Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inş kopkoyuydu anında belirdi kan sonucunu alsam bi rahatlıcam ama işte
:) sonuç çıkınca da rahatlamak zor canım aynısını diyordum şimdide değer yükselecek mi derdi ama senin 1 hafta geçmiş daha garanti bence ben hala silik çizgilerle uğraşıyorum bugün 1 gün geçmiş oldu benim anında çizgi çıkıyor ama çok koyu değil kan testi verdim yarın çıkacak sonucu çok stresli

evet canım araştırıldı kan pıhtılaşması var bende iki gen de heterezigot ikincide iğne kullanmıştım ama bebekte sıkıntı vardı sanırım ense kalındı genetiğe gönderdik ama dr beni aramadı bende arayamadım ne olduğunu öğrenmek bile içimden gelmedi açıkçası kaldıramam gibi geliyor zaten üzerinden de 1 yıl geçti 7 aydır deniyoruz hayırlısı bakalım bende aldım preseed belki faydasını görürüm bilgilendirme için teşekkürler.

gerçekten mi ay inşallah doktordan randevuyu perşembe gününe alabildim inş görürüm o zaman :)
tatlım perşembe keseyi görürsün büyük ihtimalle. bugünkü değerini 900 kabul etsek çarşamba 1800 olsa perşembe de 2500'ü geçer. dolayısıyla görürsün. kese 1000-1500'ten sonra gözüküyor diye biliyorum.

inşallah öyleolur beklemek ne zor surekli endişeyle bekliyorsun şimdide keseyi görene kadar gün say dur

Kizlar bişey soracağım yum catladiktan sonra jeli kullandığınız kasiginizda ağrı sanci oldu mu size neden oldum boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…