Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ellerine sağlık canım hakkını helal et çok ugrasiyorsun Rabbim sevindirsin inşallah seni bi an önce bu arada en küçük benim topigin küçük kızı çok iyi olmuş yaşları eklemen canım inşallah tez vakitte alttaki liste tamamen üste geçer

Amelie p canım sonuçlarına baktım gayet iyi bu değerlerle doğal yoldan hamis kalma Şansın yüksek morfoloji ve ileri herkete bakarsan onların çok iyi olduğu erkekler zaten çok az esinin degerleri standartlara göre iyi tabi drun yorum yapmasi en iyisi biz sadece bildiğimiz kadariyla yorum yapiyoruz yanlış yönlendirmek istemem canım

sendenbebegimolsunesra canım soğan kurune başladım tadını her ne kadar sevmesemde tiksine tiksine içiyorum inşallah şifa olur 15 güne tamamliycam bakalim sonuc ne olacak resmini gonderiyorum rengi bolemiydi senin yaptiginin ilik iciyorum midemi bulandiriyor ve hemen üstüne bi iki lokma ekmek yiyorum dogrumu yapiyorum acaba

kimyager1508 canım nasılsın kirmizilar ne alemde test filan yaptın mi

F firuze89 canım sen nasılsın kirmizilar geldimi meraktayim

Batlari gecenler durumdan haberdar edin de merakta birakmayin biziii

kimyager1508 canım nasılsın kirmizilar ne alemde test filan yaptın mi

F firuze89 canım sen nasılsın kirmizilar geldimi meraktayim

Batlari gecenler durumdan haberdar edin de merakta birakmayin biziii
Selam tatlım. tam bende siteye girdim bi bakayım dedim senin mesajını gördüm hala gelmedi kırmızılar. dört gözle bekliyorum. biliyorsun adete 4-5 gün kala kan testim negatifti. 2 günde bir gebelik testi yapıyorum ama maalesef negatiffff

Canim cok ilindirma cay gibi iceceksin o sıcaklıkta olacak Saraçoğlu ilindimi etkisi gidiyor dedi bide sogan beyaz sogan olmayacak kahverengi yemeklik sogan olacak aklinda bulunsun

He bide ilindi mi tadi kötü oluyor sıcakken anlasilmiyor o zaman tiksinmezsin

şifa olsun inşaallaahhh tatlımm. canım sıcağa yakın ılık içmen gerekiyor. birde dayanabilirsen üstüne bişey yeme. zaten 2-3 gün sonra alışırsın.

Bugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsin hakkinda hayırlısı canım bekle bakalim biraz daha olmazsan kan testini yenilersin

Bugun yaptinmi bi foto koy bizde bakalim belki heycandan silik çizgiyi gorememis olabilirsin hakkinda hayırlısı canım bekle bakalim biraz daha olmazsan kan testini yenilersin
tatlım yaptım ama foto çekmedim ki. şimdide işteyim.testi göz bebeğimin içine kadar soktum ama yookkkkk o lanet olası 2. çizgi cumaya kadar gelmezse kan testini tekrarlıcam. ama yine negatif sonucu almadan önce gelsin artık kırmızılar yaaa

afiyet bal şeker olsun, şifa olsun inşaallaahhh dediğim gibi 2-3 güne alışırsın merak etme.

Hayırlısı neyse o olsun canım çok diretmemek lazım bak halime Yumoş buyutcem diye kiste çevirdim şimdi 2 ay boşa gitti herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür ay olur bizi merakta bırakma ama test yaparsan foto Paylaş

tamam canım yarın sabah yine yaparım. atarım fotoyu

Canimm çok sağol yorumun icin :)
Eşime gecen yil doktor normal dedigi için aylar gectikce sorunu hrp kendimde aradim.
bu nedenle erkeklerin degerleriyle ilgili hicbir bilgim yoktu.
bu morfoloji kafami karistirmisti biraz.
hepimize musmutlu guzrl haberli bayramli biryaz gelsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…