tansiyonum çok düşük benim cnm hatta bir ara prolaktin için ilaç kullanıyodum o zaman7/4 lere kadar düştü ama şimdi normali 9/6 falanSağol bitanem. 3 haftadır boşvermiş durumdaydım ama misafir gelecek diye artık başlamam gerektiğini düşündüm :) Bir daha mı tövbeSen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hoşgeldin canım
Normal yollarla hamile kalabiliyorsan bence biraz daha bu şekilde dene. Soğan kürü de yapıyormuşsun zaten belki onun faydasını görürsün. Baktın o zamanda olmadı o zaman denersin bence jeli.
Bu arada karşı komşumda senin gibi üst üste düşük yaşamış. Nedeni araştırıldığında ilk etapta birşey bulunamamış sonrasında yüksek tansiyon olduğunu anlamışlar. O sırada kafasına bir şey takıyormuş ve tansiyonu fırlıyormuş o da düşüğe sebep oluyormuş. Sende de olabilir mi acaba?
Sağol hayatım. Artık dikkat ediyorum. Aklım başıma geldi.Ahhh inşallah. Güzel haberler duymaya hasret kaldık valla.
14 günlük beklemeden sonra inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm
Sağol canım benim. Aman aman olmasın zaten. Kırmızılar değil bebiş gelsin. İnşallah bunlar da bebişin habercisidir.
Rica ederim kuzum. İnşallah hepimize şans olur.
Yorulmak, bıkmak, pes etmek yok canımO bebiş göbüşe gelecek öyle bırakacağız çalışmaları.
İnşallah jel bebişine kavuşturur seni.
Korkunun ne yazık ki ecele faydası yok canım. Öyle ya da böyle testleri yapmak zorundayız. Bende dün korka korka yapıp negatifi görmüştüm ama yılmak yok.Bu sabah yeniden tekrarlayacaktım ama unuttum. İlerleyen saatlerde tekrarlamayı düşünüyorum. Hatta bir taraftan şeytan da dürtüyor git kan testi yaptır diye ama henüz ona uymayacağım.
Canım bazen geç olabiliyor yumurtlama, bende 24. güne kadar hep silik gördüm hatta bir ara "bu ay çift çizgiyi göremeyeceğim, yumurtlamadım galiba" diye düşünmeye başlamıştım. Herşey kısmet. Bakarsın tutmuştur da başka hiçbir şeye gerek kalmaz
Hayırlısı kuzum yaaa sıkma hiç canını olur mu? Zamanı bu ay değilmiş demek ki.
Kislar YARDIM!!! benim dün yumurtlama günümdu ama dün ovusyon testi yapamadim bugün yaptim ama çizgi hic çıkmadı silik bile cikmadi yani her ay bu zamanlarda cizgi cikardi ilk defa böyle bisi basima geldi neden olabilir sizce
Ama adetimin 3 günü doktora gittigimde bi tanesi büyümeye baslamis bile demisti Hayır olsun inşallah hicte koyu çizgi görmedim bu ayYumişin daha tam büyümemiş olabilir belki canım.
Kislar YARDIM!!! benim dün yumurtlama günümdu ama dün ovusyon testi yapamadim bugün yaptim ama çizgi hic çıkmadı silik bile cikmadi yani her ay bu zamanlarda cizgi cikardi ilk defa böyle bisi basima geldi neden olabilir sizce
Yihuuu inşallah gecikir soğan kürü yapıyorum belki etkili olur hepimiz inşallah 9 ay boyunca görmeyizTakibe devam et canım bir de kuru incir tüketmeye çalış, kendimden biliyorum oldukça etkili...
Bu durumda sanırım beklenmeyen bat'ın gecikecek, hatta 9 ay gecikse hiç fena olmaz aslında...
Takibe devam et canım bir de kuru incir tüketmeye çalış, kendimden biliyorum oldukça etkili...
Bu durumda sanırım beklenmeyen bat'ın gecikecek, hatta 9 ay gecikse hiç fena olmaz aslında...
Mibudiiii sen kuru inciri kaynatmadan mi yedin de yumurtan buyudu ?
Oyleyse cok iyi ya şu kaynatma olaylarina bir üşeniyorum...
Sogan kurunu de 10 gun sabah aksam 5 gun gunde 1 kere ictim üşenmekten :) gerci biraz da kist yoktu o yuzden yeterlidir diye dusunup oyle yaptim ama bskalimmmm
Kızlarrrrrr ben yeniden test yaptım. Çooook çooook ince aydınlıkta bakınca zor görünen bir ikinci çizgi var. Ya da ben çok görmek istediğimden öyle görüyorum bilemedim.Bir yanım kan testi yaptır diyor, bir tarafım da otur biraz daha bekle diyor. Ne yapsam bilemedim.
33.gunum gekcekse gelsn artik test yaomaya cesaretim yok.4gundur ates takibi de yapiyorum 3gun yukselisteydi bu sabah 2derece düşuk cikti ama hala gelen giden yok uzulsemmi sevinsemmibi de 21.gun progesteron baktirmistim 6.5 cikti yumurtlamisim ama sagliklisi 10un ustunde oldugu zamanmis.kasik batmalarimda gecti agrimiyo suanda
Bu soğan kürü bi bana yaramadı herhalde ağustosta yaptım hala normal bi adet geçiremedim resmen her ay adeti günlük pedlerle geçiriyorum ilk gün bide ikinci gün normal ped kullanabiliyorum onun da hakkını vermiyorum :)
İşte buuuuuhadi inşaallah canım benimmmmm ...
Kızlarrrrrr ben yeniden test yaptım. Çooook çooook ince aydınlıkta bakınca zor görünen bir ikinci çizgi var. Ya da ben çok görmek istediğimden öyle görüyorum bilemedim.Bir yanım kan testi yaptır diyor, bir tarafım da otur biraz daha bekle diyor. Ne yapsam bilemedim.
Yihuuu inşallah gecikir soğan kürü yapıyorum belki etkili olur hepimiz inşallah 9 ay boyunca görmeyiz
Catlama zamani değişmiş olabilir canim sen teste ve çalışmalara devam et inşallah tutturursun bu ay geli gobisine bebisinAma adetimin 3 günü doktora gittigimde bi tanesi büyümeye baslamis bile demisti Hayır olsun inşallah hicte koyu çizgi görmedim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?