merhaba efsunefe bende
4ayonce 6bucuk aylik bebegimi preaklampsiden kaybettim.cok zor gunler gecirdim.yeni yeni toparlaniyorum.ve bebek istiyorum.ama korkuyorum.sen neden preaklampsi yasamistin canim.allah bebegine saglikli uzun omur versin.
Merhaba,
Ben de yeni üyeyim. Bebeğim 32. haftada, 1130gr, 38cm doğdu. Farkında olmadan suyum bitmiş. Sebebini bulamadık. Hamilelikte bir sorun yaşamamıştım. Bu şekilde suyu biten var mı ? Bir sağlık sorunu olmamasına rağmen, kilo alması için hastanede, kuvözde 34 gün kaldı. 1540gr olarak hastaneden çıktık.
Şimdi 8,5 aylık, 5.650gr, boyu 63cm. Boydan 8,5 aylığın en alt sınırını yakaladık, ama kilomuz hala çok az. Meyva suyu, sebze çorbası, yoğurt yiyoruz, anne sütü devam. İlave karbonhidrat ve protein mamaları da verdi doktorumuz. Bu kadar küçük olması beni çok üzüyor. Doktor iyi olacak diyor....
gecen hafta 32 haftalıkken ıkızlerım dogdu.1630 ve 1660 gr dogdular kılo kaybettıler 1500e ındıler.5 gundr anne sutu goturuyoeum.bırı 1640 oldu.dıgerı almıyor.bugun 20 gr almıs 1540 olmus.oylece yatıyolar .besıklerı bos.ne cok uzuluyorum .ıyı olurlarmı allahım yardım et sen bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?