Canım benim fikrim herşeyi sırasına göre yapman eşin ameliyat oldu şuan rahim filmi çektir bi bakilsin tuplerine açık mı bi sorun varmı diye ona göre bikaç ay daha deneyin hazirana az kaldı zaten canım en son aşılamaya geçersiniz canım hem testi yapılmış olur ozamana daha iyi olur benim nacizane fikrim yine sen kendin için en iyisini bilirsin :) şöyle diyim benim durumu biliyon drum öyle güzel konustuki benimle bana kalsa geçen ay kistlerimden ameliyat olacaktim drum daha az maliyetli ve psikolojini daha az yipratacak şeyler varken neden en son ihtimali en başta kullaniyorsun dedi şimdi hapla başladık cuma kontrolum var daha büyümüş olursa iğne ile bosaltma yapilcak dahada olmazsa en son ameliyat dedi kadin sistemi öyle biseyki ne boşa oynamaya gelir nede geç kalmaya gelir dedi herşeyi planli yapicaz dedi sende herşeyi belli bi siraya göre yap yine çok konuştumYakıyı bende jelden 1 yada 2 ay önce denemeye başladım hatta en son jelle beraberde kullandım ama yok yok biliyorsunuz sonuç hüsran kırmızılarımla başbaşayım aslında hsg çekilcektim randevu almam gerek ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum biraz daha beklesem mi yoksa çekilsem mi eşim ameliyat olalı 2 ay oldu haziranda kontrolü var sperm testi yapılcak onu beklesem mi of off napsam kitestten sonra duruma göre yada hemen aşılama mı yaptırsam hsg sonraya kalsa ay napim kızlar
İnş olmazsın cnm müjdeli haberi verirsin hepimiz mutlu oluruz :)
Bu klomeni doktor mu veriyor yoksa kendin mi alıyorsun tam
Hayirlisi canim :)
Klomen i doktor vermisti.
her iki yumurtaliktan da yumurta gelismesini saglar demisti.
adetin 5. Gunu kasliyosun 5 gun kullaniyosun ama eczanekerde recetesiz satilmiyo.
ben de 3 ay kullandim. Gecen ay biraktim. Hicbisi kullanmadim.
kızlar merhaba herkese ....
nasılsınız? benim preseed yarın veya sonra ki gün gelecek....
Sağol canım hoşgördükkkHoşgeldin canım,
Ben iyiyim yumoşlarımı beklemedeyim.Sen nasılsın? Yetişecek mi dersin ovulasyona?
Ben icemedim 3 defa yapabildim ancak devami gelmedi aslında kendi sagligimdan da olmak istemiyorum çünkü midem çok hassas icebiliyorsan devam et canımSelam kızlar,
Bugün soğan kürüne başlamış bulunuyorum. Allahım nasıl bir tattır o. İçenler nasıl içiyor anlamadım. Soğana bayılan ben öğüre öğüre bir hal oldum15 gün sabah akşam nasıl içicem onu düşünüyorum kara kara
Buraya girince rahatlıyorum canım, moral verdin çok sağol.Anne olacaksın canım, sakın düşünme öyle şeyler. Sadece zamanı değilmiş bu vakte kadar hepsi bu. Sıkma canını hiçbirşey için olur mu?
İnşallah çok güzel haberler alırızSelam kizlarrr. Cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle. Benim bugunku testimde yine negatiff cikti. H.sonuna kadar beklicsm. Adet gelsw de gelmese de doktora gidicem. Hic boyle gecikmezdi.
Ben icemedim 3 defa yapabildim ancak devami gelmedi aslında kendi sagligimdan da olmak istemiyorum çünkü midem çok hassas icebiliyorsan devam et canım
Kıyamam canm yaa bende ilk öğrendiğm günler çok üzülüyodum ama artk buna alştm. Sıkma canını inşallah bizde bir gün anne olacağız. Normal yolla biraz daha deneriz deneriz baktık olmaadı hopppp tüp bebekHareket için ne kullandınız canım. Bizde hareketsizlik yüzde 60. Morfoloji yüzde 2. Hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Eşimle de tartıştık bugün moralim çok bozuk.
Çok sağol cnm bugün çok düşündüm vitamin kullanıyorum hayıt otu suyu içiyorum jelde var bu ayda denicem eşim teste gitmeden günüm geliyor kırmızıyı görürsem yine filmi çektircem artık beklemicem ama şimdilik erteledim :/Canım benim fikrim herşeyi sırasına göre yapman eşin ameliyat oldu şuan rahim filmi çektir bi bakilsin tuplerine açık mı bi sorun varmı diye ona göre bikaç ay daha deneyin hazirana az kaldı zaten canım en son aşılamaya geçersiniz canım hem testi yapılmış olur ozamana daha iyi olur benim nacizane fikrim yine sen kendin için en iyisini bilirsin :) şöyle diyim benim durumu biliyon drum öyle güzel konustuki benimle bana kalsa geçen ay kistlerimden ameliyat olacaktim drum daha az maliyetli ve psikolojini daha az yipratacak şeyler varken neden en son ihtimali en başta kullaniyorsun dedi şimdi hapla başladık cuma kontrolum var daha büyümüş olursa iğne ile bosaltma yapilcak dahada olmazsa en son ameliyat dedi kadin sistemi öyle biseyki ne boşa oynamaya gelir nede geç kalmaya gelir dedi herşeyi planli yapicaz dedi sende herşeyi belli bi siraya göre yap yine çok konuştum
Canim pes etme sakin incir kürü yapmistim ben o daha kötü bunun tadi daha iyi gayret et sicak icmeye çalış yoksa soguyunca tadi degisiyorSelam kızlar,
Bugün soğan kürüne başlamış bulunuyorum. Allahım nasıl bir tattır o. İçenler nasıl içiyor anlamadım. Soğana bayılan ben öğüre öğüre bir hal oldum15 gün sabah akşam nasıl içicem onu düşünüyorum kara kara
Canim pes etme sakin incir kürü yapmistim ben o daha kötü bunun tadi daha iyi gayret et sicak icmeye çalış yoksa soguyunca tadi degisiyor
Günaydın canım ve herkese Günaydın canlarnasılsınız
Bende iyiyim çok şükür her nekadar kafam yastıktan kalkmasada nobete gidecem ama hâlâ uyukluyorumİyiyiz kuzum sen nasılsın? Ne zaman bakiim senin kontroller?
Bende iyiyim çok şükür her nekadar kafam yastıktan kalkmasada nobete gidecem ama hâlâ uyukluyorumkontrol yarın saat 3 te çok meraktayim artik drdan mutlu bi haber almayı istiyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz böyle beklemek daha zor BATi beklemek daha kolaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?