benim oğlum şu anda beş yaşında 30 haftalık ve 2.150 gr doğdu. kilosu iyi olduğu için 8 günde yoğun bakımdan çıktık ve ben aylarca doğru dürüst uyumadım çünkü içimde hep birşey olacak korkusu vardı. nedeni ise 5 hamilelik ve tek yaşayan çocuk oğlum.
içten cevabın için teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benim kalp hastalığım var doğuştan, bu yüzden bebek oksijensiz kalabilirmiş gerçi bana olan riskleri daha büyük ölüme kadar yolu var ben bunu sorun etmiyorum göze alıyorum ama bebeğe zararı olması korkutuyor beni sakat yada otistik olma riski var sanırım. bebeğin anne karnında kalması gerektiğini biliyorum bu beni korkutuyor zaten 20-25 haftalıkken almak gerekecek düşünüyorumda daha elleri ayakları organları belki oluşmadan almak gerekecek.. ben her zaman allaha tevekkül eden biriyim ona sığınıyorum başka elimden bişey gelmiyor bu konuda senağlama
keşke önceden alabileceğim önlem olsaydı ama yok elim kolum bağlı maalesef.
sende zor hamilelik geçirmişsin anladığım kadarıyla allah sana ve bebişine yardım etsin sağlık versin :))
merhaba,benim de oğlum 36+1 de 2.100 gr olarak doğdu.aniden gelişen preeklampsi nedeniyle.ama prematüre diil de preterm (zamanından az önce) dediler.o yüzden ben düzeltilmiş yaş hesaplamıyorum.yani sezaryen planlanmış olsaydı iki hafta sonra zaten alacaklardı.ama kilo düşüktü tabi doğduğunda, 1 hafta küvözde kaldı.kan şekeri düşüktü, idrarını yapamamıştı, serumu vardı.çok şükür hızlı toparladı.şimdi çok iyiyiz çok şükür.2.5 aylık 5.140 gr.civarı:) boy da 58 falan sanırım.
benim oğluşumda 31 hafatlık 2.100 gr doğdu 15 gün kaldı küvezde.aynı endiŞEleri bende yŞADIM VE YAŞIYORUM...benzer bir durumda 4. hamilelik yaşadım tek oğlum var.benim oğluş 15 aylık olcak.seninki ne kadarlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?