Tatlım ya bayadır giremedim sayfaya.benim ikinci deneme olmadı.su an ucuncudeyim.bwt 9 ağustos.jele devam@mibudi @mini87 M mugecicek @nehirimmm24 @danem28 @simayus @han_i
Kızlar var mı gelen giden? Güzel haberler bekliyoruz sizden
2015 Anne Adaylarımız:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 mibudi 30 3. deneme 4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede) 2 mini87 28 3. deneme 14 Temmuz (Beklemede) 3 mugecicek - 2. deneme 14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) (Beklemede) 4 nehirimmm24 - 1. deneme 18 Temmuz (Beklemede) 5 danem28 - 1. deneme 18 Temmuz (Beklemede) 6 simayus - 1. deneme 18 Temmuz (Beklemede) 7 han_i - 1. deneme 20 Temmuz (Beklemede) 8 edss 23 1. deneme 25 Temmuz 9 suemer 40 1. deneme 26 Temmuz 10 bestbaby - 1. deneme 28 Temmuz 11 rima85 29 5. deneme 30 Temmuz 12 lamb-h 30 1. deneme 30 Temmuz 13 sebastianderki 31 1. deneme 30 Temmuz 14 keklik_58 27 1. deneme 7 Ağustos 15 demir6133 27 2. deneme 8 Ağustos 16 sendenbebegimolsunesra 26 3. deneme 9 Ağustos 17 firstjiffy 27 1. deneme 16 Ağustos 18 sukret 22 4. deneme 16 Ağustos (Yeniden sahalarda )
BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 panikmucver 24 1. deneme Belirtilmemiş 2 gul3737 33 2. deneme Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal ) 3 aybirgen 28 3. deneme Belirtilmemiş 4 EsraOlmez 28 2. deneme Belirtilmemiş 5 Jade9291 23 1. deneme Belirtilmemiş 6 bebekozlemicekiyorum 30 2. deneme Belirtilmemiş 7 melidya - 2. deneme Belirtilmemiş 8 SNOWLAND - 1. deneme Belirtilmemiş 9 daisy3406 31 2. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 10 xpreiaZ 27 1. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 11 anatolya9 39 1. deneme Histeroskopiyi bekliyor 12 kimyager1508 29 4. deneme Histeroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle... 13 aXhi 27 2. deneme Bir süre bekleme kararı aldı. 14 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek
Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
Bende listeye katilmak istiyoruuummm
Tatlım ya bayadır giremedim sayfaya.benim ikinci deneme olmadı.su an ucuncudeyim.bwt 9 ağustos.jele devam
aXhi canım bence hiçççç üzülme ve canını da sıkma bende bu ay test yapmadım eşim öyle soyledi yani olacaksa yaza gelecek şekilde olsun diyor sanki şıp diye hemen oluyormus gibi bugün duramadım test yaptım normalde tel uygulama programına göre günümdü test yaptım dayanamadim ve boş surat çıktı ya yum çatladı yada daha yum oluşmadı ama büyük ihtimalle çatladı dayanamadim ağlaya ağlaya harap oldum eşime msj attim bu durumu ve bana daha dur bakalım diye msj attı ama ben cokkkk yoruldum çok canim sıkkın
Kızlar merhaba benim ilk preseed denememdi normalde 6. denemem veeeeee hamileyimm bugün öğrendim çok heyecanlı ve çok endişeliyim 91,50 çıktı bata 2 gün var yumurtlama gününden 1 gün önce kullandım pek ilişki olmamıştı eşimin sperm sayısında biraz azlık vardı morfoloji %7 ydi kızlar korkum preseed kimyasal gebeliğe yol açar mı ? keseyi görmeye daha çok var Allah'ım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder dua edin ne olur ben hepiniz için dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese versin :)
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
99 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
100 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
101 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
102 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
103 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
104 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
105 | sedebu | 34 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 |
106 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
107 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
108 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
109 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
110 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
111 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
113 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
114 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
115 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
117 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
118 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
120 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
121 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
122 | Umut29 | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
123 | edss | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | mibudi | 30 | 3. deneme | 4 Temmuz (Dinleniyor) |
2 | mini87 | 28 | 3. deneme | 14 Temmuz (Beklemede) |
3 | simayus | - | 1. deneme | 18 Temmuz (Beklemede) |
4 | han_i | - | 1. deneme | 20 Temmuz (Beklemede) |
5 | suemer | 40 | 1. deneme | 26 Temmuz |
6 | bestbaby | - | 1. deneme | 28 Temmuz |
7 | rima85 | 29 | 5. deneme | 30 Temmuz |
8 | lamb-h | 30 | 1. deneme | 30 Temmuz |
9 | sebastianderki | 31 | 1. deneme | 30 Temmuz |
10 | keklik_58 | 27 | 1. deneme | 7 Ağustos |
11 | demir6133 | 27 | 2. deneme | 8 Ağustos |
12 | mugecicek | - | 2. deneme | 9 Ağustos |
13 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 9 Ağustos |
14 | firstjiffy | 27 | 1. deneme | 16 Ağustos |
15 | sukret | 22 | 4. deneme | 16 Ağustos (Yeniden sahalarda |
16 | danem28 | - | 1. deneme | 20 Ağustos |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | panikmucver | 24 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
2 | gul3737 | 33 | 2. deneme | Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal |
3 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
4 | Jade9291 | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
5 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
6 | melidya | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
7 | SNOWLAND | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
8 | nehirimmm24 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
9 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
10 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
11 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Histeroskopiyi bekliyor |
12 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle... |
13 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek |
14 | aXhi | 27 | 2. deneme | Bir süre bekleme kararı aldı. |
15 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Teşekkür ederim canım haal inanamıyorum olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama endişeler yakasını bırakmıyor insanın kesesini bir görelim hayırlısıyla :) tatildeydim pek ummadığım için dikkatte etmedim kendime ama preseed ın faydası büyük sanırım birde yumurtlama döneminde kafamda kpss stresi vardı bebek fikri pek yoktu onunda etkisi vardır herhalde diye düşünüyorum. Bir haftada 3 tane gebelik haberi aldım Allah'ım ne olur özendirme banada nasip et diye çok çok dua ettim canım . İnşallah sağlıklada kucağıma gelir kuzum ailede ilk torun olacak inşallah herkes çok heyecanlı :)Canımmmm harika bir haber bu, tebrik ederim
At endişeleri üzerinden, olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma. Herşey güzel olacak, Nisan'da da alacaksın bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına2 günde bir testi tekrarla değerlerinin katlanıp katlanmadığına bak
Hayirli olsun allahım inşallah hayırlısıyla. Kucağına almayi nasip ederKızlar merhaba benim ilk preseed denememdi normalde 6. denemem veeeeee hamileyimm bugün öğrendim çok heyecanlı ve çok endişeliyim 91,50 çıktı bata 2 gün var yumurtlama gününden 1 gün önce kullandım pek ilişki olmamıştı eşimin sperm sayısında biraz azlık vardı morfoloji %7 ydi kızlar korkum preseed kimyasal gebeliğe yol açar mı ? keseyi görmeye daha çok var Allah'ım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder dua edin ne olur ben hepiniz için dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese versin :)
Selam canım,
Bat ve yaşını söyleyebilir misin? Listeye ekleyeyim seni de
Yeniden hoşgeldin
Hayırlısı canımGüncelliyorum batını
Ahhhh canım ahh! Ne eşlerimiz, ne çevremizdekiler bizi bizden başkası anlamaz. O yüzden eşinin söylediklerine, yaptıklarına hiç canını sıkma. Onlar bizim kadar detaylı araştırmadığından hemen ilişkiye gireceğiz ertesi ay hamile kalacağız sanıyorlar. Hoş öyle olanlar var ama herkes için geçerli değil görüldüğü gibi. BAT'ına az kalmış ama belki de çatlamamıştır belli mi olur. Sen yine de gün aşırı eşine bebek için olduğunu çaktırmadan dene benceAllah ol deyince herşey olur ne de olsa.
Canımmmm harika bir haber bu, tebrik ederim
At endişeleri üzerinden, olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma. Herşey güzel olacak, Nisan'da da alacaksın bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına2 günde bir testi tekrarla değerlerinin katlanıp katlanmadığına bak
Amin canım Allah'ım en yakın zamanda sana da versin bebiş ben sınava fazla odaklandım bu ay sanırım onunda etkisi oldu birde bebişler zamanını bekliyorlar . Ehh bebek geldide rahat mısın desen hiç değilim çok heveslendik Rabbim hevesimizi boşa çıkarmasın hala şaşkınım canım hiç beklemiyordum 2 gün önce negatif çıkmıştı .Hayirli olsun allahım inşallah hayırlısıyla. Kucağına almayi nasip eder
Canım hayırlı olsun. Kafana takma öyle Şeyler,bu jel sadece kayganlığı arttırarak spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor morfoloji %4 Ün Altın'da değil ki! Kendini germe boşu boşuna bebişini de etkileme. Eşinin sayısı ve hareketi kaçtı?Kızlar merhaba benim ilk preseed denememdi normalde 6. denemem veeeeee hamileyimm bugün öğrendim çok heyecanlı ve çok endişeliyim 91,50 çıktı bata 2 gün var yumurtlama gününden 1 gün önce kullandım pek ilişki olmamıştı eşimin sperm sayısında biraz azlık vardı morfoloji %7 ydi kızlar korkum preseed kimyasal gebeliğe yol açar mı ? keseyi görmeye daha çok var Allah'ım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder dua edin ne olur ben hepiniz için dua ediyorum Allah'ım isteyen herkese versin :)
Sağol canım takmamaya çalışıyorum ama insan rahat edermiyormuş gerçekten :) ml sayısı 13 milyon kadar toplamda 31 milyondu hareketli toplam %84 filandı (yerinde hareketli %26 hızlı hareketli %58 )morfoloji %7 di işte bu ay tekrar randevu almıştık doktordan tek test yeterli değil demişti doktor 29 unda bir daha test vardı Allah nasip etti . Bende sivilce filan çıktı başım ağrıyor tıpkı adet belirtilerim kasıklarımda acaip bir batma var yalnızca farklı olarak göğüsler şiş normalde şişer ve acırdı . İnşallah seninde çabuk gelir bebiş durumlar nasıl sizde .Canım hayırlı olsun. Kafana takma öyle Şeyler,bu jel sadece kayganlığı arttırarak spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor morfoloji %4 Ün Altın'da değil ki! Kendini germe boşu boşuna bebişini de etkileme. Eşinin sayısı ve hareketi kaçtı?
Ay canım bana umut oldun vallahi benim eşimde Say'ı ml de 15,6 milyon toplamda 49,9 ama hareket en son ileri %37 yerinde de % 20 olmak üzere toplam % 57 ydi. Morfoloji de 8! Ama eşimde lökosit vardı antibiyotik kullandı şimdi de klomen prokseed falan kullanıyor. En son testi 26 Mayıs'ta vermişti son durum ne bilmiyorum. Ben de bu ay ilk kez preesed kullandım.Sağol canım takmamaya çalışıyorum ama insan rahat edermiyormuş gerçekten :) ml sayısı 13 milyon kadar toplamda 31 milyondu hareketli toplam %84 filandı (yerinde hareketli %26 hızlı hareketli %58 )morfoloji %7 di işte bu ay tekrar randevu almıştık doktordan tek test yeterli değil demişti doktor 29 unda bir daha test vardı Allah nasip etti . Bende sivilce filan çıktı başım ağrıyor tıpkı adet belirtilerim kasıklarımda acaip bir batma var yalnızca farklı olarak göğüsler şiş normalde şişer ve acırdı . İnşallah seninde çabuk gelir bebiş durumlar nasıl sizde .
Canım peki eşin ilac olarak ne kullanıyordu? Sen takviye olarak bir Şeyler yaptın mı eşine?Sağol canım takmamaya çalışıyorum ama insan rahat edermiyormuş gerçekten :) ml sayısı 13 milyon kadar toplamda 31 milyondu hareketli toplam %84 filandı (yerinde hareketli %26 hızlı hareketli %58 )morfoloji %7 di işte bu ay tekrar randevu almıştık doktordan tek test yeterli değil demişti doktor 29 unda bir daha test vardı Allah nasip etti . Bende sivilce filan çıktı başım ağrıyor tıpkı adet belirtilerim kasıklarımda acaip bir batma var yalnızca farklı olarak göğüsler şiş normalde şişer ve acırdı . İnşallah seninde çabuk gelir bebiş durumlar nasıl sizde .
Sizin normal gözüküyor zaten canım inşallah olur kafanı çok odaklama bebeğe benim o dönem sınav vardı onun sayesinde uzaklaşmıştım bebek fikrinden :) preesed da faydalı kesinlikle inşallah ilk denemende gelir bebeğin :)Ay canım bana umut oldun vallahi benim eşimde Say'ı ml de 15,6 milyon toplamda 49,9 ama hareket en son ileri %37 yerinde de % 20 olmak üzere toplam % 57 ydi. Morfoloji de 8! Ama eşimde lökosit vardı antibiyotik kullandı şimdi de klomen prokseed falan kullanıyor. En son testi 26 Mayıs'ta vermişti son durum ne bilmiyorum. Ben de bu ay ilk kez preesed kullandım.
Hiç bir şey yapmadık canım bu ay tekrar doktora gidecek diye ertelemiştik aslında 1 gün keçiboynuzu kürü yaptım devamını getirmedik çünkü doktor tek test yeterli olmaz anlık değişiklikler olabilir demiş ona doçentti doktoruCanım peki eşin ilac olarak ne kullanıyordu? Sen takviye olarak bir Şeyler yaptın mı eşine?
İnşallah canım yaa! Hepimiz de kısa zaman da senin gibi güzel haberler veririz inşallah.S
Sizin normal gözüküyor zaten canım inşallah olur kafanı çok odaklama bebeğe benim o dönem sınav vardı onun sayesinde uzaklaşmıştım bebek fikrinden :) preesed da faydalı kesinlikle inşallah ilk denemende gelir bebeğin :)
Rahat ol inşaallah devamı gelir bu kadar oldu ta sukret bak biz daha pozitif yazısını bile göremedik inşaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsinAmin canım Allah'ım en yakın zamanda sana da versin bebiş ben sınava fazla odaklandım bu ay sanırım onunda etkisi oldu birde bebişler zamanını bekliyorlar . Ehh bebek geldide rahat mısın desen hiç değilim çok heveslendik Rabbim hevesimizi boşa çıkarmasın hala şaşkınım canım hiç beklemiyordum 2 gün önce negatif çıkmıştı .
Oooo şükretmez miyim çok şükür bin şükür rabbime ama o minik karnına gelince insan kaybetmekten daha çok korkuyormuş . Bende geçen bir pozitif görsem diyordum canım . İnşallah en yakın zamanda sende alırsın pozitif sonuçlar :)Rahat ol inşaallah devamı gelir bu kadar oldu ta sukret bak biz daha pozitif yazısını bile göremedik inşaallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?