Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar cok saskinim test yaptim pozitif cikti yarin sabah kan vereceğim ilk defa kullandım preeseed i
Arkadaşım tebriklerrrr. Rabbim bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin. battan sonra 1 hafta nasıl bekledin yaaaa :)

Kizlar cok saskinim test yaptim pozitif cikti yarin sabah kan vereceğim ilk defa kullandım preeseed i

kızlarrr tebrik ederiimmmm Rabbim iyi bir gebelik süreci geçirip sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallaahhh
darısı başımıza olsun

Arkadaşım tebriklerrrr. Rabbim bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin. battan sonra 1 hafta nasıl bekledin yaaaa :)
teşekkür ederim kan verdim sonucu öğleden sonra alacağım inş çıkar ondada :) sorma nasıl bekledim memlektteydim annemlerin yanında köyde sabrettim ama bi de bana sor :)

kızlarrr tebrik ederiimmmm Rabbim iyi bir gebelik süreci geçirip sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallaahhh
darısı başımıza olsun
Çok sağol canım benim tez zamanda sizin de olsun bebeğiniz inşallah :) bende öğleden sonra gideceğim doktora tekrar kan testi yaptıracağım sabah testim düne göre daha silik geldi korkuyorum biraz sabah 6 da yaptım test o saatten beri gözüme uyku girmedi inşallah bugün iyi haberler alırım Allah'ım bebeğimi korur bize bağışlar . Sizinde burada güzel haberlerinizi duyarız :)

teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin ama ben halen kan sonucunu almadım ya idrar testlerinin yanlış çıkma ihtimali varmı ki
İdrarda çıktıysa kanda da çıkar canım aynı korkular bende de vardı :) inşallah değeride güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çizgi silik mi koyu muydu sende?

Canım eminim kanda çıkacaktır,çünkü idrardan önce kanda çıkıyor zaten. Bu arada seni soru yağmuruna tutacağım hakkını helal et. Eşinde bir sorun var mıydı, ne kadardır bebek için uğraşıyorsunuz, preseed jeli ne zaman kaç kere kullandın ve rahim filmi çektirmiş miydin?

İdrarda çıktıysa kanda da çıkar canım aynı korkular bende de vardı :) inşallah değeride güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çizgi silik mi koyu muydu sende?
amin canım inş kopkoyuydu anında belirdi kan sonucunu alsam bi rahatlıcam ama işte

ay ben havaya giriyorum inş çıkar yoksa çok üzülürüm canım ben vajınusmustum yeni yendim sayılır 4-5 aydır ama bebeyağı kullanamk zorunda kalıyordum o da engel oluyordu sanırım . eşimde ben de bu amaçla gidip hiç muayne olmadık ben muayenden korkuyordum vajılı oldugum için o yuzden film felan çektirmedim hani sorunumuz varmı yokmu bilmiyorum açıkcası .4-5 aydır deniyorduk ama dediğim gibi bebeyağıyla . bu ay ilk defa kullandım ben preeseedi 5-6 kere kullandım bi tüpü bitirdim. yumurtlama testi yaptım 3 gün koyu çıktı benim hepsinde kullandım bi gün ara verdim silikleşti silikleştiği günde kullandım inş işe yaramıştır

Canım vardır ve bebişin tutunmuştur sana inşallah.İyi düşün ki iyi olsun.

teşekkür ederim ama kan da görmeden havaya girmek istemiyorum inşallah kan dada çıkar da rahatlarım :)
Hemen yaptir canimm ne duruyosunn ben duramadim yerimde :) belirti yok demissin iyice umut oldun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…