Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım spermlerde mikrop varmış o hareketi azaltir şeklini bozuyormus doktorun kendisi yazdı ilaçları onları denedim canım ama kustu bi tanesini içerken artık bişey diyemiyorum zaten çok çocuk seve biri değil sırf evleneli 2 yıl oldu bizden sonra evlenen lerin çocuğu olduğu için kafaya takmaya başladı aman ne bileyim hayırlısı olsun

Sen ona havuc suyunu dene canım. Icimi de güzel. Sen biraz İsve cilve ikna et çocuk icin :) sonrası gelir inşallah. Iki tarafin da istekli olmasi lazımmış çocuk icin. Inşallah faydasi olur ilaçların canım Allah büyük. Benim arkadaşım eşi azosperm di kızını kucagina aldi.hayat mucizelerle ddolu. Rabbim bizim mucizemizi de en yakin zamanda versin inşallah

Selamlar bayanlar aXhi canım sana çok geçmiş olsun .kırmızı kart yedim ben bu ay. Eşim de pazartesi varikosel ameliyat olacak hayırlısıyla geçsin inşallah dualarınızı istiyorum . Bana bu ay ameliyat dolayısıyla full tatil değerler en kısa zamanda düzelir inşallah da çalışmalara tekrar başlarız.

merhaba bende bu ay preseed kullanmaya basladim insallah isteyen herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder

Sağol canım teşekkür ederım RABBİM hepimize nasıp etsın yha ben bu ay kullandığımda ovi testi falan yapmadım gun takıp ederek yaptık acaba gunünü mü tutturamadım bizimde sperm sorunumuz vardı varıkosel gecirdık cok sukur ıyiye gıdıyo ama artık gelsın bbğim nolur ALLAHIM

Anladığım kdarıyla sonuçlarınız gayet güzel. sayının düşük olması çok önemli değil yeterki morfoloji ve ileri hız iyi olsun. sizin gayet iyi görünüyo sonuçlarınız.
İnşallah iyidir canım morfoloji %7 ortalama diyorlar araştırdığım kadarıyla hızlı hareket %28 yavaş hareket %26 yerinde hareket % 30 harekette fena gözükmüyor ama sayı baya az çıktı 5 aydır olmamasının sebebi bu olabilir mi acaba ? Preesed in faydasını görebiliriz inşallah dün akşamdan beri çok sıkıntıdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah nasip ettikten sonra tek bir sperm bile yetiyor canım ama sabretmek çok güç Allah'ım isteyen herkese nasip etsin . Eşimin sonuçlarında Aglütasyon var yazıyordu birde onuda araştırdım pek iyi şeyler görmedim Aglütasyon engel mi gebeliğe preesed fayda verir mi acaba ?

bence sen stres yaptığın için olmuyo eşinin değerleri gayet iyi. bizim durum senden daha kötü. 35 milyon spermin %75 i ölü. sence kimin şansı daha yüksek :) bence sen stres yapmışsın. korkutmuşlar seni sadece. inan bana bu değerler normal yoldan hamile kalman için yeterli.

İnşallah canım sağol gönlüme su serptin kendi kendimi korkutuyorum sürekli doğru çok fazla stres altındayım üstelik haftaya sınavım var . Bakalım bu ay preesed uğurlu gelir bize . İnşallah seninde çabucak olur bebeğin . Kimse evlat hasreti çekmesin gerçekten çok zormuş en kötüsü elden bişey gelmemesi her şey yolunda olsa bile gebelik şansı %25 her ay inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve hayırlısıyla gelir . Stresten yumurtlama tarihimi bile değiştirdim resmen yıllardır şaşmayan düzenim şaştı .

bak işte kendi kendine geciktiriyosun bebişini :) stres en büyük etken olmamasında. hormonlardan yumurtanın kalitesine kadar etkiliyo. ben sana diyorum ama kendim stres yapıyorum orası ayrı , ama durumumuz sizden daha kötü. sen akışına bırak Allahın izniyle olacaktır.

Stresten bir kurtulabilsek zaten :) Kaç aydır neden olmuyor bir şey var diye diye kendim doktora gittim hormon tahlilleri yaptırdım doktorum dedi akışına bırak olur çok stres yapıyorsan eşinde doktora gitsin diye . Eşimde bu ay olmayınca hadi kafan rahat etsin gideyim dedi sonuca ikimizde üzüldük işte aglütasyon var yazıyor birde sonuçta ml de sayı 13 milyon civarı olunca ister istemez korktuk yalnız eşim teste giderken stresliydi baya çekiniyordu zaten toplam spermde 2,5 ml gelmiş kendide zorlandım dedi onunda etkisi vardır belki ne bileyim ya artık takmayacağım diyorum ama yine aklıma geliyor :) peki preesed hakkında ne düşünüyorsun faydası olur mu acaba hep iyi şeyler okudum preesed la ilgili :) . Bu arada hepimizin durumdan daha kötüsü var elbet Allah herkesin yardımcısı olsun kime nasip eder bilinmez ki en azından umudumuz var çok şükür .

aynı şeyleri yaşamışız canım benim eşimde tam adapte olamadım demişti :) ortam çok pisti tiksindim çok zorlandım dedi. bunun %100 etkisi var tabiki. aglünitasyon için keçiboynuzu içirebilrsin eşine. herkes diyoki erkeğin problemleri daha kolay çözülüyo.kadında sıkıntı olmasın yeter diyolar. bende hormonlara baktırdım sıkıntı yok çok şkür.preseed i araştırıyorum daha kararsız kaldım sonuçta kimyasal ya insan korkuyo ister istemez. biraz daha araştırayım bakıcam duruma göre. burdan da yazarım zaten :)

Canım benim eşimde de hareket az ve aglütinasyon var o zaten mikrop anlamına geliyormus eşim o yüzden 4 ay boyunca antibiyotik kullandi

kızlar ben sayfayı bastan baslayıp okudum bi çok kişi preseed kullanmış olumlun sonuc alanda var alamayan da daha önce farklı sitelerde de okumuştum ama güvenemedim bi türlü korktum sonuçta kimyasal içimde bi kurt var yani diğer sitelerde okuduğumda kendi reklamları için kendileri yazmıştır bu yorumları diye düşünmüştüm inanmamıştım yani ama burda ikna oldum sanki birazcık.... sadece aklımın bi kenarında ya daha kötü olursa hersey diye korkuyorum

Bende aynı durumdayım canım. içim içimi yiyo kullan diye. ama bi yandan da korku var işte. daha kötüye giderse diye. yumurtlama günlerimde yaklaşıyo hala kararsızım

Canım olmaz aşılama ve tüp bebekte de kullaniyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…