Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
waaaooowwww süper bi haber daha, haftaya bomba gibi başladık

tatlım tebrik ederim, Rabbim güzel bir gebelik geçirip sağlıcakla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

anlat bakalım preseedi nasıl kullandın?

Benim lekelenmeler başladı, muhtemelen de devamı gelecek. Umutlar bir sonraki aya kaldı
hayırlısı olsun tatlım. hiç üzülme vardır elbet bi zamanı. bende hala ilaç kullanıyorum ilaçlar bitince adet olup çalışmalara başlıcam yeniden

Merhabalar. Uzun süredir eşimin köyünde olduğum için yazamadım. İnternet yoktu malum. Şimdi okudum güzel haberler veren arkadaşlarımız var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah hepinize anne olmayı nasip etsin.
aXhi canım beni listeden sil istersen. Artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorum. Umudumu yitirdim. Eşimin de umursamaz tavırları beni bunalttı. Ara verecem bu işlere.

Bu topiği tesadüfen gördüm. Daha önce hiç duymamıştım böyle bir jelin olduğunu. Bu ay bende deneyeceğim. İnternette araştırdım baya pahalıymış. Bizim sperm sorunumuz yok ama genede deneyelim bakalım. 4 yıllık evliyim. 2 Dış Gebelik ve 7 Haftalık düşüğüm var. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Geçen ay Klomen kullandım. Yumurtam gelişiyordu zaten ama şansı artırmak istedik. 3 tane yumurta oluştu ama hamilelik yok. Her adetim gelidiğinde bıraktım bu işleri, oluruna bıraktım diyorum ama sonra tekrar tedavi araştırmalarına giriyorum. SAT 27 Temmuz

Kızlar ben bir paket alsam ne kadar gider ki? Bir ay için yeterli mi? 1 paket 40 gr diyor. Her kullanmada ne kadar gidiyor? Okudum da göremedim.

canım 1 aydan fazla gidiyor diye biliyorum ama benimkide ancak bir ay yetecek gibi duruyo

kızlar hayırlı haberi vereyim dedim, adetim 3 gün geçince ve burda yazılanlar doğrultusunda bugün dayanamayıp test aldım, sonuç pozitif :) İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur, Allah her isteyene hayırlı sağlıklı bebişler versin. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider, dualarınızı esirgemeyin

canım tebrik ederim darısı bizlere olsun ... inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın ... benimde BAT 31 bekliyorum dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş...
bu arada belirtilerin neydi? anlatsana biraz

İcimden geciyordu senn hamile oldugunu lekelenmelerim var dediginde hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin inşallah bizlere dua et

Kızlar benım ovulasyon gunlerınde ne kasıklarımda batma oluyor ne de akıntım şeffaf... adet bitimden sonra akıntım hep kremsi şekılde oluyor ve oyle devam ediyor acaba benım yumurtalar çatlamıyormu yaa sizlerinki nasıl oluyor

hepinize çok teşekkür ederim, dualarım sizinle. Hiçbir belirtim yoktu sadece bat dan 1 gün önce adet sancısı oldu ve 1kaç damla kan geldi, odurumuda burda paylaştım ve yeni bat tarihimi de vermiştim ancak sukret ve axhi kardeşlerimin yazısını okuyunca içimden acaba geçirdim, bugünde mide bulantısı ve baş dönmesi üzerine test yaptım. Sanırım geç yumurtlama sonrası geç döllenme oldu çünkü lekelenme bat a 1 gün kala oldu. Allah hayırlısını versin şimdi önümüze bakacağız, 2. bebeğimi geçen sene hamileliğin 20. haftasında bebişimin kalbi durması sonucu kaybetmiştim, onun için önümüzde uzun bir süreç var ve herzaman dediğim gibi Allah hepimize hayırlısını versin.

İnşallah saglikla kucagina alicaksin annesi hic gecmisi düşünüp strese sokma kendini dr kontroleerinden haberdar et bizi merak ederiz bize bol bol dua et hamis

dualarımız seninle canım sağ salim yavrunu kucağına alman dileğiyle. Allah yardımcın olsun. Bu dönemde yediğini içtiğine ve hareketlerine dikkat et. bol bol su tüket. ve bolca dinlen. Bizlere umut oldun bizim için de dua edersen çok sevinirim.

Tamam hayatım. Eşler ne yazık ki böyle bizim kadar istekli olamıyor büyük bir çoğunluğu. Elbet bir gün dank eder ona da. O zaman senden daha fazla uğraşır emin ol. Sıkma canını hiç, zamana bırak biraz hem vücudun hemde beynin dinlensin.

hayırlısı olsun tatlım. hiç üzülme vardır elbet bi zamanı. bende hala ilaç kullanıyorum ilaçlar bitince adet olup çalışmalara başlıcam yeniden

Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı... Bu ay umudum yoktu zaten çünkü doğru düzgün birlikte olamamıştık bile. Gecikince yine de "acaba" demiştim ama tutmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

İlaçlar biter bitmez güzel haberler bekliyoruz senden... Olacağın regl son regl olsun ve bebiş gelsin

BAT 31 temmuz test yaptım yine negatif :S

CAnım sabret biraz daha bakalım. Gecikme yaşarsan o zaman tekrar et. Çok düşününce ne yazık ki olacak regliyi de geciktiriyoruz

Kızlar ben bir paket alsam ne kadar gider ki? Bir ay için yeterli mi? 1 paket 40 gr diyor. Her kullanmada ne kadar gidiyor? Okudum da göremedim.

3-4 ayda bitiren de var, 1 ayda bitiren de... İlk sayfada yazıyor bir ilişkide ne kadar çekilmesi gerektiği vs... Her kullanımda önerilen 2-3 gr arası. Ovu takibi yaparsan ve sadece yumoş çatladıktan sonra gün aşırı 3 kere 2-3 gr arası kullanırsan 3-4 ay kadar kullanabilirsin.

Tebrik ederim canımmmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kafana hiçbirşeyi takmadan bebişine odaklan, olumsuz birşey getirme aklına hiç olur mu? Dualarımız seninle ve tüm hamişlerimizle. Darısı başımıza inşallah

Canım,

Benimki de senin gibi hemen hemen. Çok nadir oluyor batmayı hissettiğim. Akıntı desen hiç denk gelmedim. Yumurta çatlamadığında kist oluşur diye biliyorum. Çatlıyordur ama biz hissetmiyoruz muhtemelen.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
105sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
106funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
107Gnr84312. deneme29/11/2015
108jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
109polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
110paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
111vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
112dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
113kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
114Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
115sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
116hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
117sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
118Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
119umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
120aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
121gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş
122Umut29282. denemeBelirtilmemiş
123edss23İlk denemeBelirtilmemiş
133han_i-İlk denemeBelirtilmemiş
134bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş
135suemer40İlk denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede)
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede)
3simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede)
4rima85295. deneme30 Temmuz
5lamb-h301. deneme30 Temmuz
6sebastianderki311. deneme30 Temmuz
7ilhagu281. deneme31 Temmuz
8keklik_58271. deneme7 Ağustos
9demir6133272. deneme8 Ağustos
10mugecicek-2. deneme9 Ağustos
11sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
12firstjiffy271. deneme16 Ağustos
13sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda )
14bir-umut251. deneme17 Ağustos
15danem28-1. deneme20 Ağustos
16aXhi272. deneme28 Ağustos

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
3EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
4Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
5bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
6melidya-2. denemeBelirtilmemiş
7SNOWLAND-1. denemeBelirtilmemiş
8nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
9daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
10xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
11anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor
12kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
13aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek
15firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Canım benim kaça aldin nerden bende almak istiyorum
Kızlar bana yardım edin yum gunlerime bir hafta var en uygun JEL nerden kaça alırım cevaplarınızi bekliyorum bende kuruluk var faydası olur diye umut ediyorum

Canım benim kaça aldin nerden bende almak istiyorum
Kızlar bana yardım edin yum gunlerime bir hafta var en uygun JEL nerden kaça alırım cevaplarınızi bekliyorum bende kuruluk var faydası olur diye umut ediyorum

Eczanelere sorabilirsin, depolarından getirtiyorlar genelde gün içerisinde. Gittigidiyordan da bakabilirsin. Sanırım en uygun fiyatlar gittigidiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…