Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba,
Konu devri yapılmıştır.
Bilginize

Kizlarr giremedim Çoktandır yeni gelenler olmus hosgelmisler haber varmi diye baktim göremedim aXhi ve BATi geçen diğer yoldaslarim ne durumdasiniz kirmizilar ne alemde test yapan varmi varsa burayada atin
aXhi cimmm topigin hayirli olsun canimmmm hakkiyla bu işi gotureceksin çok emeğin geçti inşallah herkes hamis kalirda bizden sonrakilerede umut olur bu topik ve hep böyle canli kalir buarada test yapgin mi

Ben dinlenmedeyim çalışmalar durmus bi şekilde Rabbime dua ediyorum ya bi mucize olsun ve kist eryip gitsin diye inşallah hayirli haberler görürüz burda

Axhii selam canm bat 30 u hala hasta olmadim insda olmamm :))))))

Selam tatlımmmm. Ohhhh ne güzel. Tüm 30 Nisan'lılar olarak geciktik ama hala bir haber yok Belirti falan var mı canım? Test yapmayı düşünüyor musun?

Aminnnnn hayatımmm. İnşallah gelir bebişin bu ay

Sağolasın canım. Sırt ağrısı varmış o da tansiyonunu baya yükseltmiş. Tansiyonu yükseldiğinde de geçici hafıza kaybı oluşuyor genelde ama neyse ki bu sefer tekrarlamadı. Bel kemiğinde eğrilik varmış. Şimdi fizik tedaviye başlayacak. İnşallah faydası olur.

Aynen öyle. Artık hamilelik psikolojisinden çıkmam gerekiyordu. Belki de bu yüzden gelmiyor diye düşündüm. Kafa dağıtmak için bol bol gezdim Sabah idrar testi yaptım ama ne yazık ki ikinci çizgiyi göremedim. Geç yumurtladım ya ondan da gecikmiş olabilir. Biraz daha bekleyip Çarşamba gününe kadar gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

test yapcak mmısın canım?

Ben yaptım canım sabah ama ne yazık ki şu an için olumsuz

Merhaba,
Konu devri yapılmıştır.
Bilginize

Çok teşekkürler Kazen

QUOTE="sukret, post: 40778171, member: 670375"]Kizlarr giremedim Çoktandır yeni gelenler olmus hosgelmisler haber varmi diye baktim göremedim aXhi ve BATi geçen diğer yoldaslarim ne durumdasiniz kirmizilar ne alemde test yapan varmi varsa burayada atin
aXhi cimmm topigin hayirli olsun canimmmm hakkiyla bu işi gotureceksin çok emeğin geçti inşallah herkes hamis kalirda bizden sonrakilerede umut olur bu topik ve hep böyle canli kalir buarada test yapgin mi

Ben dinlenmedeyim çalışmalar durmus bi şekilde Rabbime dua ediyorum ya bi mucize olsun ve kist eryip gitsin diye inşallah hayirli haberler görürüz burda[/QUOTE]

Sağol bitanemmmm. İnşallah hepimize hayırlı ve uğurlu olur. Ben hamile kalsam da kalmasam da elimden geldiğince canlı tutmaya çalışacağım.

Sabah idrar testi yaptım ama bişicik yok ne yazık ki. Çarşambaya kadar bekleyip gelmezse kan testi yaptıracağım.

İnşallah kistin bir an önce erir bitanem. Tekrar kontrole gidecek misin? Yoksa reglden sonra mı gitmen gerekiyor.

kısçeler yaa belimde 2 gündür bi, ağrı var anlatamam bide sağ kasığımda biraz batma oluyo hapşurunca kımıldayınca acıyo ..

Benimde aynı kuzum yaaa Ovulasyondan bu yana öksürürken, hapşırırken, yatakta dönerken birşeyler oluyor. Bazen içimde birşey çekiliyormuş gibi, bazende bir batma oluyor. İnşallah bebişlerimiz yapıyordur bunu

Sağol bitanemmmm. İnşallah hepimize hayırlı ve uğurlu olur. Ben hamile kalsam da kalmasam da elimden geldiğince canlı tutmaya çalışacağım.

Sabah idrar testi yaptım ama bişicik yok ne yazık ki. Çarşambaya kadar bekleyip gelmezse kan testi yaptıracağım.

İnşallah kistin bir an önce erir bitanem. Tekrar kontrole gidecek misin? Yoksa reglden sonra mı gitmen gerekiyor.

Benimde aynı kuzum yaaa Ovulasyondan bu yana öksürürken, hapşırırken, yatakta dönerken birşeyler oluyor. Bazen içimde birşey çekiliyormuş gibi, bazende bir batma oluyor. İnşallah bebişlerimiz yapıyordur bunu [/QUOTE]
inşallah canım bnm yaa yalnız değilmişim bu konuda şükür yaa sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…