- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 18
- 29
- Konu Sahibi merveninbebegi
Versiginizbilgilee icin tesekkurederim uzun zaman dir giremedim firsatim olmadi nen bisey sormak istiyorum aranizda rop muaynesi yatiran varmi bana bilgi verir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Versiginizbilgilee icin tesekkurederim uzun zaman dir giremedim firsatim olmadi nen bisey sormak istiyorum aranizda rop muaynesi yatiran varmi bana bilgi verir misiniz
Bnm brbegmdede ayni sorun vrdi hala daha da ayni skntimz vr . Pre bebekler kuvzde mama aldiklri icn makat catlaklri olusablioms. Bnm kizimda 4 tane catlag vt baya derinlerdi fakt bakim ve tedavisni evde yaprk aza indirgedik.tavsiyrm cerrahye gtrmen. Ve laktoz alarjisi cikti ondan da ikiniomus surkli tedaviyi alinva iknmamiz gcti. Belki yardmci olablmisimdir.dra gozukmnde yarar vr deri.Hepinize tesekkur ederim yardiminiz icin biz taburcu olduk teyzeleri :) 2240 gr la taburcu olduk cok sukur emiyo ama cekimide guzel aslinda ama bi saatte emse doymuyo biberon veriyorum arin doktor kontrolu var bakalim kilo aldi mi doyurabildim mi ? Bide bisey sormak istiyorum kakasini cok cok cok zorlaniyi kipkirmizi oluyo doktor zeytin yag icir dedi bide bi zinco nun ilacini verdi ama ayni ne yapabilirim oneriniz var mi?
Merhaba arkadaslar 30+5 preeklampsi nedeniyle dogum yapti bebegim 26 gundur kuvezde bu durumu yasayan anneler bana yardimci olur musunuz ne yapmaliyim yakinda eve gelicek ona nasil bakmaliyim nelere dikkat etmeliyim lutfen acil yardim istiyorum desteginize cok ihtiyacim var...![]()
uzun zamandir giremedim hepinize tesekkurederim desteginiz ve bilginiz icin suan 2 ay 5 gun oldu dogali 3500 kilo 51 cm oldu cok sukur agliyo hatta baya agliyo :)bi annenin buna sevinecegi hic aklima gelmezdi artik kendi istiyo sutu meme de emiyo ama tam doymuyo bende yorulmasin diye biberonla veriyorum ama memeyi unutturmuyorum biraz daha kilo alinca tamammen meme vericem cunku surekli sut sagmak cok zor ama o iyi olsun yeter ben bu kadar olacagini bile sanmiyodum rabbime cok sukur bu gunleri de gorduk :))
Cok yakin zamanlarda ve cok yakin hikayeyle dogum yapmisiz sizin ki suan kac kilo boyu kac bas cevresi kac mesela bizimki 1615 gr dogdu 30 gun hstanede kaldik cikarken 2240 gr di normal dogmasi gereken tarih dun yani 13 ocakti suan gayet iyi goz muaynesindede hersey yoluna giriyo cok sukur sizin bebeginizin durmu nasil biraz anlatirmisiniz S Sky blue
Merhaba arkadaslar 30+5 preeklampsi nedeniyle dogum yapti bebegim 26 gundur kuvezde bu durumu yasayan anneler bana yardimci olur musunuz ne yapmaliyim yakinda eve gelicek ona nasil bakmaliyim nelere dikkat etmeliyim lutfen acil yardim istiyorum desteginize cok ihtiyacim var...![]()
Merhaba canım. Benim bebegimde cok uyuyodu zaten erken dogan bebekler normal dogum gunune kadarda cok uyumaya dewam edermis. Biz ilk emmeye basladigimizda sadece 3dk emiyodu. Sonra bunu 5dk ya cikardi. Dr bir bebek 5dk icinde gogsun yuzde 90 ini bosaltabilir dedi. Oyuzden sikinti etme 5dk gayet iyi zamanla ceneside kuvvetlendikce daha iyi vakumluyoMeraba canim tam dameeak ettim konuya deginmissin benim bebegim 2 ay 10 gunluk oldu en son 10 gun once 3 kilo 400 gr di bende hastameden beri biberon veriyorum tabi memeyi unutturmadim ama simdi tamamen memeye baslamak istiyorum ama memeyi emmeye baslayinca 5 dk sonra uykuta daliyo ve uyanmiyo ve mecburen yine sagip veriyorum cok caresizim artik emzirmek istiyorum ama yok napicam bilmiyorum bende senin gibi evde ki ilk haftada 20 gr kilo vermisti o gun hastaneden eve gelince dayadim biberonu sonun sagligindan daha mi onemli diye ama simdi meme emerken uyuyo be uyurken de cok derin uyuyo ve uyandirip emziremiyorum napicami sasirmis durumdayim U umutla06
Merhaba canım. Benim bebegimde cok uyuyodu zaten erken dogan bebekler normal dogum gunune kadarda cok uyumaya dewam edermis. Biz ilk emmeye basladigimizda sadece 3dk emiyodu. Sonra bunu 5dk ya cikardi. Dr bir bebek 5dk icinde gogsun yuzde 90 ini bosaltabilir dedi. Oyuzden sikinti etme 5dk gayet iyi zamanla ceneside kuvvetlendikce daha iyi vakumluyo