Hadi hayirli haberlerini bekliyorum canimm su aralar iş yapma kuzumm bi netlessin ondan sonra yaparsin varsa eğer tam tutunma zamanlari inşallah vardir canim yorma kendini dinlen bol bolCanım idrarda birşey çıkmadı ne yazık ki.Çarşambaya kadar gelmezse kırmızılar kan vereceğim. Bu arada az önce vitrinin üzerini silmeye çalışırken tabureden düştüm ve sanırım belimi incittim. Şimdi ayağa kalktığımda sol yumurtalığımın olduğu yerde bir sızı hissediyorum. Umarım bebiş varsa zarar gelmemiştir
Hadi hayirli haberlerini bekliyorum canimm su aralar iş yapma kuzumm bi netlessin ondan sonra yaparsin varsa eğer tam tutunma zamanlari inşallah vardir canim yorma kendini dinlen bol bol
İnşallah canımmm. Yapmıyordum ama 3 hafta oldu ve yarın misafir gelecek. Annemler şehir dışında olmasaydı ondan yardım isteyecektim ama o da mümkün olmadığından mecbur işler bana kaldı. Yavaş yavaş yapıyordum zaten ama dengeyi kaybedince kendimi yerde buldum.Artık daha dikkatli olacağım.
Canim ben jelle hamile kaldım.Korunmayi bıraktığımız ay kimyasal gebelik yasadım,o donem kan testinde prolactin 36 çıktı,dostinex kullandım 1 ay ve prolactin düştü.Bu ilacı kullanırken ve bıraktıktan sonraki ay korunulmasi oneriliyordu,biz de Oyle yaptık.3.ayimizda denedik olmadı,jeli ilk defa 4.ayimda kullandım ve gebe kaldım Cok şükür.Bu detayları verdim çünkü durumumuz benziyor.Dusuklerinin bir nedeni saptanamadiysa hic üzülme,tıpta buna kötü şans deniyormuş.Ama sevinebilirsin sen hamile kalabiliyorsun :) Bence jelsiz devam et,ha aldım bosa gitmesin diyorsan :) sen bilirsin tabii,ama bence sen hamile kalırsın yine.Jelin en iyi spermleri taşımak gibi bir iddiası yok.Zaten bu yarış orda bir başladığında Cok bozuk ya da güçsüz spermler ne yapsan da ulasamiyorlarmis yumurtaya.Bizim kimyasal gebelikteki düşüğümüz kromozom bozukluğuyla açıklanıyor mesela.Yani yumurtada ya da spermde sorun varsa erken donemde vucut atıyormuş,hatalı üretim diye.Simdiden kolay gelsin ve Cok gecmis olsun sana...slm kızlar ben 1,5 senelik evliyim yaşım 27 3 düşük yaptım evlendikten sonra. ikisi kimyasal biri de 7.5 hfflık kürtaj. kürtajdan sonra 11 ay gebelik olmadı. o dönemde preseedi duydum aldım yumurtlama testleriyle birlikte. ama yumurtlamam olmadığı için jel bi kenarda kaldı2-3 ay. sonra prolaktin hormon yüksekliğim olduğunu öğrendim onun için tedavi gördüm ve geçen ay yumurtladım. yine gebelik oldu ve kimyasal malesef. ben jeli hala hiç kullanmadım. size sorum şu olacak benim düşüklerimi açıklayan birşey çıkmadı hiç. en son bikaç arkadaş eşinin spermleri kalitesizse o da yapıyor yazmış eşimin spermiyogramı da normal çıktı(varikosel var ama spermleri etkilememiş) sizce bu jeli kullansam sağlam spermlerin yumurtayı döllemesine yardım eder mi?
jeli kullanıp hamile kalıp düşük yapan çok insan var mı?
Gecmis olsun canim.Birsey olmamıştır,ama bir daha bosver vitrinin üstünü,camın tozunu :) İcini ferah tut,düşecek bebeği ne yapsak da tutunduramazmisiz ya,düşmeyecek olanı da duseremezsin öyle kolayİnşallah canımmm. Yapmıyordum ama 3 hafta oldu ve yarın misafir gelecek. Annemler şehir dışında olmasaydı ondan yardım isteyecektim ama o da mümkün olmadığından mecbur işler bana kaldı. Yavaş yavaş yapıyordum zaten ama dengeyi kaybedince kendimi yerde buldum.Artık daha dikkatli olacağım.
tşk ederim cnm evet zaten 3 düşük var jeli kullanıp yaşasam tekrar düşük(Allah korusun) kafamı kurcalayacak acaba ondan mı oldu diye. soğan kürü başladım ona devam edeyim ben bir de. ibrahim saraçoğlu bir videosunda rahimdeki biyofilm tabaka kimyasal gebeliğe neden oluyor diye açıklamış. bebek tutunamıyo düşüyor soğan kürü o biyofilm tabakasını eritiyor demiş. çok yoruldum canım... güçlü olmaya çalışıyorum üzülenlere kızıyorum ama gözlerim dolu dolu geziyorum her an.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, bize de dua et olur mu Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun inşallah...Canim ben jelle hamile kaldım.Korunmayi bıraktığımız ay kimyasal gebelik yasadım,o donem kan testinde prolactin 36 çıktı,dostinex kullandım 1 ay ve prolactin düştü.Bu ilacı kullanırken ve bıraktıktan sonraki ay korunulmasi oneriliyordu,biz de Oyle yaptık.3.ayimizda denedik olmadı,jeli ilk defa 4.ayimda kullandım ve gebe kaldım Cok şükür.Bu detayları verdim çünkü durumumuz benziyor.Dusuklerinin bir nedeni saptanamadiysa hic üzülme,tıpta buna kötü şans deniyormuş.Ama sevinebilirsin sen hamile kalabiliyorsun :) Bence jelsiz devam et,ha aldım bosa gitmesin diyorsan :) sen bilirsin tabii,ama bence sen hamile kalırsın yine.Jelin en iyi spermleri taşımak gibi bir iddiası yok.Zaten bu yarış orda bir başladığında Cok bozuk ya da güçsüz spermler ne yapsan da ulasamiyorlarmis yumurtaya.Bizim kimyasal gebelikteki düşüğümüz kromozom bozukluğuyla açıklanıyor mesela.Yani yumurtada ya da spermde sorun varsa erken donemde vucut atıyormuş,hatalı üretim diye.Simdiden kolay gelsin ve Cok gecmis olsun sana...
Günaydınnnn kızlar hala adet olmadim bi kac gun daha gecsin kan testi yaptircam ins haber veririm ozaman ♥sizlerde durum nasil
Canım kusura bakmayın ya memlekete geldim o yüzden yazamadım size maalesef benim bu ay da olmadı geldi kırmızılarSelam canım,
Aramıza hoşgeldinBir çok kişide işe yaramış. Listede gördüklerinin hepsi bu jel sayesinde hamile kalanlar. Geri kalan kısmımızda hala denemedeyiz :) Bence denemekten bir zarar gelmez. gittigidiyor, ebay ve kendi sitesinden temin edebiliyorsun. Ayrıca bazı eczaneler de depolarından getirtiyormuş. İnşallah sana da vesile olur. Denemeye başladığında bilgi verirsen seni de listeye ekliyor olurum.
Burdayımmmm.2 gündür pek takılamadım canım yaa. Dün anneannem rahatsızlandı annemlerde il dışında olduğundan ben gitmek durumunda kaldım. Bugünde kocişle izinleri değerlendirip gezelim dedik anca girebildim. Ohhhh süper canım. İnşallah tutar bu ay bebişin
Bende henüz gelen giden yok ama felaket bir akıntım var. Ayrıca kasıklarım ve belim hala ağrıyor.Sürekli wcye gidip bakıyorum acaba geldi mi diye ama birşey yok. Sabah bir test yapmayı deneyeceğim hala gelmemiş olursa. İnşallah çift çizgiyi görürüm.
İnşallah canım.
Tek tüpü kapalı olan bir çok kişide işe yaramış canım. Hatta tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyenlere de. Yeter ki Allah "ol" desin. Sen hiç canını sıkma
İnşallah kasığındaki batma da bebiş yüzündendir. Adetin düzenliyse biraz daha bekle bakalım. Baktın 35. günde de gelmedi reglin o zaman bir kan testi yaptırırsın
Ahhhh keşke canım. Hergün bende bir umut girip bakıyorum ama ne yazık ki yok. Durup durup birden yağacak belki de hamile haberleri toplu kutlama yapacağız :))
Fıstığım sende ne var ne yok? Devam etti mi lekelenme?
Canımmmmm gelen giden yok değil mi? Hadi bize güzel haberler ver
Amin canım inşallah daha fazla bekletmez annesini bebişim ne yapalım nasip kısmet inşallah 7 gün sonra senden güzel haber alırızGunaydin kizlarrrrr, benimde bata 7 kaldi. Ama hicccc belirti yokkkkk maaleseffsadece sol kasigimda hafif agri var o kadarrr.. Sizler ne durumdasiniz? Axhi çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Mavi-38 hayirlisi olsun tatlimm bi daha ki aya ins. Bebisine kavusursun.
Gunaydin kizlarrrrr, benimde bata 7 kaldi. Ama hicccc belirti yokkkkk maaleseffsadece sol kasigimda hafif agri var o kadarrr.. Sizler ne durumdasiniz? Axhi çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Mavi-38 hayirlisi olsun tatlimm bi daha ki aya ins. Bebisine kavusursun.
Gecmis olsun canim.Birsey olmamıştır,ama bir daha bosver vitrinin üstünü,camın tozunu :) İcini ferah tut,düşecek bebeği ne yapsak da tutunduramazmisiz ya,düşmeyecek olanı da duseremezsin öyle kolay
tşk ederim cnm evet zaten 3 düşük var jeli kullanıp yaşasam tekrar düşük(Allah korusun) kafamı kurcalayacak acaba ondan mı oldu diye. soğan kürü başladım ona devam edeyim ben bir de. ibrahim saraçoğlu bir videosunda rahimdeki biyofilm tabaka kimyasal gebeliğe neden oluyor diye açıklamış. bebek tutunamıyo düşüyor soğan kürü o biyofilm tabakasını eritiyor demiş. çok yoruldum canım... güçlü olmaya çalışıyorum üzülenlere kızıyorum ama gözlerim dolu dolu geziyorum her an.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, bize de dua et olur mu Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun inşallah...
aXhi , canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
Konu devri de olmuş, hayırlı olsungüzel haberler de ardarda gelsin inşaallah canım ...
Günaydııınnn canıminşaallah olmazsın , nacizane fikrim kan testi öncesinde kaset testlerden yaparsan daha iyi olur tabi elbette sen bilirsin ...
Ben 14 gün beklemeye aldım kendimi, beklenmeyeni bekleme evresindeyim canım...
Gunaydin kizlarrrrr, benimde bata 7 kaldi. Ama hicccc belirti yokkkkk maaleseffsadece sol kasigimda hafif agri var o kadarrr.. Sizler ne durumdasiniz? Axhi çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Mavi-38 hayirlisi olsun tatlimm bi daha ki aya ins. Bebisine kavusursun.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim yoğunluktan bu sırada da kendimi yeni döneme hazırladım bu ay ilk kez jel kullanacagimaXhi canım ellerine sağlık bakalım neler olacak ama bir yılın sonunda sanırım artık üzerime yorgunluk ve bıkkınlık çökmüş durumda yeni Hamişleri tebrik ederim diğer arkadaslara başarılar dilerim kendimi yarışmada gibi hissettim
Mibudi slm.canm
Idrar testi ya negatif cikarsa die yapmak istemiodum ama
esim isteyince kiyamadm bugun yapcam ins nr cikcak bakalimmm :) senin icinde hakkinda hayrlisi olsn ins.♡♥
Benim de 8-9 gun var hicbir belirti yok sdc goğüs ućlarimda biraz aci var dokununca.
Zaten bu ay yumurtlamadim hethalde ben. Ovu testi yapmistum 2 tane hep silik silikti. Artik aßilama isticrm doktordan. Bu ay adetimin 2.gunu gidicem.
Ya da tup bebek bilmiyorum. Yaw bunlar da ne pahali arkadaş....
Canım kusura bakmayın ya memlekete geldim o yüzden yazamadım size maalesef benim bu ay da olmadı geldi kırmızılar
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|
98 | only_time | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan |
3 | hoppacuppa | 1. deneme | 2 Mayıs |
4 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs |
5 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
6 | sukret | 3. deneme | 10 Mayıs (Yumoşu çatlamadı) |
7 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
8 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
9 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
10 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
11 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
12 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
13 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
14 | demir6133 | 1 deneme | 25 Mayıs |
15 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
16 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
17 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
18 | amayaa | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
19 | mavi-38 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
20 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?