- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
canım bize aşılama yapılırken hareket sıfır çıktı. ama özel yöntemlerle yıkayıp hareketi artırmışlar. ama ondan önce verdiğimizde ileri hareket %10 çıkmıştı. iki doktora göründük biri yıpranmayın direk tüpe geçelim dedi. diğeri bence bir aşılama daha deneyelim dedi. bende adet günümün gelmesini bekliyorum. bir aşılama daha yaptırdıktan sonra tüpe geçmeye karar verdik. ama o ne zaman olur belli değil canım.İnşallah jel işe yarar canım,güzel haberler verirsin bize,benim jelim de bugün elime ulaşır,tahminimce bu hafta sonuna kadar çift çizgiyi görürüm.Senin eşinin hareketi kaç?
canım biliyorsun ki spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor,son spermi ne zaman verdi? Eşinde enfeksiyon falan var mı ilaç falan kullanıyor mu? Yıkamadan sonra spermler hareketleniyor zaten,ama ne olursa olsun beklemek başlı başına bir sınav. İnşallah hepimiz bu savaş sonucunda galibiyete ulaşır bebişlerimizi kucağımıza alırız.canım bize aşılama yapılırken hareket sıfır çıktı. ama özel yöntemlerle yıkayıp hareketi artırmışlar. ama ondan önce verdiğimizde ileri hareket %10 çıkmıştı. iki doktora göründük biri yıpranmayın direk tüpe geçelim dedi. diğeri bence bir aşılama daha deneyelim dedi. bende adet günümün gelmesini bekliyorum. bir aşılama daha yaptırdıktan sonra tüpe geçmeye karar verdik. ama o ne zaman olur belli değil canım.
içimden bir his sanki yakın zamanlarda hamile kalacakmışız gibi diyor. inşallah öyle olurcanım biliyorsun ki spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor,son spermi ne zaman verdi? Eşinde enfeksiyon falan var mı ilaç falan kullanıyor mu? Yıkamadan sonra spermler hareketleniyor zaten,ama ne olursa olsun beklemek başlı başına bir sınav. İnşallah hepimiz bu savaş sonucunda galibiyete ulaşır bebişlerimizi kucağımıza alırız.
ayyy inşallah canım yaaaa:) Ne güzel olur hep beraber hamile kalsak da hep beraber hamilelik deneyimlerimizi paylaşsakiçimden bir his sanki yakın zamanlarda hamile kalacakmışız gibi diyor. inşallah öyle olur
Canım aşılama yaptırdığınızda eşin pehrizli değil miydi?canım haziran ayında aşılama yapıldı. doktor çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki önerdi. 36 saat sonra da aşılama yapıldı. yani 36 saatlik bekleme sonrası hareket sıfır çıktı. sonra eşim çok telaşlandı. üroloğa gitmiş orda 3 günlük perhizden sonra sperm verdi ileri hareket % 14 çıktı. biz bu sonuçları burdaki doktora gösterdik enfeksiyon gözükmüyor dedi ama proxeed plus diye bir ilaç verdi . şimdi onu kullanıyor. bir de keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum.
ben garantiye alayım diye aşılamayı ankarada yaptıralım dedim. ordaki doktor da perhiz vermedi. zaten sinir etti beni. öyle olunca sperm sayısı da hızı da düşük çıktı öyle aşılama oldum. ama kötü günler geride kaldı. artık önümüze bakmak lazım. inşallah herkese nasip etsin Allah. İnşallah yakın zamanda hepimiz hamile kalırız.Canım aşılama yaptırdığınızda eşin pehrizli değil miydi?
İnşallah kızlar kalpten diliyorum. burayı okuyan okumayan isteyen herkes bebek sahibi olsun. bazen diyorum ki böyle beklemek de insana bir şey katıyor. bebeklerimiz daha gelmeden bize sabretmeyi umudu ve paylaşmayı öğretiyor. eminim ki hepimiz bu yollardan geçerken bilinçlenip güzel yürekli anneler olucaz. beraber gün sayacağımız günler yakın olsun.keklik_58 sebastianderki kizlar mesajlarinizi takipteyim Allah yardimciniz olsun geçen gün bizde sperm testi verdik dun sonucunu aldik dr 10 uzerinden 7-8 dedi ileri hareketliye biraz az dedi ve primotol forte verdi hem hizina hem sayisina etki ediyormus dunden beride baya arastirdim kullanan cok kisi var isterseniz bi dr görüşün belki sizede onerr Rabbim inşallah hepimizi bu yaz guldurur beraberce gun sayariz
Canım tabii ki beklemek zor,ama rabbim sabredip dua edenlerin yanındadır biliyorsun,o yüzden yapacağımız şey sabredip,şükredip beklemek!!! Evet zor ama yapacak başka bir şeyimiz yok. Bak burada yüzlerce arkadaşımız var ve dertleşiyoruz her şeyi konuşuyoruz. Yalnız olan bu siteden haberi olmayan o kadar insan var ki.14 aydır gün saymaktan bıktım valla.
Aynen canim sabrin ne demek olduğunu daha annelik yolunda öğreniyoruz ve inşallah bu yolda isyana dusmuyoruzdur oyleyse bile Rabbim affetsin bizi bazi zamanlar istemsizce "niye" dedigim oluyor Rabbim affetsin bizi bu yolda koymasin inşallahİnşallah kızlar kalpten diliyorum. burayı okuyan okumayan isteyen herkes bebek sahibi olsun. bazen diyorum ki böyle beklemek de insana bir şey katıyor. bebeklerimiz daha gelmeden bize sabretmeyi umudu ve paylaşmayı öğretiyor. eminim ki hepimiz bu yollardan geçerken bilinçlenip güzel yürekli anneler olucaz. beraber gün sayacağımız günler yakın olsun.
Canım tabii ki beklemek zor,ama rabbim sabredip dua edenlerin yanındadır biliyorsun,o yüzden yapacağımız şey sabredip,şükredip beklemek!!! Evet zor ama yapacak başka bir şeyimiz yok. Bak burada yüzlerce arkadaşımız var ve dertleşiyoruz her şeyi konuşuyoruz. Yalnız olan bu siteden haberi olmayan o kadar insan var ki.
çok haklısın canım iyi ki varsınız. insanın hiç tanımadığı ama gönül bağı kurduğu insanlarla dertleşmesi çok güzel bir duygu.
Diğer aya birak canim ovulasyon doneminde2-3 kullanim yeterli diye düşünüyorum gün aşırı preseedsiz devam et hakkinda hayirlisi...kızlar yumurtlama dönemim geçti jeli kullanmama gerek yok dimi. diğer aylara saklayım. bu ay iki defa kullandım
eğer eminsen gerek yok canım. koy köşeye dursun. inşaallaahhh diğer ay kullanmana gerek kalmaz ve bebişin gelirkızlar yumurtlama dönemim geçti jeli kullanmama gerek yok dimi. diğer aylara saklayım. bu ay iki defa kullandım
teşekkürler canım. keşke öyle olsa:)eğer eminsen gerek yok canım. koy köşeye dursun. inşaallaahhh diğer ay kullanmana gerek kalmaz ve bebişin gelir
kızlar işyerinde bir yandan dosya inceliyor bir yandan müzik dinliyor bir yandan da sizinle sohbet ediyorum =) hepinize şu an dinlediğim şarkı sıla dan vaziyetler şarkısını gönderiyorum. amaan yine mi olamamış devam tamam olmamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?