Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ovülasyon günü olması şart değil bir gün öncesi yada sonrası olduysa kurtarır yine :)

bu ay zaten bi tuhaf HASTA oldum negatif tüp bebek nedeniyle 2 gündür ovulasyon testi silik çıkıyo muhtemelen 5 veya 6 sı benim yumurtlamam..

Kızlar merhaba giremiyorum foruma sınav yaklaştı yarın kpss ye gireceğim hepinizden dua istiyorum . Bugün benim 11. günüm hala ovulasyonda koyu çizgi yok preesedi daha kullanmadım ama dün çalışma oldu başladık yavaştan sabah bende pembe akıntı oldu korktum ben ya neden olur ki acaba adetim biteli 4-5 gün oluyor .

kızlar merhaba ben de bu ay preseed kullanıyorum inşallah işe yarar . yalnız ben vajınusmusu yeni yendim sayılır o yuzden zorlanıyorum preseed ten sonra ilk 15 dk gerçekleşmiyor biraz uzayabiliyor acaba bi sorun olurmu ki

aXhi canım çoook üzülerek söylüyorum ki ben ovulasyon gününü eşim yüzünden kaçırdım beni listede tren erken kaçtı yazarsan iyi olur

Ahhhh bu eşler ahhh! Tamam bitanem. Önümüzdeki döngünde güzel haberler vermen şartıyla güncelliyorum durumunu.

Bende aynı durumdayım. Hatta bir süre çocuk fikrinden vazgeçtim, şu durumda birlikte olmadığımız için zaten olamaz ama birlikte olmaya başlarsakta korunmayı düşünüyorum. Ama ne olursa olsun sizinle birlikteyim, takipteyim. Dualarım hep sizinle olacak

Selam canım,

Allah yardımcın olsun, başarılar dilerim.

Ovulasyona devam et mutlaka iki koyulukta çift çizgiyi yakalarsın Zaman zaman bende de oluyor. Sanırım içimizde kan pıhtıları kalıyor onlar da meniyle birlikte atılıyor. Bir de hamile kalındığında bebek yerleştiğinde oluyormuş bazı kişilerde ama bu durum ihtimaller doğrultusunda değildir diye düşünüyorum :)

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. 15 dakika içinde kullanılması öneriliyor fakat Allah istedikten sonra herşeyi oldurur merak etme. Bu sefer kendini daha da kasabilirsin kafana takıp. Listeye ekliyorum seni de

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Kızını bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede)
2rima85295. deneme1 Temmuz (Beklemede)
3mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor)
4gokkusagi1 251. deneme5 Temmuz
5aybirgen282. deneme11 Temmuz
6sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz
7mini87 283. deneme14 Temmuz
8mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal)
9firstjiffy-1. deneme15 Temmuz
10Neseli_Hatun252. denemeBelirtilmemiş
11gul3737332. deneme(İlk deneme kimyasal ) Belirtilmemiş
12demir6133272. denemeBu ay treni kaçırdı
13daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
14xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
15kimyager1508294. denemeHisteroskopiyi bekliyor.
16agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın
17ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
18EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
19sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
20aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı.
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
24hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
25firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
26zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
27mina33-3. denemeBelirtilmemiş
28amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
29mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
30sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
31orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
32galadriel80351. denemeBelirtilmemiş
33mutluuuuu-1. denemeBelirtilmemiş
34danem28-1. denemeBelirtilmemiş
35simayus-1. denemeBelirtilmemiş
36Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
37nehirimmm24-1. denemeBelirtilmemiş
38edss-1. denemeBelirtilmemiş
39melidya-1. denemeBelirtilmemiş
40mrymogztrk-1. denemeBelirtilmemiş
41han_i-1. denemeBelirtilmemiş
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

kızlar daha hasta olmama 10 gün var delilik işte test yaptım silik bi ikinci çizgi var aklımı kacırcam nolur dua edın içimde bi kul pırpır edıyo kalbim cıkcak ya

kızlar daha hasta olmama 10 gün var delilik işte test yaptım silik bi ikinci çizgi var aklımı kacırcam nolur dua edın içimde bi kul pırpır edıyo kalbim cıkcak ya

Ayyy hadi inşallah canım

Kan verme şansın yok mu? Eğer varsa ve idrara çıkmışsa silikte olsa kanda kesin çıkar.

Mrb cnm bnm kırmızılar bugün geldi biraz gecikti bu ay nedense sonraki bat 31 temmuz gözüküyor eklersin sana zahmet herkese mutlu haberler alacağı bir ay diliyorum bol şanslar kızlar

Ayyy hadi inşallah canım

Kan verme şansın yok mu? Eğer varsa ve idrara çıkmışsa silikte olsa kanda kesin çıkar.
yok canım ben amerikadayım burda biraz değişik sistem ama hayırlısı beklicem biraz daha :) daha oncede tam cizgileri gordum
heves ettim sonra kirmizilar gelmisti o yuzden fazla kaptirmiyim en iyisi ben :)

Tatlım bende senin gibi dusunuyorum tartıştık esimle ilaç kullanıyorum bi düzeltme yok zaten olmayacaktı diyor dedim bari deseydin boşuna dijital testleri mi harcamazdim ama testlerim ve jel bitsin hiçbir şekilde beni yerimden bile kipirdatamayacaksin bunaldim artık ama olmamasından değil bu tavırlarından

kızlar ben de test yaptım 2 defa silik çizgi çıktı. LH testiyle de baktığımda yumurtlama günündeki gibi kopkoyuydu. dün kan verdim ve sonuç pozitif. bugün de test yaptım ve çizgi iyice belirginleşmiş. Allah isteyen herkese biran evvel nasip eylesin. bu preseed harika birşeymiş

canım bence eskisi gibi kafana takma ama korunmayı da düşünme artık. yani zaten ha deyince olan birşey değil... insan bazen yılıyor evet haklısın, ben de o noktaya geldim ama vazgeçme bence. mesela bırakabilirsin ucunu biraz. çok sık takip etmek, sürekli onunla yaşamak gibi düşüncelerden arınıp, kafanı biraz rahatlatabilirsin. herşey güzel olacak, pozitif düşün

Çok güzel bir haber çok şükür birilerinin daha annelik ozlemi sona eriyor

sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla tamamına erer. bu ay farklı olarak yaptığımız birkaç birşey vardı. mesela ovulasyon testini doğru kullanmak gibi. çift çizgiden sonraki günlerde ilişkiye girilmesi gerektiğini bilmiyordum onu düzelttik. yani çift çizginin ertesi gün beyazlayınca yumurta çatladığını öğrendim ve o zaman da devam ettik ilişkiye girmeye. önceden çift çizgiden sonra bırakıyorduk.

bir diğer şey de eşim genelde akşamları bir kadeh birşey içer. bazen 2-3 günde bir de olsa alkol alır. bu ay ramazan sebebiyle içkiyi bıraktı, oruça geçti ve bu da etkili oldu diye düşünüyorum. etrafımızda da içkiyi bırakınca çocuk sahibi olan insanlar var. eğer eşlerinizde benzer bir durum varsa bu da önemli. ben ikna edememiştim, ramazan yetişti imdadıma :)

Hayirli olsun tekrar rabbim inşallah bu vesileyle bir daha icmemesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…