Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aXhi slm cnm yazamadım.geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.. bende yedim kırmızı kartı cnm at benide liste sonuna . sonraki bat 16 ağustos,yaşımda 27 bu arada

Ekledim canım yeni batını listeye.

İlk denemede hamile kaldim Allah sebep kildi preesedi simdi 2 aylik bir kizim var kucagimda...kullanma zamanlamaniz cok onemli...

Merhaba,

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Merhaba arkadaşlar bende kullandım bu ay preesedi bat ım 28 Temmuz umarım yararını görürüm beni de listeye ekler misiniz,

Hoşgeldin canım,

Ekledim seni de listeye. İnşallah ilk denemende sonuç alırsın.

aXhi sağol canim benim bu ay mudahalesiz yumos takibi yapacak sadece gelisimileri nasil diye bakacak agustosta tatil zaten dr filan olmayacak inşallah bu surecte gelir bebislerimiz
Sen nasil oldun kuzum nasil gidiyor herşey

İnşallah hayatım

Şu an için durumlar iyi çok şükür. Söz verdiği konularda sözünü tutuyor. Bende soğuk davranmıyorum :) Ama tabi bebiş için bu ay treni muhtemelen kaçırdık. Birlikte olduk ama preseedsiz ve ovu takibi yapmadan. Yine reglim gecikti bir atlatayım sahalara döneceğim bende

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
105sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
106funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
107Gnr84312. deneme29/11/2015
108jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
109polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
110paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
111vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
112dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
113kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
114Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
115sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
116hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
117sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
118Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
119umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
120aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
121gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede)
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede)
3mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) (Beklemede)
4melidya-1. deneme14 Temmuz (Beklemede)
6nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz (Beklemede)
7danem28-1. deneme18 Temmuz (Beklemede)
8simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede)
9han_i-1. deneme20 Temmuz (Beklemede)
10edss231. deneme25 Temmuz
11suemer401. deneme26 Temmuz
12bestbaby-1. deneme28 Temmuz
13rima85295. deneme30 Temmuz
14lamb-h301. deneme30 Temmuz
15sebastianderki311. deneme30 Temmuz
16keklik_58271. deneme7 Ağustos
17demir6133272. deneme8 Ağustos
18sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
19firstjiffy271. deneme16 Ağustos
20sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda )

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
3aybirgen283. denemeBelirtilmemiş
4EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
5Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
6bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
7daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
8xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
9anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor
10kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
11aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı.
12firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Amin bitanem inşallah hepimiz saglikli bebeklere hamile kaliriz inşallah sen neler yapiyorsun canim
Canım bayram dolayısıyla gezmeler tozmalar günü gün ettim valla akrabalar geldi muhabbet felan derken bu güne geldik çok şükür bu aydan daha bi umutluyum hadi bu ay patlama olsun ve hepimiz hamile kalalım bebişlerimizi

canım bende senin gibiyim test yaptım negatif ama benim adet sancılarım var geldim geleck diyor yinede ümidim var içimdehayırlısı olsun canım
Benimde belirtiler var ama adet belirtilerine benziyo diyolar ya. Bende o yüzden Ümitliyim. Bakalim hakkimizda hayırlısı. Belim çok ağrıyo. Yarın da gelmezse testi tekrarlicam. Cikmazsa hastaneye kan vermeye gidicem. Sende öyle yap bence canım

canım değerleriniz gayet iyi. çakşır otunu bende duydum ama keçi boynuzu kürü yapıyoruz şu an. üstüste yüklemek istemedim. bence de biraz sabret çünkü çok güzel yükselmiş. inşallah kısa zamanda mutlu haber gelir.

İnşallah canım yaa. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadı,eşimin dr u acele etmeyin dedi ama benim dr um rahim filmi istedi. Kafam çok karışık,eşimdeki sorunu göz ardı edip daha ilk kez yumurta takibi yapmasına rağmen rahim filmi istemesi kafamı çoook karıştırdı. ne yapsam bilemiyorum.

canım doktorun acaba aşılamamı düşünüyor. ben aşılama yaptırmadan önce doktorum rahim filmi istemişti. ankarada çektirmiştim.

canım doktorun acaba aşılamamı düşünüyor. ben aşılama yaptırmadan önce doktorum rahim filmi istemişti. ankarada çektirmiştim.
ya ama canım eşinin durumu kötü değil eksikleri var biraz dedi,normal yolla olur aşılama ya da tüpe gerek yok dedi.

ya ama canım eşinin durumu kötü değil eksikleri var biraz dedi,normal yolla olur aşılama ya da tüpe gerek yok dedi.
canım rahim filmini illa aşılama ya da tüp yapacaklar diye istemiyorlar. ama sadece yapacaklarsa kesin istiyorlar böyle bir fark var. senden sadece araştırma amaçlı istenmiştir merak etme

kızlar bu ay ovulas
o zaman araştırma yapıyordur. senden kaynaklı bişey var mı diye bakıyor bir de rahim filminden sonra hamile kalma oranı artıyor. bana da doktor filmden sonra şans artar demişti ama işe yaramadı. bende de bir problem yoktu ama istemişti. normal çıktı zaten. bizim sadece ileri harekette sıkıntı var. sperm sayısı iyi ama ileri hareket malesef kötü. rahim filminin bir zararı yok. biraz can yakan bir işlem sadece. ama o da kişiye göre değişir. artık senin kararın canım. istersen çektir senden yana içiniz rahatlasın. hani sizdeki sonuçta ileri hareket baya düzelmiş. istersen bekleyebilirsin birkaç ay daha.

ya canım aslında araştırdım fiyatda aldım,en uygununu gittiğim hastahanede yapıyorlar,tanıdık da var,anestezili 250 ye yapacaklar ama ben diyorum ki eşim önümüzdeki ay tekrar test verecek,onun durumu bir belli olsun ona göre ben de ondaki düzelmeye göre çektireyim ki hani filmden sonra hamilelik şansı artıyor diyorlar ya o bakımdan.

Bu ay jel kullanayım dedim ama jelim daha gelmedi bayram dolayısıyla! yarın elime ulaşır inşallah.

Ohhh sefan olsun canim hep böyle mutlu ol 1.gün nobetciydim 2. Gun memlekete gittik aksamina kardesimin sözü vardi baya hareketli gecti dun tekrar geldik dr kontrolune devam ediyorum bu ay son agustos izne ayrilcaz drumda izne cikiyormus olursa olacak olmazsa biraz ara vericez artik

Hepimiz mutlu olalım inşallah ara vermek iyi geliyor iki aydır benim tren kocacigim sayesinde erken kaçıyor ama insanın kafası rahatliyor ben dé kaç aydır rahim filmi cektirecem diye plan kuruyorum bi türlü ayaklarım götürmuyor beni doktora eylül de eşim tekrar doktora gittikten sonra cektirmesin düşünüyorum

Hic erteleme bayramdan önce kontrole gitmistim ya o gun hsg(rahim filmi) cekildim ben adetimin 7.günüydü genel anestezi ile oldum 15 dk sürdü cok geciktirme en azindan icin rahat eder canim

Hic erteleme bayramdan önce kontrole gitmistim ya o gun hsg(rahim filmi) cekildim ben adetimin 7.günüydü genel anestezi ile oldum 15 dk sürdü cok geciktirme en azindan icin rahat eder canim
Eşimin tedavisinin sonuçlanmasını bekliyorum açıkçası boşuna o kadar parayı vermek de istemiyorum maddi ve psikolojik olarak cok da iyi değilim şu aralar.aşılama da psikolojim baya bozuldu muayenelerde

Canim esinin sonuclari nasildi bugun spermiyogram sonucunuda gosterdik 10 uzerinden 7-8 lik dedi primotol m forte diye takviye edici bi ilac verdi cok kotu degil ama biraz daha iylestirir dedi

Canim esinin sonuclari nasildi bugun spermiyogram sonucunuda gosterdik 10 uzerinden 7-8 lik dedi primotol m forte diye takviye edici bi ilac verdi cok kotu degil ama biraz daha iylestirir dedi
Canım eşimin ileri hareketli spermi hiç yok ve aglütinasyon var onların önce duzelmesi gerekmis bir ay önce doktor bi ilaç verdi onu 2 ay kullan dedi bakalım eylülde gider herhalde çünkü ramazanda düzenli kullanmadi

kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım. sadece bir gün çift çizgiyi gördüm ertesi sabah tamamen teke inmişti. hiç silikleşmeden. o günü değerlendirdik preseed jelle.
canım bence de öyle yap. önce eşinin sonuçlarını alın. rahim filmi için o kadar acele etmeye gerek yok zaten. ben önce hep kendimde aradım. ankaraya gittim geldim herşey normaldi. boş yere rahim filmi de çektirdim. ama meğerse sperm hareketinde sorun varmış.

İnşallah jel işe yarar canım,güzel haberler verirsin bize,benim jelim de bugün elime ulaşır,tahminimce bu hafta sonuna kadar çift çizgiyi görürüm.Senin eşinin hareketi kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…