Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
günaydın bebeklik kaç aylık bebek benim kızda da öyle sosoyal soru nlar oldu büyüdükçe geçiyo

kızlar sizlere günaydın diyemiyorum valla biz geç kalkıyozzz...ama gece de erken yatmıyoruzz tabiiii.herhalde en büyükler barış 13 aylık olduk...beni çok yoruyor yürüme hevesiyle.önceden ana kucağına koyuyordum işlerimi yapıyordum yada nette geziyordum ama şimdi yok iki dakka oturtmuyooo...hep gezecekmişiz.o uyuduğunda da iş güç.nese sitem etmiyorum tabiii sadece güzel yorgunlukkk diyim...hihoyyythihoyyyt

ne mutlu sana biz hep bu saatte kalkıyoruzmirmirmirmir günaydın bu arada gençlerzemuszemuszemuszemussositososito

günaydın kaçaklarnaniknanik benden başka giren yokbenneyaptımki nerelerdesiniz bakim:sm_confused:

dün gezmeye gittik:))) yokduk dün hava çarpdıı bizi uyuduk kızımla:))) kendimize ancak geldik))) harbi dışarıyı sevmiyor benım kız:))güneşliğini aççtık gölgede öyle mutlu oldu kızım:)) ne yapacaz bilmiyom

merhaba arkadaşlar ben işler yüzünden giremedim sabak küçük kızlar kulübü annelerinede sevgile hepinizi çokkkk öptüm

benim kreş krizim devam ederkern defnenin annesi dildayla buluştuk.harikaydı.ayrıntılar yakında burada kızlarrrr

Ne güzel buluşup tanışmışsınız darısı biz izmirlilerin başına. kreş olayın çok kötü yumy cim dün anlattıkların sabah uyanıp gözümün önüne gelen ilk şey oldu miniğim beşiğinde huzurla uyurken anneannesi geldi hemen yanına uyanırsa ilgilensin diye inşallah dedim içimden böyle rahat bırakabileceği derinede güvenli kollar kısmet et.

sağol canım .senden bir şey rica etsem yani yapabilirsen eğer.ege üni.ziraat fak.tarhanası oluyor.bana parasıyla ondan gönderebilirmisin bebeğe arıyorum kalmammış ank.üni.de olmazsa kk ne ilan vericem izmirlilere

kimseye bilgi vermene gerek yok tatlım ege üniversitesi iş yerime çok yakın bir yer ben sana alıp gönderirim adresini verirsen yarın gönderebilirim hemen. aşkolsun derin prensesi tarhanasızmı bırakıcaz.

:lepi:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooka.s.:1hug::asigim::sm_cool::Saruboceq:
kimseye bilgi vermene gerek yok tatlım ege üniversitesi iş yerime çok yakın bir yer ben sana alıp gönderirim adresini verirsen yarın gönderebilirim hemen. aşkolsun derin prensesi tarhanasızmı bırakıcaz.

benim kreş krizim devam ederkern defnenin annesi dildayla buluştuk.harikaydı.ayrıntılar yakında burada kızlarrrr

ne güzel etmişsiniz kızlar valla:teytey::içelim::lepi: ben de isterdim size katılmayı...ama yaz geldi ben yoğunlaştımmmm...inşallah bidahakıne katılırım size:1no2:

merhaba kızlar...tarhana bende alıcam..kızımında bitti..maşallah yumy ben bilmiyom sen biliyon valla..burada tarhana nerede satılır diyeCADIARZU

merhaba kızlar...tarhana bende alıcam..kızımında bitti..maşallah yumy ben bilmiyom sen biliyon valla..burada tarhana nerede satılır diyeCADIARZU
annem kanserdi .doktor önerdi onlar katkısız oluyor.senağlama:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…