- Konu Sahibi white_dreams87
-
Eşim ve ben şuan için "Bilge" ismi üzerinde uzlaştık. Fİkrimiz değişmezse o olacak inşl. Ben ayrıca şu isimleride çok beğeniyorum:
* Deniz
* Aynur
* Ayşin
Yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere tabi... isim konusuna gelince
belinay
ebrar
canay
insallah bebeği sağlıkcakla kucagana alır alah nasip ederse benımde bir kızım olacak bende kararsız kaldım ben melek mina , ayşe mina . minel , seçil , miray masal bu isimler hoşuma gidiyor
efnan; anlamı cenneteki güzel gözlü kız (Kur'an-ı Kerimde Rahman suresinde geçiyomuş)
ecrin
tuana
inşallah adı ne olursa olsun ama adıyla yaşasın bebeğin benim bebeğim düştü yeni düşmeseydi en çok düşündüğüm isimdi ama malesef olmadı inşallah 2.nin ismi olacak eğer kızım olursa tabii
canım rabbim sabırlar versin.inşallah en kısa zamanda tekrar bebişin seninle olur:Saruboceq:
teşekkür ederim inşallah 3 ay sonra bende yeni bi konu ile isim arıcam günü görürüm bebeğinize iyi bakın
inşallah canım senin için dua edeceğim.Rabbim en kısa sürede bebeğini sana yollasın:Saruboceq:
efnan; anlamı cenneteki güzel gözlü kız (Kur'an-ı Kerimde Rahman suresinde geçiyomuş)
ecrin
tuana
beren ilayda idil yada ılgın olabilir...nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?