Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim fikrim herşeyi sırasına göre yapman eşin ameliyat oldu şuan rahim filmi çektir bi bakilsin tuplerine açık mı bi sorun varmı diye ona göre bikaç ay daha deneyin hazirana az kaldı zaten canım en son aşılamaya geçersiniz canım hem testi yapılmış olur ozamana daha iyi olur benim nacizane fikrim yine sen kendin için en iyisini bilirsin :) şöyle diyim benim durumu biliyon drum öyle güzel konustuki benimle bana kalsa geçen ay kistlerimden ameliyat olacaktim drum daha az maliyetli ve psikolojini daha az yipratacak şeyler varken neden en son ihtimali en başta kullaniyorsun dedi şimdi hapla başladık cuma kontrolum var daha büyümüş olursa iğne ile bosaltma yapilcak dahada olmazsa en son ameliyat dedi kadin sistemi öyle biseyki ne boşa oynamaya gelir nede geç kalmaya gelir dedi herşeyi planli yapicaz dedi sende herşeyi belli bi siraya göre yap yine çok konuştum

Selam kızlar,

Bugün soğan kürüne başlamış bulunuyorum. Allahım nasıl bir tattır o. İçenler nasıl içiyor anlamadım. Soğana bayılan ben öğüre öğüre bir hal oldum 15 gün sabah akşam nasıl içicem onu düşünüyorum kara kara

Hoşgeldin canım,
Ben iyiyim yumoşlarımı beklemedeyim. Sen nasılsın? Yetişecek mi dersin ovulasyona?
Sağol canım hoşgördükkk..... eğer lh testi bana oyun yapmayıp çok daha koyu çizgi görebileceksem yetişecek sanırım.....ben btç ve polen de tüketiyorum arada da multi vitamin omega3 ve bebe asprini ...geçen ay sağ yumurtalığım sancılanmıştı şimdi sol yumurtalığım faaliyette sanırım ,cuma veya pazartesi de doktora gideceğim ultrasonda durum ne bir baksın bakalım benim bat 4 mayıs tı.

Ben icemedim 3 defa yapabildim ancak devami gelmedi aslında kendi sagligimdan da olmak istemiyorum çünkü midem çok hassas icebiliyorsan devam et canım

Ben icemedim 3 defa yapabildim ancak devami gelmedi aslında kendi sagligimdan da olmak istemiyorum çünkü midem çok hassas icebiliyorsan devam et canım

Benimde muhtemelen seninki gibi olacak canım. Bende ne yazık ki herşeyi içemiyorum o yüzden çok zorlayamam. Ancak bir kaç içişte alışabilirsem öyle devam edebilirim gibi gözüküyor.

Hareket için ne kullandınız canım. Bizde hareketsizlik yüzde 60. Morfoloji yüzde 2. Hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Eşimle de tartıştık bugün moralim çok bozuk.
Kıyamam canm yaa bende ilk öğrendiğm günler çok üzülüyodum ama artk buna alştm. Sıkma canını inşallah bizde bir gün anne olacağız. Normal yolla biraz daha deneriz deneriz baktık olmaadı hopppp tüp bebek Yukarıda yazmştm canm neler kullandığımızı.

Çok sağol cnm bugün çok düşündüm vitamin kullanıyorum hayıt otu suyu içiyorum jelde var bu ayda denicem eşim teste gitmeden günüm geliyor kırmızıyı görürsem yine filmi çektircem artık beklemicem ama şimdilik erteledim :/

Hmm anladım cnm bidaha ki aya doktora giderim olmazsa yine bi danışırım verir mi bakalım

Canim pes etme sakin incir kürü yapmistim ben o daha kötü bunun tadi daha iyi gayret et sicak icmeye çalış yoksa soguyunca tadi degisiyor

Canim pes etme sakin incir kürü yapmistim ben o daha kötü bunun tadi daha iyi gayret et sicak icmeye çalış yoksa soguyunca tadi degisiyor

Aynen, ilk başlarda sıcak içiyordum azaldıkça soğumaya ve tadı kötüleşmeye başladı. Baktım tek başına gitmiyor bende yaktım bir sigara yanına napiim Çok zorlamakta istemiyorum kendimi bu sefer içtiklerimi çıkarabilirim ve boşuna eziyet çekmiş olurum.

Oyhhh hepsi birbirinden kötü valla. Artık gelsin bebişlerimiz de midemizde, bizde bir "ohhhh" diyelim.

Sende durumlar nasıl bu arada canım?

İyiyiz kuzum sen nasılsın? Ne zaman bakiim senin kontroller?
Bende iyiyim çok şükür her nekadar kafam yastıktan kalkmasada nobete gidecem ama hâlâ uyukluyorum kontrol yarın saat 3 te çok meraktayim artik drdan mutlu bi haber almayı istiyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz böyle beklemek daha zor BATi beklemek daha kolaydı ya

Uyuyamadın mı canım? Uykunu alamadıysan nöbette nasıl geçecek zaman?

Ohhhh iyi iyi az kalmış. İnşallah güzel haberler verir bize doktor. İnan her ikisi de zor. Batı beklerken testlerden kafamızı kaldıramıyoruz, temizlik yapamıyoruz vs... Sürekli kafa bebekte :)

Bomba gibi aramıza dönüp en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın, nedense öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…