Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tansiyonum çok düşük benim cnm hatta bir ara prolaktin için ilaç kullanıyodum o zaman7/4 lere kadar düştü ama şimdi normali 9/6 falan

Kislar YARDIM!!! benim dün yumurtlama günümdu ama dün ovusyon testi yapamadim bugün yaptim ama çizgi hic çıkmadı silik bile cikmadi yani her ay bu zamanlarda cizgi cikardi ilk defa böyle bisi basima geldi neden olabilir sizce

Yumişin daha tam büyümemiş olabilir belki canım.

Takibe devam et canım bir de kuru incir tüketmeye çalış, kendimden biliyorum oldukça etkili ...

Bu durumda sanırım beklenmeyen bat'ın gecikecek, hatta 9 ay gecikse hiç fena olmaz aslında ...

Takibe devam et canım bir de kuru incir tüketmeye çalış, kendimden biliyorum oldukça etkili ...

Bu durumda sanırım beklenmeyen bat'ın gecikecek, hatta 9 ay gecikse hiç fena olmaz aslında ...
Yihuuu inşallah gecikir soğan kürü yapıyorum belki etkili olur hepimiz inşallah 9 ay boyunca görmeyiz

Mibudiiii sen kuru inciri kaynatmadan mi yedin de yumurtan buyudu ?
Oyleyse cok iyi ya şu kaynatma olaylarina bir üşeniyorum...
Sogan kurunu de 10 gun sabah aksam 5 gun gunde 1 kere ictim üşenmekten :) gerci biraz da kist yoktu o yuzden yeterlidir diye dusunup oyle yaptim ama bskalimmmm

Bu soğan kürü bi bana yaramadı herhalde ağustosta yaptım hala normal bi adet geçiremedim resmen her ay adeti günlük pedlerle geçiriyorum ilk gün bide ikinci gün normal ped kullanabiliyorum onun da hakkını vermiyorum :)

33.gunum gekcekse gelsn artik test yaomaya cesaretim yok.4gundur ates takibi de yapiyorum 3gun yukselisteydi bu sabah 2derece düşuk cikti ama hala gelen giden yok uzulsemmi sevinsemmi bi de 21.gun progesteron baktirmistim 6.5 cikti yumurtlamisim ama sagliklisi 10un ustunde oldugu zamanmis.kasik batmalarimda gecti agrimiyo suanda

Kızlarrrrrr ben yeniden test yaptım. Çooook çooook ince aydınlıkta bakınca zor görünen bir ikinci çizgi var. Ya da ben çok görmek istediğimden öyle görüyorum bilemedim. Bir yanım kan testi yaptır diyor, bir tarafım da otur biraz daha bekle diyor. Ne yapsam bilemedim.

Günde ortalama 5 tane yedim canım ve 9. gün ovulasyonda ikinci çizgiyi yakaladım sonraki gün de çatladı muhtemelen, çizgi silikleşti ...

İşte buuuuu hadi inşaallah canım benimmmmm ...

Canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Hala gelmediyse bu iyiye işaret. Benimde bir ara kesilmişti batmalar şimdi yeniden başladı. Bağdaş kurup oturamıyorum örneğin anında bir acı hissediyorum. Bekle bakalım biraz daha olmazsa dayanamaz kan testi yaptırırsın zaten :) Bu arada teşekkür ederim bitanem

Hayatım sanki normal değil böyle olması. Doktorunla görüştün mü hiç bu konuda?

İşte buuuuu hadi inşaallah canım benimmmmm ...

Dua et canım gördüğüm gerçek olsunnnnn

Kan testi için biraz bekle canım, kaset testlerle koyulaşmayı takib etmeye çalış derim çünkü zaten onlar da iki günde bir değerin katlamasını bekliyorlar dualarımdasın balım, Rabbim evinizi şenlendirsin inşaallah çok sevindim ...

aXhi hadi inşallah silikse vardır canim testi atsana bizde bakalım bu ayın hayırlı haberi senle başlasın sonra diğer kizlardan gelsin inşallah canimmm

yaa kızlar bu merak başa bela acaba Yumoş ne alemde diye az önce ovu testi yaptim ve ikinci çizgi hâlâ var acaba neye işaret bu yavv bu Yumoş beni cildirtti bu ay dr bu ay ümit yok dedi ama ben hâlâ bi ümit belki diye düşünüyorum pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…