miniğim ...:( makineye bağlı hala offff bi çıksaydı :( hee unutmadan çok yaramaz olduğundan yalancı meme vermişler ağzına ne kadar mutlu oldum bu ufak detaya inşallah böle devam ederde o acı günlere dönmeyiz bi daha....İNŞALLAHHHHHHHHHHH...

bu ne güzel haber böyle sırayla annesi acele etme o günlerde gelecek merak etme sen :teytey:nazar değmesin güzel oğluma:nazar:

oyy annesi adam olmuşş bak emziklerde emiyomuşş..Senin kocaman bi yüreğin var şerifecim umut o yüreği bırakıp hiç biyere gitmeyecekk..ee senide emer yakında o zaman şerife demi bişi diyomu doktorlarrŞeniz

valla yaramazlıktan vermişler emziği hemşireye sordum küvezin içindeydi çünkü emzik verioruz annesi yaramaz eli kolu durmuor hortumları çekiyor dedi...bugün hafta sonu nerde doktor asistan var Allaha emanet konuşmaktan aciz...:oklava:

canım benim ya .aynı ege gibi egede çok yaramaz olduğu için yoğun bakımda yatmadık küvez bırakmadı yanındaki bebeklre zarar veriyordu hep serumları çekiyor bağlı olduğu makinanın kablololarına kadar çekiyormuş hatta bir hemşirede şikayet etmişti bize .şimdiden şikayet getirdi diye gülmüştük bizde .

canım benim ya .aynı ege gibi egede çok yaramaz olduğu için yoğun bakımda yatmadık küvez bırakmadı yanındaki bebeklre zarar veriyordu hep serumları çekiyor bağlı olduğu makinanın kablololarına kadar çekiyormuş hatta bir hemşirede şikayet etmişti bize .şimdiden şikayet getirdi diye gülmüştük bizde .

sormaa yaa benimkide öyle solunum cihazının hortumunu çıkarmaya çalışıyormuş bi hemşire var evlere şenlik Kötü Kazen şöyle durmuyor böyle durmuyor çok yaramaz falan minnacık bebek ne yapabilirim ki iyi olsun sağlığına kavuşsunda varsın yaramazlık yapsın...:dilcikar:

evet canım bazı hemşirelerde bir garip yani suratlarından insan soru sormaya çekiniyor sanki biz çok meraklıyız oralarda olmaya

Back
X