Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar benim preseed jelim geldi. Ilişkiden ne kadar zaman öncesinde ve ne şekilde kullanmak daha iyi olur ? Tecrübeli arkilerden yardım istiyorum.. Ilk defa kullanıcaz

Selam canım,

İlişkiden en erken 15 dk önce enjektöre jelden 3 ml kadar çekip enjektörü vaginanın içinde itebildiğin kadar derine itip boşalt. Sonra da biraz ıkınıp fazlalıkları çıkartıp peçeteyle sil. Veeeeee hazırsın

Slm kızlar benim preseed jelim geldi. Ilişkiden ne kadar zaman öncesinde ve ne şekilde kullanmak daha iyi olur ? Tecrübeli arkilerden yardım istiyorum.. Ilk defa kullanıcaz

canım merhaba. ben de ilk kez dün kullandım ve ilk kullandığım için döke saça oldu biraz hehe
şırıngaya benzeyen aleti tüpün ağzına daya ve 3 mg olan kısma gelene kadar çek tüpten jeli. zaten içinden çıkan kağıda da bakarsan orada detayıyla anlatmış nasıl yapman gerektiğini de

Sağolun kızlar. Bizde biraz hareket sorunu var inşallah koşturur bu jel bizim tembelleri

Selam kizlar benim de JEL bugün geldi. Bizimki de tembel umarim ise yarar. Ben de bu ay jelden başka hisbirsey yapmiycam. Soğan tarcin hepsini gecen aylarda denemistim.

Canım proxeed plus denediniz mi faydası oluyor mu ? Biz bir bucuk aydır öğrendik bayaa bişyler kullanıyo eşim.
Pahaliymis sanırım hareketlilik te ise yarıyor mu acaba bi de esimle aglütünasyon var yani mikrop var o yüzden öncelikli olarak onun duzelmesi gerekmis

Pahaliymis sanırım hareketlilik te ise yarıyor mu acaba bi de esimle aglütünasyon var yani mikrop var o yüzden öncelikli olarak onun duzelmesi gerekmis
Hmm onu bilmiyorum canm. Gerçi bizde daha tam teşhis konmadı doktor 3 ay üstüste sperm testi yapalm dedi ona göre teşhis koyulur dedi. Ilk testimizde hareket ikinci teste göre azdı biz ilaç tedavisinden dolayı olabilr mi die sorduk henüz dedi bişy diyemeyiz 3. testi yaptıktan sonra kesin konuşabilcez yani.

Bizim de her ay üst üste test yaptirdik bu ay 3. Ay olacak bakalım inşaallah bi çözüm olsun da nasıl olursa olsun artik

Bizim de her ay üst üste test yaptirdik bu ay 3. Ay olacak bakalım inşaallah bi çözüm olsun da nasıl olursa olsun artik
Hayırlısıyla olsun canm. Bol bol dua edicez başka bişy gelmiyo elimzden. Benimle beraber evlenenlern ya çocuğu var ya hamile. Çevre baskısı hele insanı delirtiyo. Kimseye bu durumu da demedik öylece bekliyorz değerler artsn die

Aynen canım benim evleneli 2 yıl doldu benden sonra önce kim var sa herkesin çocuğu var ama ne yapalım ben bu duruma da alıştım yapacak birsey yok.dua edecek rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…