Doğuma Hazırlık prensesime isim için yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim çok sevdiğim isimlerden ve kızımın da ismi olan Esrayı önerebilirim size.
Kuran-ı-Kerim'in 17. suresi olan Isra suresi zor telaffuzu dolayisiyla Türkçe'ye 'Esra' olarak geçmiştir. Bu surede Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi anlatılıyor. Miraç olayı Resulullah'ın Kur'an-ı Kerim'den sonra en büyük mucizesidir. Bu gecede 5 vakit namaz farz kılınmıştır.
Çok hayırlı bir isim, her ‘Esra’ diyişinizde aklınıza miraç gecesi gelecektir.

Merhabaa.Benim 9 aylık ikiz kız bebeklerim var:ecrin_bebek::ecrin_bebek: İki isim aramak öyle zor kiCADIARZU İsimleri ELFİN(küçük yaramaz) & MELİNA(balım)Allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:

Merhabaa.Benim 9 aylık ikiz kız bebeklerim var:ecrin_bebek::ecrin_bebek: İki isim aramak öyle zor kiCADIARZU İsimleri ELFİN(küçük yaramaz) & MELİNA(balım)Allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:

Allah bağışlasın kızlarınızı size:Saruboceq: elfin çok hoşuma gitti eşime söyleyeceğim bu ismi.teşekkür ederim fikir için.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…