Ooo hayirli haberler bekliyorum canim heycanlayaptırdım canım dururmuyum :) ama sonuç çıkmadı 2 de çıkacak :)
inşallahNe güzel bir hafta başlangıcı böyle,yeni yeni bebiş haberleri alıyoruz,inşallah bu güzel haberlerin devamı gelir,
hadi güzel haberlerle gel canımyaptırdım canım dururmuyum :) ama sonuç çıkmadı 2 de çıkacak :)
:) sonuç çıkınca da rahatlamak zor canım aynısını diyordum şimdide değer yükselecek mi derdi ama senin 1 hafta geçmiş daha garanti bence ben hala silik çizgilerle uğraşıyorum bugün 1 gün geçmiş oldu benim anında çizgi çıkıyor ama çok koyu değil kan testi verdim yarın çıkacak sonucu çok stresliamin canım inş kopkoyuydu anında belirdi kan sonucunu alsam bi rahatlıcam ama işte
Selam canlar,
Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
Öncelikle hoşgeldin canım,
Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.
Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.
Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorumTamam bebeğim ekledim Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Selam canım,
Öncelikle hoşgeldinEşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?
İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin
Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor.Ekledim listeye Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Hayırlı olsunnnnn. 15 gün sonra güzel haberler verirsin bize inşallah
Kuzummmm süper bir haber buYeniden sahalara dönüyorsun Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden.
ÇOK GÜZEL CANIMkızlarrrr sonucu aldım 876,37 çıktı değer nasıl sizce
teşekkür ederim canımmm ne kadarlık oldugu anlaşılmaz demi bu değerlerden ay bi acayibim :)ÇOK GÜZEL CANIMMAŞALLAHHHH
wwaaaooowww süper canım. yakında keseyi görürsün, 1 hafta sonra da kalp atışını duyarsın. tekrardan tebrik ederim :)kızlarrrr sonucu aldım 876,37 çıktı değer nasıl sizce
kızlarrrr sonucu aldım 876,37 çıktı değer nasıl sizce
gerçekten mi ay inşallah doktordan randevuyu perşembe gününe alabildim inş görürüm o zaman :)wwaaaooowww süper canım. yakında keseyi görürsün, 1 hafta sonra da kalp atışını duyarsın. tekrardan tebrik ederim :)
amin Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin . bu jel işe yaradıu sanırıms
tebrikler allah kucağınıza almayıda nasip etsin :)
Allahım çok şükür hadi artıran yok mu yeni hamile haberleri daha almak istiyotuzKizlar cok saskinim test yaptim pozitif cikti yarin sabah kan vereceğim ilk defa kullandım preeseed i
tatlım perşembe keseyi görürsün büyük ihtimalle. bugünkü değerini 900 kabul etsek çarşamba 1800 olsa perşembe de 2500'ü geçer. dolayısıyla görürsün. kese 1000-1500'ten sonra gözüküyor diye biliyorum.gerçekten mi ay inşallah doktordan randevuyu perşembe gününe alabildim inş görürüm o zaman :)
ayyy inşallaahhh canım yaaa. böyle haberler alınca kendim gibi seviniyorumAllahım çok şükür hadi artıran yok mu yeni hamile haberleri daha almak istiyotuz
inşallah öyleolur beklemek ne zor surekli endişeyle bekliyorsun şimdide keseyi görene kadar gün say durtatlım perşembe keseyi görürsün büyük ihtimalle. bugünkü değerini 900 kabul etsek çarşamba 1800 olsa perşembe de 2500'ü geçer. dolayısıyla görürsün. kese 1000-1500'ten sonra gözüküyor diye biliyorum.
Süper hayırlı olsunnnnnkızlarrrr sonucu aldım 876,37 çıktı değer nasıl sizce
İnşallah hayırlı salih ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim bizlereayyy inşallaahhh canım yaaa. böyle haberler alınca kendim gibi seviniyorumdarısı başımıza olsun inşaallaahhh
teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun :)inşallah öyleolur beklemek ne zor surekli endişeyle bekliyorsun şimdide keseyi görene kadar gün say dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?