Prenses görümce.

Konunun görümceyi kıskanmakla ne ilgisi var acabaaa
Bende görümceyim annemin evinde gelinlerle aynı zamanda bulunduğumuzda en çok işi ben yaparım, benim annem çünkü o. Gelinler hizmetçi değil, kadınlar hizmetçi değil. İstemediğim işi kimse yaptıramaz bana, bugüne kadar mecbur olduğum için yapmadım hiçbir ev işini, kendim istediğim için yaptım.
Görümcemin el el üstüne koyup oturduğu yerde onun pislettiği tuvaleti temizlemem.

Valla istediği kadar laf soksun, parmağımı kıpırdatmam. Kızı kıçını yayarken ben kendimi yoramam.

Ayrıca lohusayken kaynana evinde temizlik yapmak nedir ya? Çok lazımsa bir temizlikçi tutsaydınız, neden şımartıyorsunuz ki böylelerini?

Bi de üstüne laf yemek.. Ay yıkarım orayı.

çok saçma neden size laf sokuyor ki? siz, görümce, eşiniz hep beraber yapın işte. hayır bu insanlar gelin gelsin de evimi temizlesin diye mi bekliyor? sizden beklediği işler nedir onu bilmiyoruz ki. sofra kurma, toplama, yemek gibi şeylerse çok büyütülmez ama dip köşe temizlik tarzı bişeyse herkesin katılması lazım.

Bu kadar.,

Yo hiç aşağılama falan yok.
Ben zamanında çok güzel bir kariyer peşindeydim. Sonrasında evlendim ve çocuk olunca karnı yarık yapmaya başladım. Ama bundan gocunmadım.
Artık yerli yersiz duyar kasanlardan bööö geldi cidden.
Eğer bunu konuda güya kariyer falan diye belirtirse evet kıskançlık olduğunu düşünürüm.
hadi size bye.

Senin niye akademisyenligin yok sayılsin ya
Hem akademisyen hem evinin kadını olamıyor musun

8 saatlik mesafeye cidden nasıl zaman ayırabiliyorsunuz?
yılda 2 defaysa zaten takılmaz çünkü ama fazlasını inanın anlayamıyorum
bir de siz de çalışıyormuşsunuz üstelik?
8 saatlik mesafeye lohusa olarak neden ve nasıl gitti ben de onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…