Premature Bebekler Premature bebekleriniz kaç haftalık,kaç gram doğdular ve hastanede ne kadar kaldılar?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
laelaelaelaelae benim oglum 26 +4 haftalık dogdu 1170 gr 1 hafta sonra 900 gr düştü 9 gün küwösde kaldı allah her bebişi saglıkla mutlulukla büyütmemizi nasip etsin herkese mutluluklar[

merhaba benim bebeğimde 28 haftalık 1210 gram 34 cm 25.04.2009 da dünyaya geldi tam 33gün küvezde kaldı bayağı zor günler yaşadık çıktığında 1745 gr dı çok sıkıntılar çektik şimdi yarın tam 2 aylık olacak ve 3 kg dan biraz fazla normal mi bilmiyorum pzts. öğrenecez ama salığı gayet iyi sizin ki nasıl benim kızımın adıda defne :1rolleyes:

allah hepimizin bebeklerine sağlık versin kiloları bence çok önemli değil gelişimleri iyi olsun sağlıkları yerinde olsun yeter

hastaneden pek burnumuzu cıkaramıyoruz bizde.kontrol altındayız genelde.allah sqabır versın premature annelerine.benımkı 33 haftalık dogdu.sezeryanla alındı ve idrar yolu enfeksıyonu kapmış bırsuru ilaç yogun kontrol bakımları unı.de yapıldı.allah hepsınden razı olsun.cok ii ılgı bakım ve temızlık sartları altında evımı<ze dun geldık.mutluyum.once anne kendıne bakım yapacakmıs sonrada bebegıne.cunku hastalıgıda saglıgıda annneden bılınıyor genelde.

ne mutlu evinize gelmişsiniz allah sağlıkla bundan sonra büyütmeyi kısmet etsin hayalhakan.

benim oğlumda 37+0 da dünyaya geldi ben istedim doğumun gerçekleşmesini normal doğumdan korktuğum için nişanım gelmişti çünkü
2650 gram 47 cm doğdu 2500 e düştü şimdi 15 günlük 3100 gr maşallah allah hepsini bizlere bağışlasın

benim oğluşum 30+1 da dünyaya geldi. kilosu 1900 boyu 44 cm di 15 gün küvezde kaldı.2,5 aylık oldu dün kontrolünde 4170 kilosu boyu 52 cm olmuş.::)))
allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmemizi nasip etsin

merhabalar
benim kuzularımda 135-1560 30 haftalık dogdular.
kızım 38 gün oğlumda 56 gün küvezde kaldı bizde baya sorunlu günler geçirdik şükür atlattık
suanda yasımızı geçtik kızım 8400 kg 70 cm oglumda 10 kg 74 cm teyzeleri.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhabalar arkadaŞlar.ben henÜz doĞum yapmadım 26.haftamıza bugÜn gırdık.ıkız beklıyoruz.dolayısıyla erken doĞum rıskı altındayız.sızler hangı hastanelerde doĞumlarınızı yaptınız kÜvez ımkanları hangı hastanede daha ıyıdır.ve bu kÜvezde bekleme durumunda sız bebeklerınıze dokunabılıyormusunuz?ne kadar malıyetlı olyor.tecrÜbelerınızı paylaŞırsanız sevınırım.ınŞallah gerek olmaz ama kÜvez oldukÇa bÜyÜk ıhtımal bzım ıÇınde

canım ben afyon da üniversitede doğum yaptım 15 gün küvezde kaldı bebeğim solunum cihazından ve oksijenden çıktıktan sonra dokunabildim eve gelmeden 3 gün önce yani,rabbim zamanında ve sağlıklı bebekler nasip etsin canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::1hug:

benim bebeğim de 30 haftalık dogdu,1454 gr şu an 1900 gram 36.haftasında, biz de kilo almakta zorluk çekiyoruz iki haftada 100gr alabildi,çok üzülüyorum

Kızımın reflü problemi vardı,iki hafta oldu biz bakıyoruz,bu hafta ilaç kullanıyoruz,çıkarmaları bayağı azaldı,inşallah bu hafta daha fazla kilo almış olur,senin kızın ne zaman ve ne kadar doğmuştu?

benimde oglumda vardı reflü 3.aydan sonra azalarak kesildi tabi kesişlene kadar baya az idi kilo alması ama sonrasın cok güzel kilo aldı kızımdan 1.5 kg eksikken simdi 1.5 kg kızımı geçti bile daha hırslı oluyorlar sanki :)))
bu arada kızlar bu imza nasıl oluyor cetvel koymak icin yani

Bebeğim her beslenmeden sonra içtiğini çıkarıyordu,bazen art arda üst değiştirmek zorunda kalıyordum,bazen burnundan bile geliyordu,çok üzücü bir durum,kilo alması da azdı tabi 100gr alabildi iki haftada.Bu hafta çok şükür çıkarmıyor artık,ilaç kullanıyoruz,bir de az ve sık besliyorum,yatarak beslemiyorum ve bir süre kucağımda bekletiyorum,inşallah bu hafta daha fazla kilo almış olur

kızlar benım kızda 2 haftadır kilo almıyorr durdu kilosu neden acabaa bilen varmıııııııııııı...acaba sıcaklarmı etkiliyor bizim minik kuşlarımızıııııııı..bende üzülüyorum mama sayısını artıracam tabloda beş yazıyor ben 6 yada 7 öğün beslemeyi düşünüyorum sizce doğru yaparmıyım kızlar..anne sütüm yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…