Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Test yapan yok mu aXhi @umutlu20 ve diğer kızlar merakta bırakmayın bizi

Canım idrarda birşey çıkmadı ne yazık ki. Çarşambaya kadar gelmezse kırmızılar kan vereceğim. Bu arada az önce vitrinin üzerini silmeye çalışırken tabureden düştüm ve sanırım belimi incittim. Şimdi ayağa kalktığımda sol yumurtalığımın olduğu yerde bir sızı hissediyorum. Umarım bebiş varsa zarar gelmemiştir

Hadi hayirli haberlerini bekliyorum canimm su aralar iş yapma kuzumm bi netlessin ondan sonra yaparsin varsa eğer tam tutunma zamanlari inşallah vardir canim yorma kendini dinlen bol bol

Hadi hayirli haberlerini bekliyorum canimm su aralar iş yapma kuzumm bi netlessin ondan sonra yaparsin varsa eğer tam tutunma zamanlari inşallah vardir canim yorma kendini dinlen bol bol

İnşallah canımmm. Yapmıyordum ama 3 hafta oldu ve yarın misafir gelecek. Annemler şehir dışında olmasaydı ondan yardım isteyecektim ama o da mümkün olmadığından mecbur işler bana kaldı. Yavaş yavaş yapıyordum zaten ama dengeyi kaybedince kendimi yerde buldum. Artık daha dikkatli olacağım.

Geçmiş olsun axhi. Dikkat et...

slm kızlar ben 1,5 senelik evliyim yaşım 27 3 düşük yaptım evlendikten sonra. ikisi kimyasal biri de 7.5 hfflık kürtaj. kürtajdan sonra 11 ay gebelik olmadı. o dönemde preseedi duydum aldım yumurtlama testleriyle birlikte. ama yumurtlamam olmadığı için jel bi kenarda kaldı2-3 ay. sonra prolaktin hormon yüksekliğim olduğunu öğrendim onun için tedavi gördüm ve geçen ay yumurtladım. yine gebelik oldu ve kimyasal malesef. ben jeli hala hiç kullanmadım. size sorum şu olacak benim düşüklerimi açıklayan birşey çıkmadı hiç. en son bikaç arkadaş eşinin spermleri kalitesizse o da yapıyor yazmış eşimin spermiyogramı da normal çıktı(varikosel var ama spermleri etkilememiş) sizce bu jeli kullansam sağlam spermlerin yumurtayı döllemesine yardım eder mi?

jeli kullanıp hamile kalıp düşük yapan çok insan var mı?

Canim ben jelle hamile kaldım.Korunmayi bıraktığımız ay kimyasal gebelik yasadım,o donem kan testinde prolactin 36 çıktı,dostinex kullandım 1 ay ve prolactin düştü.Bu ilacı kullanırken ve bıraktıktan sonraki ay korunulmasi oneriliyordu,biz de Oyle yaptık.3.ayimizda denedik olmadı,jeli ilk defa 4.ayimda kullandım ve gebe kaldım Cok şükür.Bu detayları verdim çünkü durumumuz benziyor.Dusuklerinin bir nedeni saptanamadiysa hic üzülme,tıpta buna kötü şans deniyormuş.Ama sevinebilirsin sen hamile kalabiliyorsun :) Bence jelsiz devam et,ha aldım bosa gitmesin diyorsan :) sen bilirsin tabii,ama bence sen hamile kalırsın yine.Jelin en iyi spermleri taşımak gibi bir iddiası yok.Zaten bu yarış orda bir başladığında Cok bozuk ya da güçsüz spermler ne yapsan da ulasamiyorlarmis yumurtaya.Bizim kimyasal gebelikteki düşüğümüz kromozom bozukluğuyla açıklanıyor mesela.Yani yumurtada ya da spermde sorun varsa erken donemde vucut atıyormuş,hatalı üretim diye.Simdiden kolay gelsin ve Cok gecmis olsun sana...

Gecmis olsun canim.Birsey olmamıştır,ama bir daha bosver vitrinin üstünü,camın tozunu :) İcini ferah tut,düşecek bebeği ne yapsak da tutunduramazmisiz ya,düşmeyecek olanı da duseremezsin öyle kolay

tşk ederim cnm evet zaten 3 düşük var jeli kullanıp yaşasam tekrar düşük(Allah korusun) kafamı kurcalayacak acaba ondan mı oldu diye. soğan kürü başladım ona devam edeyim ben bir de. ibrahim saraçoğlu bir videosunda rahimdeki biyofilm tabaka kimyasal gebeliğe neden oluyor diye açıklamış. bebek tutunamıyo düşüyor soğan kürü o biyofilm tabakasını eritiyor demiş. çok yoruldum canım... güçlü olmaya çalışıyorum üzülenlere kızıyorum ama gözlerim dolu dolu geziyorum her an.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, bize de dua et olur mu Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun inşallah...

aXhi , canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
Konu devri de olmuş, hayırlı olsun güzel haberler de ardarda gelsin inşaallah canım ...

Günaydınnnn kızlar hala adet olmadim bi kac gun daha gecsin kan testi yaptircam ins haber veririm ozaman ♥sizlerde durum nasil

Günaydııınnn canım inşaallah olmazsın , nacizane fikrim kan testi öncesinde kaset testlerden yaparsan daha iyi olur tabi elbette sen bilirsin ...

Ben 14 gün beklemeye aldım kendimi, beklenmeyeni bekleme evresindeyim canım ...

Canım kusura bakmayın ya memlekete geldim o yüzden yazamadım size maalesef benim bu ay da olmadı geldi kırmızılar

Gunaydin kizlarrrrr, benimde bata 7 kaldi. Ama hicccc belirti yokkkkk maaleseff sadece sol kasigimda hafif agri var o kadarrr.. Sizler ne durumdasiniz? Axhi çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Mavi-38 hayirlisi olsun tatlimm bi daha ki aya ins. Bebisine kavusursun.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim yoğunluktan bu sırada da kendimi yeni döneme hazırladım bu ay ilk kez jel kullanacagim aXhi canım ellerine sağlık bakalım neler olacak ama bir yılın sonunda sanırım artık üzerime yorgunluk ve bıkkınlık çökmüş durumda yeni Hamişleri tebrik ederim diğer arkadaslara başarılar dilerim kendimi yarışmada gibi hissettim

Mibudi slm.canm

Idrar testi ya negatif cikarsa die yapmak istemiodum ama
esim isteyince kiyamadm bugun yapcam ins nr cikcak bakalimmm :) senin icinde hakkinda hayrlisi olsn ins.♡♥

Amin canım inşallah daha fazla bekletmez annesini bebişim ne yapalım nasip kısmet inşallah 7 gün sonra senden güzel haber alırız

Benim de 8-9 gun var hicbir belirti yok sdc goğüs ućlarimda biraz aci var dokununca.
Zaten bu ay yumurtlamadim hethalde ben. Ovu testi yapmistum 2 tane hep silik silikti. Artik aßilama isticrm doktordan. Bu ay adetimin 2.gunu gidicem.
Ya da tup bebek bilmiyorum. Yaw bunlar da ne pahali arkadaş....

Aaa bir de 12 13 14. Gunler civari biraz pembe lekelenme oldu ama sogan kuru yapiyordum. Onunla alakali olabilir.

Gecmis olsun canim.Birsey olmamıştır,ama bir daha bosver vitrinin üstünü,camın tozunu :) İcini ferah tut,düşecek bebeği ne yapsak da tutunduramazmisiz ya,düşmeyecek olanı da duseremezsin öyle kolay

Sağol bitanem. 3 haftadır boşvermiş durumdaydım ama misafir gelecek diye artık başlamam gerektiğini düşündüm :) Bir daha mı tövbe Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Hoşgeldin canım

Normal yollarla hamile kalabiliyorsan bence biraz daha bu şekilde dene. Soğan kürü de yapıyormuşsun zaten belki onun faydasını görürsün. Baktın o zamanda olmadı o zaman denersin bence jeli.

Bu arada karşı komşumda senin gibi üst üste düşük yaşamış. Nedeni araştırıldığında ilk etapta birşey bulunamamış sonrasında yüksek tansiyon olduğunu anlamışlar. O sırada kafasına bir şey takıyormuş ve tansiyonu fırlıyormuş o da düşüğe sebep oluyormuş. Sende de olabilir mi acaba?

Sağol hayatım. Artık dikkat ediyorum. Aklım başıma geldi. Ahhh inşallah. Güzel haberler duymaya hasret kaldık valla.

14 günlük beklemeden sonra inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm

Sağol canım benim. Aman aman olmasın zaten. Kırmızılar değil bebiş gelsin. İnşallah bunlar da bebişin habercisidir.

Rica ederim kuzum. İnşallah hepimize şans olur.

Yorulmak, bıkmak, pes etmek yok canım O bebiş göbüşe gelecek öyle bırakacağız çalışmaları.
İnşallah jel bebişine kavuşturur seni.

Mibudi slm.canm

Idrar testi ya negatif cikarsa die yapmak istemiodum ama
esim isteyince kiyamadm bugun yapcam ins nr cikcak bakalimmm :) senin icinde hakkinda hayrlisi olsn ins.♡♥

Korkunun ne yazık ki ecele faydası yok canım. Öyle ya da böyle testleri yapmak zorundayız. Bende dün korka korka yapıp negatifi görmüştüm ama yılmak yok. Bu sabah yeniden tekrarlayacaktım ama unuttum. İlerleyen saatlerde tekrarlamayı düşünüyorum. Hatta bir taraftan şeytan da dürtüyor git kan testi yaptır diye ama henüz ona uymayacağım.

Canım bazen geç olabiliyor yumurtlama, bende 24. güne kadar hep silik gördüm hatta bir ara "bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim, yumurtlamadım galiba" diye düşünmeye başlamıştım. Herşey kısmet. Bakarsın tutmuştur da başka hiçbir şeye gerek kalmaz

Canım kusura bakmayın ya memlekete geldim o yüzden yazamadım size maalesef benim bu ay da olmadı geldi kırmızılar

Hayırlısı kuzum yaaa sıkma hiç canını olur mu? Zamanı bu ay değilmiş demek ki.

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu
14Dila062. denemeKızı oldu
15babylove2. denemeKızı oldu
16duygubyİlk denemeKızı oldu
17viana2. denemeOğlu oldu
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi
19shyqueenİlk denemeKızı oldu
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu
22Lapaİlk denemeKızı oldu
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu
26Selmas882. denemeOğlu oldu
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş
2935.ayİlk denemeOğlu oldu
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu
31Sezen10İlk denemeKızı oldu
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu
45Sensen99İlk denemeKızı oldu
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş
51Blume84İlk denemeOğlu oldu
52Sumakİlk denemeKızı oldu
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu
58Seyadeİlk denemeKızı oldu
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu
62Funda4İlk denemeKızı oldu
63Ezgi09095. denemeKızı oldu
64Durusel24İlk denemeKızı oldu
65Melinnazİlk denemeKızı oldu
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu
69gzm2628İlk denemeKızı oldu
70topidikİlk denemeKızı oldu
71serender0013. denemeOğlu oldu
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş
85zehselİlk denemeOğlu oldu
86zealea15. denemeOğlu oldu
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş
92Amazonİlk denemeOğlu oldu
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş
94naz8İlk denemeOğlu oldu
9535deniz2. denemeOğlu oldu
96burpİlk denemeOğlu oldu
97hican872. denemeBelirtilmemiş

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan
2firuze895. deneme30 Nisan
3hoppacuppa1. deneme2 Mayıs
4umutlu201. deneme6 Mayıs
5kimyager15083. deneme10 Mayıs
6sukret3. deneme10 Mayıs (Yumoşu çatlamadı)
7rima853. deneme11 Mayıs
8Amelie p2. deneme12 Mayıs
9agresifportakal1. deneme13 Mayıs
10ada_sahil1. deneme16 Mayıs
11sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
12mibudi2. deneme17 Mayıs
13mini87 2. deneme24 Mayıs
14demir61331 deneme25 Mayıs
15emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
16zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
17mina333. denemeBelirtilmemiş
18amayaa1. DenemeBelirtilmemiş
19mavi-383. denemeBelirtilmemiş
20sirine82BelirtilmemişBelirtilmemiş
]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…