- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Ben esimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum almak istiyorum eşim inanmiyor para tuzağı gibi düşünüyor ne desem inanır eşimEczanelere sorabilirsin, depolarından getirtiyorlar genelde gün içerisinde. Gittigidiyordan da bakabilirsin. Sanırım en uygun fiyatlar gittigidiyorda
Ben esimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum almak istiyorum eşim inanmiyor para tuzağı gibi düşünüyor ne desem inanır eşim
Bende yumurta tembelliği var doktor iyne tedavisi önerdi eşimden sperm testi istedi 2 ay eşim kabul etmedi üçüncü ayda ramazan geçsin dedi şimdide hasta oldu ilaç kullanıyor testi alamadık henüz ..geçen ay jeli almaya ikna edemedim adetimin bugün 4. Günü iyne tedavisi önümüzdeki aya kaldı en azından jeli kullansaydım süper olurdu
Canım ben gittigidiyor dan aldım. 109 TL ödedim. En uygun orada buldum. Eczaneye sormadım belki oralarda daha uygundur bilmiyorum. Ovulasyon Testinide gittigidiyor dan aldım. O da 11 TL.Canım benim kaça aldin nerden bende almak istiyorum
Kızlar bana yardım edin yum gunlerime bir hafta var en uygun JEL nerden kaça alırım cevaplarınızi bekliyorumbende kuruluk var faydası olur diye umut ediyorum
Teşekkür ederim canım benimCanım ben gittigidiyor dan aldım. 109 TL ödedim. En uygun orada buldum. Eczaneye sormadım belki oralarda daha uygundur bilmiyorum. Ovulasyon Testinide gittigidiyor dan aldım. O da 11 TL.
İnşallah canım. Ovulasyon Testini almayacaktım ama jeli tasarruflu kullanmak istedim. Çizgiyi gördükten sonra jeli kullanmayı düşünüyorum.Teşekkür ederim canım benim
Hayırlısı allahtan inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun minikler insallahhhh
Canım iyne tedavisi tüp bebek tedavisinin normal ilişkisi ile olan tedavi yumları büyütup sonrasında çatlama iynesi vurulunuyor esim le beraber çalışıyorum ayrı alma imkânım yok maalesef seninde dedigin gibi internetten okutup kararı eşime bırakacağımEşinden habersizde kullanabilirsin. İlişkiden 15 dk önce kullanılması öneriliyor zaten o sırada sen önden yatağa geçer enjekte eder çağırıverirsin eşini.Ben ilk kullandığımda habersiz kullanıyordum farkında bile olmuyordu. Sonradan baktım o da "çocuk" diye tutturuyor söyleyiverdim tabi kullanmak henüz nasip olmadı.
Ya da istersen buradaki yazıları okut, google'dan araştırmasını iste vs... En kötü ihtimal birlikte gidip doktorunuza danışabilirsiniz. Belki o şekilde ikna olabilirEğer jeli alırsan mutlaka ovulasyon testleriyle çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladığında kullan.
İğne tedavisinden kastın çatlatma iğnesi sanırım. Buradaki bir çok arkadaş çatlatma iğnesiyle kist sahibi oldu. O yüzden bence önce bitkisel yollarla gidermeye çalış yumurta tembelliğini. Bu arada soğan kürü yaptın mı bilmiyorum ama soğan kürü yumurta tembelliğine de iyi geliyor diye biliyorum. Tabi miden kaldırabilirse. Benimki kaldıramadı.Civanperçemi alıp çayını içebilir ya da eczaneden İnofolic alıp onu kullanabilirsin.
canım bence geç kalmamışsındır çünkü yumurta 24 saat yaşıyor. zaten dünde ilişki olmuş. hayırlısı olur inşaallahh. bu ay bebiş haberini alırız inş.arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyordum preseedi kullanan arkadaşlara.şimdi benim adetlerim düzenli olurdu.28.gün oynamazdı.ama mart ayında gebeliğim sonlandırıldı.tüp bebekle hamile kalmıştım.ama bebeğim gelişemediği için aldılar.doktor hamile kalabildiğini gördük dedi ve 6 ay kendiliğinden kalmayı bekleyelim dedi.bende burda preseedi gördüm tesadüfen ve aldım netten.neyse kürtajdan önce adetlerim düzenli olurdu ama kürtajdan beri bir sapıtma var.önceki ay 3 gün gecikti.geçen ay erken geldi 3 gün.ve bu arada ovulasyon testi kullanıyorum.son iki aydır yumurtlamam önce 12.gün oldu bu ay da 10.günde çizgi silikleşti.yani dün adetimin 9.günüydü testi yaptım çift çizgiyi gördüm.dün gündüzden yakınlaşma oldu.gece kasıklarım çok ağrıdı herhalde yumurta çatlıyor dedim.bugün yaptım testi silik çıktı.yani düngece çatladı galiba.şimdi benim sormak istediğim dün ilişki oldu ama jeli kullanmadan.bugün test silikleştikten sonra ilişki oldu.bu kez kullandım jeli.acaba ben geçmi kaldım jeli kullanmakta?dünkü ilişkide kullansaydım daha mı faydalı olurdu ki?cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar...
Insallahhh canim Insallahh.bu jel insallah vesile olur bebegimin gelmesi icin.Allah isteyen herkese nasip etsin.buralarda olduguna gore seninde derdin ayni sanirim.Allahim sanada nasip eder insallahh..tesekkur ederim cvbin icin..canım bence geç kalmamışsındır çünkü yumurta 24 saat yaşıyor. zaten dünde ilişki olmuş. hayırlısı olur inşaallahh. bu ay bebiş haberini alırız inş.
evet canım bende 3 ay kullandım ama sonra bu ay histeroskopi olduğum için ara verdim. inşaallahh regli sonrası sahalara geri dönücemInsallahhh canim Insallahh.bu jel insallah vesile olur bebegimin gelmesi icin.Allah isteyen herkese nasip etsin.buralarda olduguna gore seninde derdin ayni sanirim.Allahim sanada nasip eder insallahh..tesekkur ederim cvbin icin..
@Neseli_Hatun @gul3737 @ada_sahil @EsraOlmez @anatolya9 @okyanus2015 @hoppacuppa @zmfaze @mina33amayaa @sirine82 @orgfrg @galadriel80 @danem28 @simayus @Jade9291 @nehirimmm24 @edss @melidya @mrymogztrk @han_i @mutluuuuu
Listemiz kalabalıklaştığından ve bu şekilde takip etmesi oldukça zor olduğundan rica etsem eğer jele devam ediyorsanız BAT'larınızı söyleyebilir misiniz?
merhaba;@Neseli_Hatun @gul3737 @ada_sahil @EsraOlmez @anatolya9 @okyanus2015 @hoppacuppa @zmfaze @mina33amayaa @sirine82 @orgfrg @galadriel80 @danem28 @simayus @Jade9291 @nehirimmm24 @edss @melidya @mrymogztrk @han_i @mutluuuuu
Listemiz kalabalıklaştığından ve bu şekilde takip etmesi oldukça zor olduğundan rica etsem eğer jele devam ediyorsanız BAT'larınızı söyleyebilir misiniz?
tatlım gögüs ağrısı ve akıntı gebeliğin en belirgin belirtilerinden ayyyy heyecanlandım şimdi, bi kaç gün daha bekle evde test yap istersenarkadaşlar merhaba,benim bat 6 ağustos büyük bir ihtimal ama 7ye de kayabilir. 2-3 gündür ne yersem yiyeyim midemde yanma oluyor,göğüslerim de hassasiyet başladı ve hafif kasık ağrımla beraber yoğun akıntım var. Kendimi dinleyip belirtilere yoğunlaşmak istemiyorum ama midemin sürekli yanması rahatsız ediyor beni. Böyle olup olumlu sonuç var mı aramızda acaba,jel ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
Ya umutlanmak istemiyorum,öyle şiddetli bir göğüs ağrısı değil hafif ama birkaç gündür akıntım fazla,afedersin de sanki adet olmuşum gibi hissediyorum hep, ama nedense içimde olumlu bir his de yok açıkcası. Rabbim hayırlısı versin inşallah cümlemize.tatlım gögüs ağrısı ve akıntı gebeliğin en belirgin belirtilerinden ayyyy heyecanlandım şimdi, bi kaç gün daha bekle evde test yap istersen
Hoş geldin aramiza canim ayni yollardan gecmisiz kurtajdan sonra benimde tüm duzenim bozuldu tahmini yada telden takvimim programina gore biseyler yapmaya çalışıyorum insallah bu jel vesilen olur mutlu haberi aliriz canim jel icinde gec kalmamissindir esinde bi sorun yoksa bu gece jelle deneme yapin derim sonra gun aşırı devamarkadaşlar merhaba birşey sormak istiyordum preseedi kullanan arkadaşlara.şimdi benim adetlerim düzenli olurdu.28.gün oynamazdı.ama mart ayında gebeliğim sonlandırıldı.tüp bebekle hamile kalmıştım.ama bebeğim gelişemediği için aldılar.doktor hamile kalabildiğini gördük dedi ve 6 ay kendiliğinden kalmayı bekleyelim dedi.bende burda preseedi gördüm tesadüfen ve aldım netten.neyse kürtajdan önce adetlerim düzenli olurdu ama kürtajdan beri bir sapıtma var.önceki ay 3 gün gecikti.geçen ay erken geldi 3 gün.ve bu arada ovulasyon testi kullanıyorum.son iki aydır yumurtlamam önce 12.gün oldu bu ay da 10.günde çizgi silikleşti.yani dün adetimin 9.günüydü testi yaptım çift çizgiyi gördüm.dün gündüzden yakınlaşma oldu.gece kasıklarım çok ağrıdı herhalde yumurta çatlıyor dedim.bugün yaptım testi silik çıktı.yani düngece çatladı galiba.şimdi benim sormak istediğim dün ilişki oldu ama jeli kullanmadan.bugün test silikleştikten sonra ilişki oldu.bu kez kullandım jeli.acaba ben geçmi kaldım jeli kullanmakta?dünkü ilişkide kullansaydım daha mı faydalı olurdu ki?cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar...
Canim 2-3 gun bekle test yap ayyy senden de bi haber gelicek bu ay hep icime biseyler doguyor yavvvarkadaşlar merhaba,benim bat 6 ağustos büyük bir ihtimal ama 7ye de kayabilir. 2-3 gündür ne yersem yiyeyim midemde yanma oluyor,göğüslerim de hassasiyet başladı ve hafif kasık ağrımla beraber yoğun akıntım var. Kendimi dinleyip belirtilere yoğunlaşmak istemiyorum ama midemin sürekli yanması rahatsız ediyor beni. Böyle olup olumlu sonuç var mı aramızda acaba,jel ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
AYYY HADİ İNŞALLAH CANIM. SANA AYRI SEVİNİCEM. HİÇ HAMİLE KALMADIĞIMDAN BELİRTİLERE BİŞEY DİYEMİYORUM AMA :)arkadaşlar merhaba,benim bat 6 ağustos büyük bir ihtimal ama 7ye de kayabilir. 2-3 gündür ne yersem yiyeyim midemde yanma oluyor,göğüslerim de hassasiyet başladı ve hafif kasık ağrımla beraber yoğun akıntım var. Kendimi dinleyip belirtilere yoğunlaşmak istemiyorum ama midemin sürekli yanması rahatsız ediyor beni. Böyle olup olumlu sonuç var mı aramızda acaba,jel ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?