- Konu Sahibi white_dreams87
-
Benim çok sevdiğim isimlerden ve kızımın da ismi olan Esrayı önerebilirim size.
Kuran-ı-Kerim'in 17. suresi olan Isra suresi zor telaffuzu dolayisiyla Türkçe'ye 'Esra' olarak geçmiştir. Bu surede Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi anlatılıyor. Miraç olayı Resulullah'ın Kur'an-ı Kerim'den sonra en büyük mucizesidir. Bu gecede 5 vakit namaz farz kılınmıştır.
Çok hayırlı bir isim, her Esra diyişinizde aklınıza miraç gecesi gelecektir.
[öncelikle fikrinizi için çok teşekkür ederim.ama kuzenimde doğum yaptı kızının adını Esra koydu.yoksa düşünebilirdim gerçekten anlamı güzelmiş.Kızınıza ve size sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim.
teşekkür ederim inşallah 3 ay sonra bende yeni bi konu ile isim arıcam günü görürüm bebeğinize iyi bakın
inşallah canım senin için dua edeceğim.Rabbim en kısa sürede bebeğini sana yollasın:Saruboceq:
bebek bekleyenlerin duası kabul olur derler dualarınıza ihtiyacım var Allah hayırla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
efnanı çok beğendim ama babası kabul etmio yaa(
bebek bekleyenlerin duası kabul olur derler dualarınıza ihtiyacım var Allah hayırla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
çok teşekkür ederim canım.güzel duan için.ediyorum canım etmez miyim isteyen tüm herkese Rabbim göndersin meleklerini bir an önce diye.hiç kafana takma rahat ol o zaman her şey daha kolay olacak göreceksinopuyorumnanaktan
merhaba 16+1 günlük hamileyim dün dörtlü test için doktora gittik cinsiyetine bakmaya çalıştı ve %80 kız dedi doktorumuz.isim konusunda çok kararsızız.ilk başlarda beray diyorduk sonra erkek ismi gibi dediler, duru dedik herkeste var.değişik ve kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
Merhabaa.Benim 9 aylık ikiz kız bebeklerim var:ecrin_bebek::ecrin_bebek: İki isim aramak öyle zor kiCADIARZU İsimleri ELFİN(küçük yaramaz) & MELİNA(balım)Allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
beril
zümra
dila
ceren..
Neris
Nehar
meyra
miray
nisa
esila
duru
çisem
Benim hosuma giden isimler;
- Derin
- Dilan
- Hilal
- Tanem
- Lal
- Ada
- Lavanta
- Hazal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?