Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim eşim proxeed plus+evicap+C vitamini+Ginseng+L-arginin kullanıyo. Keçi boynuzu kürü 2 günde bir bide arı sütü polen bal karışımı 3 günde bir kullanıyo. Adamı delirtmişim anlayacağın

:) ya bende tikistiriyorum agzina findik mindik pekmez :) azarliyorum bi de :) miy miy yapinca.
uzülüyorum valla ne ise yaradigini bilmedigi şeyleri yiyo yavrum :)))
Senin eşinin degerleri nasildi da bunlari yediriyosun canim?
bir de bu evicap e vitamini en doğal olani mi acaba? Sentetik vitamin olmamaliymis.

aXhi canim benim yaş 26

Ekledim kuzum listeye

Rica ederim bitanem Rabbim hepimizi sevindirsin bir an önce.

Soğan kürüne bende başlayacağım bu hafta. Şifa olur sana inşallah. Tadı çok mu kötü? Bebiş uğruna çörek otlarını bile çiğneye çiğneye yedim ama soğan suyunu nasıl içerim hala kestirebilmiş değilim.

kimyager1508 canım nasılsın kirmizilar ne alemde test filan yaptın mi

F firuze89 canım sen nasılsın kirmizilar geldimi meraktayim

Batlari gecenler durumdan haberdar edin de merakta birakmayin biziii

F firuze89 hamilelik haberini alana kadar kafası rahat olsun diye girmeme kararı almış canım buralara. O yüzden ondan ses çıkmadığı müddetçe anlayalım ki henüz bebiş yok.

Hayatımmmm güzel haberler getir bize nolurrrrr. İdrar testinde çıkmasa da kan testinde çıksın da kutlayalım artık birinin hamileliğini

aXhi yaşım 28 canım.
Ellerin dert görmesin tatlım.

Ekledim bitanem

Kızzzzz nasıl başardın eşine o kadar şeyi içirmeyi? Benimki mümkün değil içmez onları Bu arada proxeed plus gerçekten işe yarıyor mu?

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme21/11/2015
104sedebu34İlk deneme23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk deneme29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1kimyager1508293. deneme10 Mayıs (Beklemede)
2Amelie p322. deneme12 Mayıs
3ada_sahil-1. deneme16 Mayıs
4mibudi302. deneme17 Mayıs
5sendenbebegimolsunesra263. deneme21 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
6mini87 282. deneme24 Mayıs
7demir6133271 deneme25 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
8bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs
9rima85294. deneme5 Haziran
10aXhi272. deneme7 Haziran
11Neseli_Hatun251. deneme8 Haziran
12agresifportakal-1. denemeBelirtilmemiş
13sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
14firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
15umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
16emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina33-3. denemeBelirtilmemiş
19amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
20mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
21sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
22hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
23orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
24anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
25okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

hiiççç duymadım canım yaaa. nasıl oluyormuş ki o?

Biri böyle demiş forumda;

"arkadaşlar.hamilelik için yeni bir yöntem duydum ve paylaşmak istedim.eşimin öğretmen arkadaşının çocuğu olmuoyrdu.uzun zamandır görüşmemiştik.geçen gün eşinin hamile olduğunu duydum ve hemen aradım.inanmıyacaksın ama vicks ile oldu dedi.adeti biter bitmez gazlı beze 1 çay kaşığı vicks koyup iple bağlayıp vajinaya itiyormuş.ve öyle sabaha kadar yatıyomuş sabah çıkartıyomuş.ikinci tüpe başlamadan hamile kalmış.ondaki sorun iltihap tüplerini kapamış.aynı sorundan bende muzdaribim.daha önce sevgili arnavutgüzelinin adaçayı yağı tavsiyesini uyguladım.ama malesef sonuç vermedi.ancak bu konuda ona minnettarım çünkü enfeksiyondan kurtuldum.ama tüpleri açamadım galiba.işte böyle.şuan maydonoz buharını deniyorum.buhardan çıktıktan sonra eşimle beraber oluyorm.duşa kalkmadan 1 saat yatıyorum ve ardından vicks koyuyorum.buhar yapamasanızda vicks deneyin.ben sonuçları yazarım.yumurtlama günüme kadar devam edicem.inşallah güzel şeyler paylaşırız.sevgiler."

Canım bizim sayı iyi ama hareket %39 morfoloji 1 di. Şimdi morfolojiye baktırmadan yeni bi test yaptık hareket yükselmiş yüzde 50 lere çıkmış. Yanlız bu toplam hareket. Benim eşim eczacı old icin ilaçları bilmiyorum canm kendi benden iyi biliyo neyin iyi geldiğini ona göre kullanıyo. solgarın ürünleri genelde

Kızzzzz nasıl başardın eşine o kadar şeyi içirmeyi? Benimki mümkün değil içmez onları Bu arada proxeed plus gerçekten işe yarıyor mu?
Canım biz dene dene cocuk olmayınca ce etrafmzdaki bizimle birlikte evlenen herkesn çocuğu olup bizimki bi türlü olmayınca doktora gittik eşimin sonuçları ii cıkmadı malesef. Mahalle baskısı dolup taştı etraf bende eşim incinmesin die bu konuyu kimseye demedim. Sonra baktm bi akşam eşim vitamin ilaç yüklenip gelmiş eczaneden. Dediğim gibi eczacı old için o biliyo neler fayda eder bunları bi aydır kullanıyor; eger faydası olursa bi kaç ay içinde hamile kalırım mutlaka. Haber veririm canm şimdilik hareketin arttığını biliyorz o kadar

ne çok konuşmuşsunuz kızlar maaşallah sayfamızın yeni müdavimleri hoşgelmiş S sukret , canım çok geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak inşaallah ... aXhi 'cim ve U umutlu20 , yeni ay yeni umutlar diyelim güzel düşünelim güzel olsun göbişler bebekle dolsun inşaallah ... kimyager1508 , çift çizgi haberini umutla bekliyoruz ...

Kendimden değil de sizlerden çok daha ümitliyim hakkımızda hayırlısı ...

Hareket için ne kullandınız canım. Bizde hareketsizlik yüzde 60. Morfoloji yüzde 2. Hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Eşimle de tartıştık bugün moralim çok bozuk.

Hareket için ne kullandınız canım. Bizde hareketsizlik yüzde 60. Morfoloji yüzde 2. Hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Eşimle de tartıştık bugün moralim çok bozuk.

Anne olacaksın canım, sakın düşünme öyle şeyler. Sadece zamanı değilmiş bu vakte kadar hepsi bu. Sıkma canını hiçbirşey için olur mu?

aXhi .!.:
Selam canlar,

Nasılsınız bakalım bugün?

kimyager1508 ve Amelie p güzel haberler verin kızlarrrrr nolurrrrr

Selam kizlarrr. Cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle. Benim bugunku testimde yine negatiff cikti. H.sonuna kadar beklicsm. Adet gelsw de gelmese de doktora gidicem. Hic boyle gecikmezdi.

Eklentiler

• IMG_20150513_113259.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…