bende prametüre annesiyim 28 haftalık doğdu ilk etapta kasılmaları oluyodu ama doğum yaptığım hastane bunu fark etmedi ben izmirde oturuyorum ama küves sorunu nedeniyle manisada doğum yaptım ve bebeğimin kontrollerini burada devam ettim ve burada kasıması olduğu fark edildi ve epilepsi tanısı koyuldu luminanettan diye bi ilaç kullandı ve kasılmaları geçti noroloji takibi sürüyo son gittiğimde sorun olmadığını hareketlerini takip etmem gerektiğini düzeltilmiş yaşına göre yaşıtlarını takip ediyomu dediler çok şükür 5 aylık bebek ne yaparsa kızımda onu yapıyo sende üzlme bazen bebekler belli bi dönemden sonra iyileşebiliyor dilerim bebeğin sağlığına kavuşur Allah bebeklerimizi bize bağışlasın ve rahmetini eksik etmesin inşallah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canlarımızı:Saruboceq:
Ebrizm Berilcik daha 3 aylık.Dönmesi ve ellerini kullanması için çok erken.Bu konuda endişelenme.Dönenceler zararlı ama göz takibi için kısa süreli kullanmak üzere oyuncakları iri ve parlak renkli,özellikle kırmızı bir tane al ve göz takibini geliştirmeye çalış.Mesela sen de üzerine renkli şeyler giy,çok dikkatlerini çekiyor.İzmir'de çok değerli bir retina uzmanı var Süleyman Kaynak.Retina göz merkezinde Alsancakta.Gerçi senin haftan fazla ama rop muayenesi yapılması gerekiyor mu acaba?.Bizim daha yeni bitti .Neredeyse 15 günde bir gittik bu aya kadar.Paniğini çok iyi anlıyorum,ama soğukkanlı olmak zorundayız malesef,ancak bu şekilde çözüm bulabiliriz.Birçok şey geç gelişiyor prematürelerde ama biz sabırsız davranıyoruz.
Asıl sorun lökomalazi ona yoğunlaş daha çok.Henüz tedaviye başlanmadı diyorsun,bence tek doktora güvenme bu konuda,farklı farklı yerlere danış.Ne bileyim birinin göremediğini başkası görür,bu konu ihmale gelmez.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?