Oldum ve bitti bile ikinci ayım izah bismillah dedikhadi yaaaa bak bu yönden hiç bakmamıştım regl oldun mu peki
rabbim hayırlısı ile verecek inşallaah hepimizeOldum ve bitti bile ikinci ayım izah bismillah dedik
İnşallah onlarında sıkıntıları çabucak çözülürde gelir bebişler :) preseed i kullanacağım canım ben bu ay Allah neyi vesile kılır bilinmez belki preseed sayesinde gelir bebişler burada bebek sahibi olan çok , inanarak kullanırsak olumlu sonuç alırız umarım :) Keçiboynuzu kürüne başlayacağız bizde evde keçiboynuzu özü var onuda vereyim eşime faydalı olur inşallahaynı şeyleri yaşamışız canım benim eşimde tam adapte olamadım demişti :) ortam çok pisti tiksindim çok zorlandım dedi. bunun %100 etkisi var tabiki. aglünitasyon için keçiboynuzu içirebilrsin eşine. herkes diyoki erkeğin problemleri daha kolay çözülüyo.kadında sıkıntı olmasın yeter diyolar. bende hormonlara baktırdım sıkıntı yok çok şkür.preseed i araştırıyorum daha kararsız kaldım sonuçta kimyasal ya insan korkuyo ister istemez. biraz daha araştırayım bakıcam duruma göre. burdan da yazarım zaten :)
Bende araştırıyorum aglütinasyonu bazı doktorlar önemsiz diyormuş bakalım bizim ki ne diyecek :) hayırlısı inşallah hal olur tüm sorunlar , kaç ay oldu sizin denemeler ?Canım benim eşimde de hareket az ve aglütinasyon var o zaten mikrop anlamına geliyormus eşim o yüzden 4 ay boyunca antibiyotik kullandi
Bwnde siparisi verdim kullanicam bu ay. Keçiboynuzu özü nasıl canim. Soguk pres olmasi lazımmış. Pekmezini bile tavsiye etmiyo saraçoğlu etkisi ölüyomus. Aklinda olsun bu püf noktaları. Bide doğal e vitamini icir eşine.İnşallah onlarında sıkıntıları çabucak çözülürde gelir bebişler :) preseed i kullanacağım canım ben bu ay Allah neyi vesile kılır bilinmez belki preseed sayesinde gelir bebişler burada bebek sahibi olan çok , inanarak kullanırsak olumlu sonuç alırız umarım :) Keçiboynuzu kürüne başlayacağız bizde evde keçiboynuzu özü var onuda vereyim eşime faydalı olur inşallah
Bir yıldan fazla oldu canım bizim denemeler hayırlısı artikBende araştırıyorum aglütinasyonu bazı doktorlar önemsiz diyormuş bakalım bizim ki ne diyecek :) hayırlısı inşallah hal olur tüm sorunlar , kaç ay oldu sizin denemeler ?
Bizde ki soğuk pres canım ben daha Şubat ayında almıştım başlarda eşime her sabah 1 tatlı kasığı veriyordum sonra bıraktık öyle ama yine başlayacağız birde iyi bir vitamin alsak iyi olacak herhalde. Çok sıkıntıdayım ya hala kabullenemedim ben çok ağlayasım var bugün dışarı çıktık bebek görünce ağlayasım geliyorBwnde siparisi verdim kullanicam bu ay. Keçiboynuzu özü nasıl canim. Soguk pres olmasi lazımmış. Pekmezini bile tavsiye etmiyo saraçoğlu etkisi ölüyomus. Aklinda olsun bu püf noktaları. Bide doğal e vitamini icir eşine.
Hayırlısı canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçecek hepsi ben çok stresliyim 2 gündürBir yıldan fazla oldu canım bizim denemeler hayırlısı artik
Bizde ki soğuk pres canım ben daha Şubat ayında almıştım başlarda eşime her sabah 1 tatlı kasığı veriyordum sonra bıraktık öyle ama yine başlayacağız birde iyi bir vitamin alsak iyi olacak herhalde. Çok sıkıntıdayım ya hala kabullenemedim ben çok ağlayasım var bugün dışarı çıktık bebek görünce ağlayasım geliyor10 aylık evliyiz 5 aydır deniyoruz 23 yaşındayım aslında baksan yolun başındayım ama bana çok ağır geldi Allah kimseye dayanamayacağı yük vermesin bekarken en korktuğum şeydi herkes sormaya başladı bebek var mı diye off offf eşimede pek bişey diyemiyorum üzülmesini istemiyorum ama çok kötüyüm canım Allah yardımcımız
canım hiç üzülme başlarda bende öyleydim zamanla geçiyor bak ben 28 yasindayim 2 bitti evleneli problemler hiç bitmiyor o yüzden hiç sıkma canını
Nasip bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerHayırlısı canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçecek hepsi ben çok stresliyim 2 gündür
Vardır bir hayır elbet canım öyle düşünüp rahatlıyorum aslında benim bu hafta sınavım var öğretmenim atamalar için uğraşıyorum belki de sınav geçtikten sonra güzel bir süpriz olacak güzel düşünmek istiyorum artık bakalım bu preesed in faydası olur umarım :) hepimize uğurlu gelir bu topic ve preseedNasip bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Bende öğretmenim inşallah canım bunaldim bu sınavlara para vermekten atanamadim diye 2 yıllık bi bölüm daha okudum ama bu kez ondan atanamiyormusuz insanın kısmeti kit olmayı versinVardır bir hayır elbet canım öyle düşünüp rahatlıyorum aslında benim bu hafta sınavım var öğretmenim atamalar için uğraşıyorum belki de sınav geçtikten sonra güzel bir süpriz olacak güzel düşünmek istiyorum artık bakalım bu preesed in faydası olur umarım :) hepimize uğurlu gelir bu topic ve preseed
kızlar bende dün ilk kez kullandım. bende bazen kurulukta oluyordu. başka hiç bi kayganlştrıcı kullanamadğm için,bunu alayım dedim. sizin gbi korktm ama kayganlğı okdr güzel ve doğalki. kendi ıslaklığın sanki. okdr kolaylaştrdı ilişkiyi. ama sizler gbi bende korkuorm, ama allahın işi bunu kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirende çok insan var. bende çok okudum .o yüzden kalbimi bozmuorm. rabbim hayrlısını versn hepimize inş.Bende aynı durumdayım canım. içim içimi yiyo kullan diye. ama bi yandan da korku var işte. daha kötüye giderse diye. yumurtlama günlerimde yaklaşıyo hala kararsızım
Evet o yönüyle bende çok beğendimkızlar bende dün ilk kez kullandım. bende bazen kurulukta oluyordu. başka hiç bi kayganlştrıcı kullanamadğm için,bunu alayım dedim. sizin gbi korktm ama kayganlğı okdr güzel ve doğalki. kendi ıslaklığın sanki. okdr kolaylaştrdı ilişkiyi. ama sizler gbi bende korkuorm, ama allahın işi bunu kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirende çok insan var. bende çok okudum .o yüzden kalbimi bozmuorm. rabbim hayrlısını versn hepimize inş.
Canim o kuruluk bende de oluyo. Sürekli olunca malesef islaklik olmuyo.bende bugün alicam inşallah. Ya nasip deyip kullanıcaz. Ama tüp bebek kadar masraf yaptık bu işe. Olsun da inşallah parasında da degiliz. Ama su beklemek cok yipratiyo insanı. Spermleri besliyo diye okudum ben baska bi topikte. Zarari olmaz diye düşünüyorum.kızlar bende dün ilk kez kullandım. bende bazen kurulukta oluyordu. başka hiç bi kayganlştrıcı kullanamadğm için,bunu alayım dedim. sizin gbi korktm ama kayganlğı okdr güzel ve doğalki. kendi ıslaklığın sanki. okdr kolaylaştrdı ilişkiyi. ama sizler gbi bende korkuorm, ama allahın işi bunu kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirende çok insan var. bende çok okudum .o yüzden kalbimi bozmuorm. rabbim hayrlısını versn hepimize inş.
Axhi geçmiş olsun canım, inşallah önümüzdeki ay aliriz güzel haberini, benim bat 11 temmuz bu arada.
Selamlar bayanlaraXhi canım sana çok geçmiş olsun .kırmızı kart yedim ben bu ay. Eşim de pazartesi varikosel ameliyat olacak hayırlısıyla geçsin inşallah dualarınızı istiyorum . Bana bu ay ameliyat dolayısıyla full tatil değerler en kısa zamanda düzelir inşallah da çalışmalara tekrar başlarız.
merhaba kızlar bizimde 5 aydır olmuyo. eşimde sperm hareketi çok az. bu jeli kullanmayı düşünüyorum ama sayımız zaten az korkutuyo açıkçası. olan spermleri de bu jel öldürmesin :) yan etkisi yok galiba, yorumlardan okudğum kadarıyla.kullanıp hamile kalırsam yazarım burdan,bende almayı düşünüyorum artık :)
Hanımlar merhaba 5 aydır bebek istiyoruz ama olumlu sonuç alamadık ben muayene hormon testi filan yaptırdımsonuçlar normaldi en son eşimde sperm testi yaptırdı 1 ml de 13 milyon civarı sperm çıktı toplamda 32 milyon hareketli %84 (ileri hareketli toplam %54 yerinde hareketli %30 ) morfoloji %7 çıktı henüz doktor görmedi ama araştırdığıma göre çok iyi değil sonuçlar hatta sayı kötü morelim çok çok bozuktubende bugün preesed jel sipariş ettim en geç salı günü elimde olur herhalde bende burada müjdeli haberler vermek isiyorum bu arada adetin 4. günündeyim 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilk kez 5 gün geç yumurtladım adetimde gecikti pazartesi günü biter çalışmalara başlarız herhalde . Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sevgiler kızlar :)
merhaba bende bu ay preseed kullanmaya basladim insallah isteyen herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder
kızlar ben sayfayı bastan baslayıp okudum bi çok kişi preseed kullanmış olumlun sonuc alanda var alamayan da daha önce farklı sitelerde de okumuştum ama güvenemedim bi türlü korktum sonuçta kimyasal içimde bi kurt var yani diğer sitelerde okuduğumda kendi reklamları için kendileri yazmıştır bu yorumları diye düşünmüştüm inanmamıştım yani ama burda ikna oldum sanki birazcık.... sadece aklımın bi kenarında ya daha kötü olursa hersey diye korkuyorum
Sağol canım teşekkür ederım RABBİM hepimize nasıp etsın yha ben bu ay kullandığımda ovi testi falan yapmadım gun takıp ederek yaptık acaba gunünü mü tutturamadım bizimde sperm sorunumuz vardı varıkosel gecirdık cok sukur ıyiye gıdıyo ama artık gelsın bbğim nolur ALLAHIM
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | Kızını bekliyor. 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs (Beklemede) |
2 | rima85 | 29 | 5. deneme | 1 Temmuz |
3 | mibudi | 30 | 3. deneme | 4 Temmuz (Dinleniyor) |
4 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | 5 Temmuz |
5 | aybirgen | 28 | 2. deneme | 11 Temmuz |
6 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 14 Temmuz |
7 | mini87 | 28 | 3. deneme | 14 Temmuz |
8 | demir6133 | 27 | 2. deneme | 14 Temmuz |
9 | mugecicek | - | 2. deneme | 14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) |
10 | firstjiffy | - | 1. deneme | 15 Temmuz |
11 | aXhi | 27 | 2. deneme | 22 Temmuz |
12 | Neseli_Hatun | 25 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
13 | gul3737 | 33 | 2. deneme | (İlk deneme kimyasal |
14 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
15 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
16 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopiyi bekliyor. |
17 | agresifportakal | - | 1. deneme | Tüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın |
18 | ada_sahil | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
19 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
20 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
21 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
22 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
23 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
24 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
25 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
26 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
27 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
28 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
29 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
30 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
31 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
32 | galadriel80 | 35 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
33 | mutluuuuu | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
34 | danem28 | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
35 | simayus | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
36 | Jade9291 | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
37 | nehirimmm24 | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
38 | edss | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
39 | melidya | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
hele kuruluk oluosa derhal al hiç düşünme :) dediğin gbi zaten arada kuruluk sorunu oluo bide sık yapmak isteynce daha zor. az bi miktarı bile okdr etkiliki çok beğenm ben.pahalı ama değer . rabbim hayrlısını versn hepimize inşallh cnmCanim o kuruluk bende de oluyo. Sürekli olunca malesef islaklik olmuyo.bende bugün alicam inşallah. Ya nasip deyip kullanıcaz. Ama tüp bebek kadar masraf yaptık bu işe. Olsun da inşallah parasında da degiliz. Ama su beklemek cok yipratiyo insanı. Spermleri besliyo diye okudum ben baska bi topikte. Zarari olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?