Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin bi arkadaşımız sormuştu doktoruna olumlu konuşmuş ben ondan dolayı aldım ama netten de arastirabilirsin

Hosgeldin canım ilk kullandigimda druma soylemistim kullanabilirsin bi sorun yok en kotusu kayganlastirici olmus olur saglik acisindan bi sakincasi yok hastalarimdan kullanan var demisti canım kullandimda hic bir sorun yaşamadım ama 4 aylik ara vermek zorunda kaldim temmuzda yeniden basliycam drun dedigi gibi en azindan kayganlik sagliyor bide listemiz var 120 civari gebe kalan var kesin demiyoruz ama bi umut inşallah bizimde vesilemiz olur burdan sende paylasirsin gebeyim diye P panikmucver cim

Kizlar berkes nerde topik bi durulmus sanki oruç hepimize carptimi yoksa nasilsiniz neler yapiyorsunuz canlarimm bizim bu ay ameliyattan dolayi boş gibi gecti sadece 3 kez yakinlasma oldu ve ovu donemi bittikten sonra olmustu 3 gündür icimden bi ses test yap diyordu bugun yaptim ve tabiki negatiff zaten umudum yoktu ama bi kötü oldum beynim benle oyun oynamaya devam ediyor 29 haziran batim ne komiktirki icimde hala bi his var sizler ne durumdasiniz

teşekkür ederim hoşbuldum :) allah herkese istediği zaman evlat versin aratmasın inşallah alayım o zaman bende

Axhi merhaba canım.benim bat 13-14 temmuz ikinci denemeye başlıyorum Allahın izniyle

selam, ben adetin 14.günü ilk preseed denememi yaptım, ovulasyon testi de yapıyorum (clearblue) hala gülen yüzü göremedim, bu akşam yine de preseed le deneme yapacağım, bugün 16. günüm ben ne zaman yumurtlayacağım şaştım kadım ama yinede ilişkiyi aksatmayı düşünmüyorum...

Kızlar merhaba hepinize sonunda üyeliğim oldu uzun zamandır takip ediyorum sizi B'nde olmadı bi türlü ALLAH büyük bu ay sonunda prseede buldum ve kullandık size müjde vermek için beklıyodum ama be yazıkkı bu sabah davetsiz misafir geldı hayrlısı yha RABBİM büyük ALLAHIM hepimize en yakın zamanda nasıp etsın bu mübarek Ramazan ayı hürmetine .

Merhaba canım hoşgeldin,

Olumsuz düşünme olacaktır merak etme Bu konu ile ilgili doktora gittiniz mi hiç? Ben preseedi önce araştırdım sonra da doktoruma danıştım. Vajinal muayenelerde onların da kullandıklarını, zararı olmayacağını söyledi.

Ben pek giremiyorum bu ara yoğunluktan çalışmalara da ara vermek durumunda kaldım kıl kökü iltihabı yüzünden ama sizleri takipteyim :)

İnşallah içindeki his doğru çıkar da bize güzel haberler verirsin kuzum

Axhi merhaba canım.benim bat 13-14 temmuz ikinci denemeye başlıyorum Allahın izniyle

Merhaba canım,

Güncelliyorum batını Bu son olur inşallah

aXhi canım benim kırmızılar geldi. Ben bir süre dinlenicem haberin olsun.

Hayırlısı tatlım

Dinlenmeden sonra bomba gibi haberler bekliyoruz senden

Selam canım,

Gülen yüz gördüğünde kullanman daha iyi olur diye biliyorum ama yine de sen bilirsin canım. Örneğin ben 24. gün görmüştüm çift çizgiyi. Bazen geç yumurtlama da olabiliyor. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz

Hoşgeldin J Jade9291

Aminnnnnnnnn! Hayırlısı olsun. Kimimizde ilkinde tutarken kimimizde daha geç olabiliyor sen yine de umudunu kaybetme. Ovulasyon günlerinde kullanmaya devam et Ekliyorum seni de listeye. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden de

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Kızını bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede)
2xperiaZ271. deneme1 Temmuz
3rima85295. deneme1 Temmuz
4mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor)
5gokkusagi1 251. deneme5 Temmuz
6sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz
7mini87 283. deneme14 Temmuz
8demir6133272. deneme14 Temmuz
9mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal)
10firstjiffy-1. deneme15 Temmuz
11aXhi272. deneme22 Temmuz (Dinleniyor)
12Neseli_Hatun252. denemeBelirtilmemiş
13aybirgen282. denemeBelirtilmemiş
14gul3737332. deneme(İlk deneme kimyasal ) Belirtilmemiş
15daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
16kimyager1508294. denemeHisteroskopiyi bekliyor.
17agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın
18ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
19EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
20sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
24hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
25firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
26emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
27zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
28mina33-3. denemeBelirtilmemiş
29amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
30mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
31sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
32orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
33galadriel80351. denemeBelirtilmemiş
34mutluuuuu-1. denemeBelirtilmemiş
35danem28-1. denemeBelirtilmemiş
36simayus-1. denemeBelirtilmemiş
37Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Axhi geçmiş olsun canım, inşallah önümüzdeki ay aliriz güzel haberini, benim bat 11 temmuz bu arada.

merhaba kızlar bizimde 5 aydır olmuyo. eşimde sperm hareketi çok az. bu jeli kullanmayı düşünüyorum ama sayımız zaten az korkutuyo açıkçası. olan spermleri de bu jel öldürmesin :) yan etkisi yok galiba, yorumlardan okudğum kadarıyla.kullanıp hamile kalırsam yazarım burdan, bende almayı düşünüyorum artık :)

Hanımlar merhaba 5 aydır bebek istiyoruz ama olumlu sonuç alamadık ben muayene hormon testi filan yaptırdımsonuçlar normaldi en son eşimde sperm testi yaptırdı 1 ml de 13 milyon civarı sperm çıktı toplamda 32 milyon hareketli %84 (ileri hareketli toplam %54 yerinde hareketli %30 ) morfoloji %7 çıktı henüz doktor görmedi ama araştırdığıma göre çok iyi değil sonuçlar hatta sayı kötü morelim çok çok bozuktu bende bugün preesed jel sipariş ettim en geç salı günü elimde olur herhalde bende burada müjdeli haberler vermek isiyorum bu arada adetin 4. günündeyim 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilk kez 5 gün geç yumurtladım adetimde gecikti pazartesi günü biter çalışmalara başlarız herhalde . Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevgiler kızlar :)

Anladığım kdarıyla sonuçlarınız gayet güzel. sayının düşük olması çok önemli değil yeterki morfoloji ve ileri hız iyi olsun. sizin gayet iyi görünüyo sonuçlarınız.

Canım hiçüzülme önemli olan ileri hızlı hareketli olması örn benim eşimde de sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hiç yok bir yıldan fazladır uğraşıyoruz o yüzden hızlı olsun yeter zaten bir tane olgun sperm yumurtayı buluyor...Rabbim isteyen herkese zamanı gelene kadar sabır nasip etsin

bizimde 35 milyon sayı ama malesef ileri hız%10 hareketsiz %75 kür uyguluyorum eşime. siz preseed kullanıyo musunuz?

bizimde 35 milyon sayı ama malesef ileri hız%10 hareketsiz %75 kür uyguluyorum eşime. siz preseed kullanıyo musunuz?
Evet canım benim ikinci ayım preseed de ama geçen ay bir kez kullandık eşimde hem hız hemde aglütinasyon diye bi problem var 4 aydır antibiyotik kullanıyordu değişme olmayınca bu ay farklı bir ilaç verdi 2 kullanacak sonra tekrar doktor yolu görünüyor eğer olmazsa tüp bebek Son çözüm ama eşime göre eylül ekim gibi olacakmış hayırlısı diyorum artik

antibiyotik zaten başlı başına spermleri öldürüyo. 4 ay antibiyotik kullanmanızı doktor mu önerdi? bana kalırsa doğal yollardan bişeyler deneyin. marankinin ballı karışımı var. saraçoğlunun keçiboynuzu bu tür sorunları çözüyomuş.antibiyotiğe sürekli devam etmek zaten sayıyı düşürecektir. spermiyogram alırken doktor soruyo yakında antibiyotik kullandınız mı sayıyı etkiler diye. inşallah preseed fayda eder canım. bende alıcam büyük ihtimalle. pazartesi başlıcaz bizde çalışmalara hayırlısı artık :)

Haaa bu arada benim eşim biraz pimpirikli öyle kur falan içmiyor malesef çok uğraştığı beni
benimkide tam tersi ne duysa alıp geliyo çok şükür. ama bidaha ölçüm yaptıramadık. dağ başında görev yapıyoruz yakında tayinciyiz gider gitmez yaptırıcaz testi inşallah. havuç suyu içir o zaman iki günde bir akşamları. içine azıcık zeytinyağı koy. o da çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…