- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım daha 4-5 gün var gibi duruyor.Testlerimin durumu bu kızlar.
Bugünde çift çizgi çıktı ama yine koyu değil
Slm kızlar benim preseed jelim geldi. Ilişkiden ne kadar zaman öncesinde ve ne şekilde kullanmak daha iyi olur ? Tecrübeli arkilerden yardım istiyorum.. Ilk defa kullanıcaz
Slm kızlar benim preseed jelim geldi. Ilişkiden ne kadar zaman öncesinde ve ne şekilde kullanmak daha iyi olur ? Tecrübeli arkilerden yardım istiyorum.. Ilk defa kullanıcaz
Selam canım,
İlişkiden en erken 15 dk önce enjektöre jelden 3 ml kadar çekip enjektörü vaginanın içinde itebildiğin kadar derine itip boşalt. Sonra da biraz ıkınıp fazlalıkları çıkartıp peçeteyle sil. Veeeeee hazırsın
Sağolun kızlar. Bizde biraz hareket sorunu var inşallah koşturur bu jel bizim tembellericanım merhaba. ben de ilk kez dün kullandım ve ilk kullandığım için döke saça oldu biraz hehe
şırıngaya benzeyen aleti tüpün ağzına daya ve 3 mg olan kısma gelene kadar çek tüpten jeli. zaten içinden çıkan kağıda da bakarsan orada detayıyla anlatmış nasıl yapman gerektiğini de
Al benden de o kadar bizimkiler de tembel çıktıSağolun kızlar. Bizde biraz hareket sorunu var inşallah koşturur bu jel bizim tembelleri
Sağolun kızlar. Bizde biraz hareket sorunu var inşallah koşturur bu jel bizim tembelleri
Ne yapacağız biz bu tembellerle yaa. İnşallah jel işe yarar da hızlanır tembeller.Al benden de o kadar bizimkiler de tembel çıktı
Insallah canım.Bu ay ben de ilk defa kullanıcam, inşallah işe yarar
İnşallah hızlandırıcı artık 6 aydan fazladır ilaçlarla uğraşıyoruz bu ay zaten kendim dinlenmeye aldım kendimi veNe yapacağız biz bu tembellerle yaa. İnşallah jel işe yarar da hızlanır tembeller.
Canım neler kullanıyo eşin ? Ne kadar zamandır deniyosunuz ?Al benden de o kadar bizimkiler de tembel çıktı
Bir yıldır deniyoruz evicap ve antibiyotik bi de ginseng diye bi vitamin var onu kullanıyor ama hiç ise yaramadiCanım neler kullanıyo eşin ? Ne kadar zamandır deniyosunuz ?
Canım proxeed plus denediniz mi faydası oluyor mu ? Biz bir bucuk aydır öğrendik bayaa bişyler kullanıyo eşim.Bir yıldır deniyoruz evicap ve antibiyotik bi de ginseng diye bi vitamin var onu kullanıyor ama hiç ise yaramadi
Pahaliymis sanırım hareketlilik te ise yarıyor mu acaba bi de esimle aglütünasyon var yani mikrop var o yüzden öncelikli olarak onun duzelmesi gerekmisCanım proxeed plus denediniz mi faydası oluyor mu ? Biz bir bucuk aydır öğrendik bayaa bişyler kullanıyo eşim.
Hmm onu bilmiyorum canm. Gerçi bizde daha tam teşhis konmadı doktor 3 ay üstüste sperm testi yapalm dedi ona göre teşhis koyulur dedi. Ilk testimizde hareket ikinci teste göre azdı biz ilaç tedavisinden dolayı olabilr mi die sorduk henüz dedi bişy diyemeyiz 3. testi yaptıktan sonra kesin konuşabilcez yani.Pahaliymis sanırım hareketlilik te ise yarıyor mu acaba bi de esimle aglütünasyon var yani mikrop var o yüzden öncelikli olarak onun duzelmesi gerekmis
Bizim de her ay üst üste test yaptirdik bu ay 3. Ay olacak bakalım inşaallah bi çözüm olsun da nasıl olursa olsun artikHmm onu bilmiyorum canm. Gerçi bizde daha tam teşhis konmadı doktor 3 ay üstüste sperm testi yapalm dedi ona göre teşhis koyulur dedi. Ilk testimizde hareket ikinci teste göre azdı biz ilaç tedavisinden dolayı olabilr mi die sorduk henüz dedi bişy diyemeyiz 3. testi yaptıktan sonra kesin konuşabilcez yani.
Hayırlısıyla olsun canm. Bol bol dua edicez başka bişy gelmiyo elimzden. Benimle beraber evlenenlern ya çocuğu var ya hamile. Çevre baskısı hele insanı delirtiyo. Kimseye bu durumu da demedik öylece bekliyorz değerler artsn dieBizim de her ay üst üste test yaptirdik bu ay 3. Ay olacak bakalım inşaallah bi çözüm olsun da nasıl olursa olsun artik
Aynen canım benim evleneli 2 yıl doldu benden sonra önce kim var sa herkesin çocuğu var ama ne yapalım ben bu duruma da alıştım yapacak birsey yok.dua edecek rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinHayırlısıyla olsun canm. Bol bol dua edicez başka bişy gelmiyo elimzden. Benimle beraber evlenenlern ya çocuğu var ya hamile. Çevre baskısı hele insanı delirtiyo. Kimseye bu durumu da demedik öylece bekliyorz değerler artsn die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?