listede 8.sıradayım inşallah 8 haziranda güzel haberler veririm
Ellerine sağlık canım hakkını helal et çok ugrasiyorsun Rabbim sevindirsin inşallah seni bi an önceKızlar listemize yaşlarımızı da ekledim. Profilinde yaşını belirtmeyen arkadaşlarınkini mecburen boş bıraktım. Bildikleriniz varsa, ya da kendileri söyleyebilirlerse listeyi güncellerim.
2015 Preseed Hamişlerimiz :)
[TH][/TH] [TH]
Sıra Nick Yaş[/TH[TH]Deneme sayısı Durum/Tarih 98 only_time - Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 99 zehsel - 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 100 pelinedb87 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 101 merice35 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 102 elizii - İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 103 saqelenge 30 İlk deneme 21/11/2015 104 sedebu 34 İlk deneme 23/11/2015 105 funda16 29 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 31 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo - 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli 40 İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz 33 İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka - İlk deneme 29/12/2015 113 Piyensesss 29 İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 - İlk deneme Belirtilmemiş
[/th]
2015 Anne Adaylarımız:
[/th]]
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 kimyager1508 29 3. deneme 10 Mayıs (Beklemede) 2 Amelie p 32 2. deneme 12 Mayıs 3 ada_sahil - 1. deneme 16 Mayıs 4 mibudi 30 2. deneme 17 Mayıs 5 sendenbebegimolsunesra - 3. deneme 21 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 6 mini87 - 2. deneme 24 Mayıs 7 demir6133 27 1 deneme 25 Mayıs (Bu ay dinleniyor) 8 bebekozlemicekiyorum 30 1. deneme 30 Mayıs 9 rima85 29 4. deneme 5 Haziran 10 aXhi 27 2. deneme 7 Haziran 11 Neseli_Hatun 25 1. deneme 8 Haziran 12 agresifportakal - 1. deneme Belirtilmemiş 13 sukret 22 4. deneme Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek 14 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek 15 umutlu20 - 2. deneme Belirtilmemiş 16 emkub 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 17 zmfaze - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 18 mina33 - 3. deneme Belirtilmemiş 19 amayaa - 1. Deneme Belirtilmemiş 20 mavi-38 - 3. deneme Aşılamaya geçti, bu sefer olacak 21 sirine82 - Belirtilmemiş Belirtilmemiş 22 hoppacuppa 27 2. deneme Belirtilmemiş 23 orgfrg 26 1. deneme Belirtilmemiş 24 anatolya9 39 1. deneme Belirtilmemiş 25 okyanus2015 27 1. deneme Belirtilmemiş
[/td]
Gelsin bebişler, dolsun göbişler...
Selam tatlım. tam bende siteye girdim bi bakayım dedim senin mesajını gördümkimyager1508 canım nasılsın kirmizilar ne alemde test filan yaptın mi
F firuze89 canım sen nasılsın kirmizilar geldimi meraktayim
Batlari gecenler durumdan haberdar edin de merakta birakmayin biziii
Canim cok ilindirma cay gibi iceceksin o sıcaklıkta olacak Saraçoğlu ilindimi etkisi gidiyor dedi bide sogan beyaz sogan olmayacak kahverengi yemeklik sogan olacak aklinda bulunsunsendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acabaEki Görüntüle 1525266
He bide ilindi mi tadi kötü oluyor sıcakken anlasilmiyor o zaman tiksinmezsinsendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acabaEki Görüntüle 1525266
şifa olsun inşaallaahhh tatlımm. canım sıcağa yakın ılık içmen gerekiyor. birde dayanabilirsen üstüne bişey yeme. zaten 2-3 gün sonra alışırsın.sendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acabaEki Görüntüle 1525266
Bugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsinSelam tatlım. tam bende siteye girdim bi bakayım dedim senin mesajını gördümhala gelmedi kırmızılar. dört gözle bekliyorum. biliyorsun adete 4-5 gün kala kan testim negatifti. 2 günde bir gebelik testi yapıyorum ama maalesef negatiffff
hiiççç duymadım canım yaaa. nasıl oluyormuş ki o?kızlar yaa ben viks ile hamile kalanları duydum hiç duyan varmı sizdede ?
tatlım yaptım ama foto çekmedim ki. şimdide işteyim.testi göz bebeğimin içine kadar soktum ama yookkkkk o lanet olası 2. çizgiBugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsinhakkinda hayırlısı canım bekle bakalim biraz daha olmazsan kan testini yenilersin
afiyet bal şeker olsun, şifa olsun inşaallaahhhkimyager1508 sendenbebegimolsunesra kızlar soylediklerinizi yapicam ama çok kötü tadı kusmassam iyi bebis için icmedigim kötü başka ne var merakediyorum çöplük gibi oldu midem inşallah şifa olur dediğin gibi çay gibi yudum yudum iceyim burnumu tikayarak
Hayırlısı neyse o olsun canım çok diretmemek lazım bak halime Yumoş buyutcem diye kiste çevirdimtatlım yaptım ama foto çekmedim ki. şimdide işteyim.testi göz bebeğimin içine kadar soktum ama yookkkkk o lanet olası 2. çizgicumaya kadar gelmezse kan testini tekrarlıcam. ama yine negatif sonucu almadan önce gelsin artık kırmızılar yaaa
tamam canım yarın sabah yine yaparım. atarım fotoyuHayırlısı neyse o olsun canım çok diretmemek lazım bak halime Yumoş buyutcem diye kiste çevirdimşimdi 2 ay boşa gitti herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay olur bizi merakta bırakma ama test yaparsan foto Paylaş
Amelie p canım sonuçlarına baktım gayet iyi bu değerlerle doğal yoldan hamis kalma Şansın yüksek morfoloji ve ileri herkete bakarsan onların çok iyi olduğu erkekler zaten çok az esinin degerleri standartlara göre iyi tabi drun yorum yapmasi en iyisi biz sadece bildiğimiz kadariyla yorum yapiyoruz yanlış yönlendirmek istemem canım
Amelie p canım sonuçlarına baktım gayet iyi bu değerlerle doğal yoldan hamis kalma Şansın yüksek morfoloji ve ileri herkete bakarsan onların çok iyi olduğu erkekler zaten çok az esinin degerleri standartlara göre iyi tabi drun yorum yapmasi en iyisi biz sadece bildiğimiz kadariyla yorum yapiyoruz yanlış yönlendirmek istemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?