Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba ,

benide ekleyebilir misin rica etsem.

bat 24 ağustos
ilk preseed denemesi
yaş 35

çok teşekkürler :)

merhaba ,

benide ekleyebilir misin rica etsem.

bat 24 ağustos
ilk preseed denemesi
yaş 35

çok teşekkürler :)

Ekledim canım. İnşallah ilk denemende kavuşursun bebişine

Kolay gelsin şu sıcaklarda hem insan işten hem de sıcaktan bunaliyor anlayabiliyorum.bizim bu ay da olmadi bakalım bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum
Sizin çalışmalar ne alemde hala düşünmüyor musun

Sağol bitanem. Aynen öyle valla, bir de artık home office çalışmaya başladım ilk başlarda daha kolay olur diye düşünüyordum ama daha zormuş. Evde çalıştığımı duyan gündüz de gelmeye başladı. Şirketteyken işten arta kalan zamanlarda kendime zaman ayırıp, dinleniyordum ama şimdi ne yazık ki gelenlerle uğraşmak zorunda kalıyorum Bebiş konusuna gelince de oldukça kararsızım. Bazen çok istiyorum, regl dönemlerinde kırmızıları görünce çöküyorum, bazen de dur biraz daha bekle diyorum kendi kendime. Şu an korunmuyorum, mümkün olduğunca da birlikte oluyorum eşimle ama öyle çokta çaba sarfetmiyorum artık, hayırlısı diyorum. Preseed'im bozulmasın diye geçen hafta sonu kullandım 1 kere. Yumurtlama günlerini bu ay takip etmediğim için kısmet artık bu ay.

Sıkma hiç canını, çok kafamıza taktığımız için olmuyor belki de, ya da henüz zamanımız gelmedi kim bilir...Elbet bir gün biz de kavuşacağız bebeklerimize

aXhi canım benim ikinci denemem olacak jel ile,listede 1 yazıyor,düzeltebilir misin?

Orayı güncellemeyi unutmuşum canım çok pardon. Şimdi düzelttim

aXhi canım bu ayda gitti. at beni listenin sonuna . bat 16 eylül

aXhi aksi arkadaşım ben regl oldum bilgine yeni tarih 17 eylül diyelim.

Güncelledim canlar batınızı. Umarım bu döngüde güzel haberler alırız sizlerden

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1simayus-2. deneme10 Ağustos (Beklemede)
2sukret224. deneme16 Ağustos (Beklemede)
3danem28-1. deneme20 Ağustos
4mibudi303. deneme23 Ağustos
5eylulveevren351. deneme24 Ağustos
6Pontik123271. deneme25 Ağustos
7rima85296. deneme27 Ağustos
8aXhi272. deneme28 Ağustos
9lamb-h302. deneme29 Ağustos
10sebastianderki312. deneme30 Ağustos
11ilhagu282. deneme30 Ağustos
12sendenbebegimolsunesra264. deneme1 Eylül
13demir6133273. deneme5 Eylül
14mugecicek-3. deneme6 Eylül
15keklik_58272. deneme7 Eylül
16kimyager1508294. deneme10 Eylül
17bir-umut252. deneme13 Eylül
18firstjiffy272. deneme16 Eylül
19enbisevdigim312. deneme17 Eylül

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
3melidya-2. denemeBelirtilmemiş
4SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
5nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
6daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
7xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
8anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor
9aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek
10firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Malesef benim kirmizilar gecikmeli geldi hemde selale gibi parcalarda geliyo sanirim yine dusuk oldu

canım teşekkür ederim.

Malesef benim kirmizilar gecikmeli geldi hemde selale gibi parcalarda geliyo sanirim yine dusuk oldu

Sağlık olsun canım üzme kendini. Zamanı değilmiş demek ki Benimde ne zaman gecikse parça şeklinde geliyor. Bu düşük demek mi ki?

Kızlar dün akşam kuzenım geldı 6 aylık hamıle 8 ay sonra hamıle kaldı. bırlıkte bu guzel haberı beklıyorduk o aldı.. çok sevındım. 9 ay oldu benım Allah en kısa zamnda sağlıklı bebek versın çünkü ben bi kötü olmaya başladım akşam kuzen yanımda oturuyor göbeğini okşadı durdu sürekli eli hep karnındaydı hep sevdi. ben görünce kendımı çok kötü hissettim ya. anlatamam yaşadıgım duyguyu

bende 3 arkadaşımdan önce başlamıiştım bebek çalışmalarına , üçüde doğurdu peşpeşe 5 aylık oğulları var.
darısı başımıza :)

Aynı bende o durumdayım çocuk istemeye başlayalı bir yılı aştı çocukla ilgili bişey duyunca görünce gözlerim doluyor yine

valla her ay beklemek çok zor oluyor.Rabbim aratmasın..benim yaş 35 olunca iyice bir umudum bitiyor.
Allah kızıma sağlık versin diyorum bazen.

kızlar ben rahim filmi çektirip iyi bir dr a görünmeyi düşünüyorum bu ay hatta randevumu bile aldım 2 kürtajım var benim bi de horman tahlili vericem yarın hayırlısı bakalım.

arkadaşlar merhaba.Benim çok yakın bir arkadaşım yaşadığı ilçede bulamaz diye ona ovülasyon testi göndermiştim ama onların 6 ay olmuştu çalışmaya başlayalı,tabii haberi yok test nasıl kullanılıyor ne zaman yapılmalı diye,inanır mısınız testi ben mi o mu yapıyor anlamıyordum :) ilk ay hamile kaldı ve o kadar sevindim ki sanki ben hamileydim. Üzülmedim mi diye soracaksınız HAYIR tabii ki mutluluktan uçtum çünkü bir arkadaşım daha hamileydi. Sürekli bana ultrason resimlerini yollar ve ben daha da mutlu olur şükrederim Rabbim çok şükür en azından derdimizin dermanı var diye,ya eşim azospermi olsaydı ya benim tüplerim tıkalı olsaydı ya da pko lu olsaydım ya da başka bir şey diye. Evet hepimiz istiyoruz ama zamanı var her şeyin, rabbim her şeyi doğru zamanda verir inanın buna. Ya hamile kalsak düşük yapsak,ya bebeğimiz karnımızda büyüdükten sonra bir şey olsa, Allah korusun ya sağlıksız olsa. Öyle mi iyi olur yoksa sabretmek mi??? İsyan etmeyin,her gördüğünüz hamileyle birlikte bunalıma girmeyin,veren de rabbim alan da unutmayın. Bakın ne canlar gidiyor,ne anaların bağırlarına ateş düşüyor. Hayırlısı isteyin kaderdaşlarım hayırlısını. Rabbim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inşallah.

keklik_58 doğru söylüyorsun canim bunların hepsi inan düşündüğü şeyler ama olmuyor bende seviniyorum hamile kalanlara hatta bişey söyleyeyim ben çocuk düşünürken ablam istemeyerek hamile kaldı hem kötü oldum hem sevindim çok şükür sıkıntısı bir hamilelik ve doğum oldu diye ama her yeğenimı sevdikten sonra kendi eksiligim aklıma geliyor Elhamdülillah rabbimé binlerce hamdolsun sağlığım iz yerinde rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin ben kendi adıma artık polyanna olamıyorum dışardaki insanlara mutluluk oyunu oynayamiyorum

keklik_58 üzülüyorum kendi halime ve kızıyorum çevremdeki hamilelere neden etrafında evli ve çocuğu olmayanları görmezden gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…