Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim 2-3 gun bekle test yap ayyy senden de bi haber gelicek bu ay hep icime biseyler doguyor yavvv inşallahhhhhh hamilesindir test yaparsan muhakkak haberdar et bizi olurmu
İnşallah canım hayırlı haberlerle mutlu ederiz birbirimizi. Aslında pek bir umudum yok açıkçası ama her şey de kısmet tabii, Rabbim in ne zaman nasip edeceğini hiçbirimiz bilemeyiz tabii. Bakalım sonuç ne olacak.

AYYY HADİ İNŞALLAH CANIM. SANA AYRI SEVİNİCEM. HİÇ HAMİLE KALMADIĞIMDAN BELİRTİLERE BİŞEY DİYEMİYORUM AMA :)
Canım Rabbim cümlemizin dilek kapılarını aralasın da tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz bizleri bulsun. Sen test yapmadın mı?

hoşbulduk canım.aslında iki aydır bu sayfayı takip ediyorum.tüp bebek transferi sırasında doktorum sende vajinal kuruluk var dedi.hihh dedim.kötü bişeymi dedim.bakıcaz bakalım şu sonucu alalımda dedi.sonra sonuç pozitif sonra hamilelik sonra kürtaj derken unutuldu o konu.kürtajdan sonra bi gün kadınlar klubünde dolaşırken preseed jel kullananlar başlığını hep görüyodum ama bi bakayım bu ne dedim.baktım.sonra doktorun dediği geldi aklıma.eşime söyledim.iyi bişey olsa doktor verirdi dedi inanmadı.doktora sordum.o da kullan deyince ikna ettim eşimi aldım.ilk defa dün kullandım.dün çatladı muhtelemen yumurta.ama önceki gün jeli kullanmadım daha erken diye.keşke kullansaydım.yumurtlamam öne geliyo gittikçe.önceki aylarda da yumurta takibi yapıp ilişkiye giriyordum.o yüzden önceki günden umudum yok da dün jelle ilişki oldu.inşallah diyorum inşallah bu kadar basittir sorun.4 senedir olmayışının sebebi bu kuruluktur diyorum da bu jel bebeğime kavuşturur beni.Allah sanada nasip etsin.arayan isteyen herkese nasip etsin.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim...

Yeniden hoşgeldin canımmmmm

İyi gelmez mi hiç? Bu süreçte oldukça fazla yıpratıyoruz kendimizi... Stresten tamamen arındığına göre güzel haberler bekliyoruz senden 23 Ağustos'ta

yarın BAT günüm sabah test yaptım yine negaitf :S

Canımmm azıcık sabret, belki geç yumurtlamışsındır belli mi olur. Çok sabırsızız hepimiz ama günü geçmeden test yapmak bizi daha da strese ve umutsuzluğa sokuyor.

Yeniden hoşgeldin canım Güle güle otur yeni evinde Listeyi takip etmek zorlaştığı için buralarda olmayanları silmiştim. Başladığında haber verirsen yeniden eklerim listeye

Her ne kadar bu güzel duyguyu henüz tadamamış olsam da okuduğum kadarıyla hamilelik belirtileri gibi yaşadıkların. İnşallah bebiştendir tüm yaşadıkların

benim de bugün ya da yarın bat günüm. baş ağrım var sadece o da klimadan sanırım:) onun dışında kuruluk var ve sivilcelerim de çıktı. benden haberler böyle :)

İnşallah hiç gelmez reglin 9 ay boyunca canım. Güzel haberler bekliyoruz senden

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
105sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
106funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
107Gnr84312. deneme29/11/2015
108jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
109polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
110paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
111vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
112dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
113kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
114Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
115sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
116hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
117sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
118Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
119umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
120aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
121gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş
122Umut29282. denemeBelirtilmemiş
123edss23İlk denemeBelirtilmemiş
124han_i-İlk denemeBelirtilmemiş
125bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş
126suemer40İlk denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede)
2simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede)
3rima85295. deneme30 Temmuz (Beklemede)
4lamb-h301. deneme30 Temmuz (Beklemede)
5sebastianderki311. deneme30 Temmuz (Beklemede)
6ilhagu281. deneme31 Temmuz (Beklemede)
7keklik_58271. deneme7 Ağustos
8demir6133272. deneme8 Ağustos
9mugecicek-2. deneme9 Ağustos
10sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
11firstjiffy271. deneme16 Ağustos
12sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda )
13bir-umut251. deneme17 Ağustos
14danem28-1. deneme20 Ağustos
15mibudi304. deneme23 Ağustos
16aXhi272. deneme28 Ağustos

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
3EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
4Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
5bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
6melidya-2. denemeBelirtilmemiş
7SNOWLAND-1. denemeBelirtilmemiş
8nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
9daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
10xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
11anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor
12kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
13aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek
15firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Kızlar esimi ikna edemedim çok mutsuzum bende yumurta tembelliği var sorunum o değilmiş sonuçta kuruluktan var bende anlatamiyorum adam ikna olmuyor yardimmm tecrübe si olan yada aynı benim durumunda olan varmi

Kızlar esimi ikna edemedim çok mutsuzum bende yumurta tembelliği var sorunum o değilmiş sonuçta kuruluktan var bende anlatamiyorum adam ikna olmuyor yardimmm tecrübe si olan yada aynı benim durumunda olan varmi
Canim bende zor ikna ettim esimi.bide taktik yaptim.netten verdim siparisi.sonra dedim jeli uygun fiyata buldum siparis ettim 80tl ben biriktirdim ustunu de sen tamamla dedim hic tepki vermeden tamam dedi.bide boyle dene istersen

Canim
Canim benim de gogus agrim oldu ama adet dönemin dede oluyor kasiklarim cok degil ara ara hafif sizlama oldu ama hic akıntı hic yoktu adete yakın normalde akintim olurdu ama olmadi hıc

canım ben de uzun süre ikna edemedim. sonra hiç üstüne gitmedim. konuyu hiç açmadım kendim de unuttum. 4-5 ay sonra bana dedi ki ya biliyomusun şöyle bi jel varmış kullansak mı:) bende hmm olabilir sen nasıl istersen dedim

İyi de canım eşine söylemek zorunda mısın? Vallahi ben söylemeden aldım kullandım,hatta jel ile hamile kalanlar varmış deyince sende mi alıp kullansan dedi,ben de önümüzdeki ay film çektireyim de o zaman alırım belki dedim,hem psikolojik olarak da etkilenmiyor jel falan diye. Bence eşine söylemeden al ve kullan.

İstetebileceğin başka bir adres yok mu ki?

Canim

Canim benim de gogus agrim oldu ama adet dönemin dede oluyor kasiklarim cok degil ara ara hafif sizlama oldu ama hic akıntı hic yoktu adete yakın normalde akintim olurdu ama olmadi hıc
Ya canım aslında umudum yok ciddi anlamda ama yine de acaba mı diyor insan hani jel kullandım ya, eşim pazartesi dr a gidip tekrar test verecek ama korkuyorum sonucun kötü çıkmasından,o kadar uğraştık düzelsin diye ama nedense lökositin geçmeyip daha da arttığını düşünüyorum. Eşimin sonucuna göre ben de hsg çektireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…