Bebeğimizin ilk alışverişini yaptık çok şükür :) İnsan nasılda heyecanlanıyormuş,hangisini alsam dahada yakışır diye :) 2 Tane 10'lu hastane çıkışı aldım en süslüsünden :) Diğer elbise,tulum ve takımda, bebek görmeye gelicekler ya o günlerde giydirmek için. Bayramlıkları gibi birşey oldu :) Göbek bağı düşene kadar giydirilecek zıbın seti, bi kaç çorap, iç uzun kollu zıbın flnda aldık. Geriye evde günlük giydirilecekler kaldı. 3 tulum,2-3 te takım alıcam bakalım. Alışveriş yaptıkça yüklicem :) Bu arada Bursa Ahsen bebeden yaptık alışverişimizi, fiyatlar önce pahalı gibi gelse de bolca yardımcı oluyorlar,tavsiyemdir ürünleri kaliteli..
Şahsen başka zıbın seti almayı düşünmüyorum canım. Zaten bnm bebiş biraz kilolu doğacak sanki 50 cm lik zıbınlar ufak kalıcak. onun yerine alt üst takım ve tulum almalıyız. Daha çok kullanışlı olur hem 3 aya kadar giydiririz
Şahsen başka zıbın seti almayı düşünmüyorum canım. Zaten bnm bebiş biraz kilolu doğacak sanki 50 cm lik zıbınlar ufak kalıcak. onun yerine alt üst takım ve tulum almalıyız. Daha çok kullanışlı olur hem 3 aya kadar giydiririz
Nerden anladın kilolu olacağını ? :) bizde eşimle uzun boyluyuz bizimkide iri bir bebek olabilir . Ben alt üstte aldım bayağı birşey aldım ama doymuyorum :) alasım var kendimi engelliyorum doğrusu ama ilk zamanlar çok kusuyorlarmış o yüzden yedekler gerekli hediyeler büyük gelebilir. Ama dediğin gibi alt üst almak daha mantıklı tabi.
22.haftada girdik biz ayrıntılıya, 608 gram 30 cm çıktı nerdeyse :) Olduğundan büyük yani, hemen şeker yüklemesi istedi doktorum sonra. Çok şükür şeker fln yokmuş, bebeğim azcık tombişmiş
22.haftada girdik biz ayrıntılıya, 608 gram 30 cm çıktı nerdeyse :) Olduğundan büyük yani, hemen şeker yüklemesi istedi doktorum sonra. Çok şükür şeker fln yokmuş, bebeğim azcık tombişmiş
canım bende bugün gittim doktora her şey normalmiş çok şükür rahatladım bizimkisi 457 gr olmuş. sadece idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı toz verdi.