Prematüre bebekler kaç kilodan sonra anneye teslim edilir?

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
26
2
6
34
Merhaba. 29. Haftamda doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Şuan yaklaşık 1400 gram. Süreci merak ediyorum. Bebeğimi kaç kilodan sonra teslim edecekler bana? Doktor 2 buçuk kilo dedi ama 2 kilo civarında bebeğine kavuşanları duymuştum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle

2250 diye biliyorum yasal sınır var mı acaba

Bebeğinizin solunumu ve beslenmesi tamamen düzelince 2 kilodan sonra teslim ediyorlar. Ben çalışırken bazı bebekler o kadar iyi oluyordu ki 1800 le teslim ettiğimiz bile oluyordu. Kendi bebeklerim ise solunumlari duzeldikten sonra bir hafta beslenmelerini takip ettiler. Güzel beslenmeye başlayınca 2 kilo civarı iken teslim aldım. Rabbim yavrunuza acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz 🤲🤲

Bebeğinizin solunumu ve beslenmesi tamamen düzelince 2 kilodan sonra teslim ediyorlar. Ben çalışırken bazı bebekler o kadar iyi oluyordu ki 1800 le teslim ettiğimiz bile oluyordu. Kendi bebeklerim ise solunumlari duzeldikten sonra bir hafta beslenmelerini takip ettiler. Güzel beslenmeye başlayınca 2 kilo civarı iken teslim aldım. Rabbim yavrunuza acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz 🤲🤲
İnşallah ben de en kısa zamanda kavuşurum. Teşekkür ederim ilginize 🙏🏻

Bir şey daha soracağım, beslenmesi düzelince dediniz ne şekilde besleniyordu çıktığı dönem, yani emebilmesi mi gerekiyor yoksa başka alternatifler de olabiliyor mu?

Bir şey daha soracağım, beslenmesi düzelince dediniz ne şekilde besleniyordu çıktığı dönem, yani emebilmesi mi gerekiyor yoksa başka alternatifler de olabiliyor mu?
Evet. Emmesini bekliyorlar. Çok çok nadir durumlarda hortumla beslenmesi gereken zaman onu öğretip taburcu ediyorlar. Ama genelde emmesi ve bunu tolere etmesi beklenir

Başka bir problemi yoksa 1800-2000 civarı bu konuşulur. Başka problemleri varsa kilo bir kriter olmaz taburculukta. Sağlıkla kavuşunca inşallah.

Merhaba erken doğum sebebiniz neydi
Neden erken doğum yaptığım bilinmiyor. Her şey yolunda giderken birden kanamam oldu. 4 gün hastanede yattım 5. Gün suyum geldi doğum yaptım. Sadece şu var aklımda uzun yolculuk yaptım kendi özel aracımla. O mu etkiledi diye hep düşünüyorum

Bende 33. Haftamda erken doğum yapmıştım 1900 doğdu oğlum 3 hafta kaldı küvezde 2200 olunca çıkardılae

Back
X