aynen bende gözlerim doluyor. hele regl oldugumda hormonlardan heralde cok duygusal oluyorum. sızlerı takıp ederken bişey okudugumda bıle gozlerımden yaşlar dökülüverıyorAynı bende o durumdayım çocuk istemeye başlayalı bir yılı aştı çocukla ilgili bişey duyunca görünce gözlerim doluyor yine
ablacım ne güzel bi tane bebeğin varmış. allah sağlık versın.valla her ay beklemek çok zor oluyor.Rabbim aratmasın..benim yaş 35 olunca iyice bir umudum bitiyor.
Allah kızıma sağlık versin diyorum bazen.
herşeyın allahtan geldıgını bılıyoruz, sabredıyoruz bu bızım sınavımız ama ınsanız işte duyguların önüne geçemiyorsun bazen..arkadaşlar merhaba.Benim çok yakın bir arkadaşım yaşadığı ilçede bulamaz diye ona ovülasyon testi göndermiştim ama onların 6 ay olmuştu çalışmaya başlayalı,tabii haberi yok test nasıl kullanılıyor ne zaman yapılmalı diye,inanır mısınız testi ben mi o mu yapıyor anlamıyordum :) ilk ay hamile kaldı ve o kadar sevindim ki sanki ben hamileydim. Üzülmedim mi diye soracaksınız HAYIR tabii ki mutluluktan uçtum çünkü bir arkadaşım daha hamileydi. Sürekli bana ultrason resimlerini yollar ve ben daha da mutlu olur şükrederim Rabbim çok şükür en azından derdimizin dermanı var diye,ya eşim azospermi olsaydı ya benim tüplerim tıkalı olsaydı ya da pko lu olsaydım ya da başka bir şey diye. Evet hepimiz istiyoruz ama zamanı var her şeyin, rabbim her şeyi doğru zamanda verir inanın buna. Ya hamile kalsak düşük yapsak,ya bebeğimiz karnımızda büyüdükten sonra bir şey olsa, Allah korusun ya sağlıksız olsa. Öyle mi iyi olur yoksa sabretmek mi??? İsyan etmeyin,her gördüğünüz hamileyle birlikte bunalıma girmeyin,veren de rabbim alan da unutmayın. Bakın ne canlar gidiyor,ne anaların bağırlarına ateş düşüyor. Hayırlısı isteyin kaderdaşlarım hayırlısını. Rabbim hepimizin kucağına hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inşallah.
aynen bende gözlerim doluyor. hele regl oldugumda hormonlardan heralde cok duygusal oluyorum. sızlerı takıp ederken bişey okudugumda bıle gozlerımden yaşlar dökülüverıyor
ablacım ne güzel bi tane bebeğin varmış. allah sağlık versın.
herşeyın allahtan geldıgını bılıyoruz, sabredıyoruz bu bızım sınavımız ama ınsanız işte duyguların önüne geçemiyorsun bazen..
canım günaydın. eğer hamile kalabiliyorsan tüplerle ilgili bir sorun yoktur ama belki başka sorunlar olabilir,pıhtılaşma vs. iki kürtaj olduktan sonra dr un sebebini falan söylemedi mi?kızlar ben rahim filmi çektirip iyi bir dr a görünmeyi düşünüyorum bu ay hatta randevumu bile aldım 2 kürtajım var benim bi de horman tahlili vericem yarın hayırlısı bakalım.
Hamile kalıyorsan çekmezler bence. Hem her ay hamile kalabileceksin diye bir şey yok ki,zaten düşükten sonra dr lar 3-4 ay önermiyor ve korunun diyor. Ayrıca pıhtılaşma sorunun çözüldü mü ki?evet pıhtılaşma var zaten burayada birkaç kez yazdım tüplerde yok ama ya rahimde oluştuysa o yüzden çektiricem canım çünke 7 aydır hamile kalamadım aklımda kalmasın en azından.
Canım maşallah nazar değmesin gidişat iyimi yok demi bu sıkıntı bebeğin iyiKizlar doktora gittim keseyi gorduk 4 hafta 4 gunlukmus:)
Genellikle öyle oluyo kan phtısı deyil et parçası gibiNasıl parça şeklinde olunca düşük mu oluyor
Kan pıhtısı deyil et parçası ise ev düşük oluyo vücut kabul etmiyo bazen hamileliğiSağlık olsun canım üzme kendini. Zamanı değilmiş demek kiBenimde ne zaman gecikse parça şeklinde geliyor. Bu düşük demek mi ki?
Canım benim her hastalandığımda et gibi parçalar düşüyor,bekarken de oluyordu evlendikten sonra da olmaya devam etti. O düşük falan değil yani,kan pıhtısı et gibi görünüyor.Kan pıhtısı deyil et parçası ise ev düşük oluyo vücut kabul etmiyo bazen hamileliği
Hamile kalıyorsan çekmezler bence. Hem her ay hamile kalabileceksin diye bir şey yok ki,zaten düşükten sonra dr lar 3-4 ay önermiyor ve korunun diyor. Ayrıca pıhtılaşma sorunun çözüldü mü ki?
kızlar ayrıca ben rahim filminden 2-3 ay sonra hamile kalmıştım.
tıkanıklık yapışıklık olmasa da gönderdikleri tazyikli ilaç açıyor , temizliyor.
buna inanıyorum
canım ben geçan ay almıştım,benimkinin dışı da mavi. üzerinde halogramı vardır kesin. bak istersen.kızlar preseed jel aldım. kendi sitesinde kalmamıştı botanik ecza diye bir site var ordam aldım paketinin rengi mavi. kendi sitesinde pembe görünüyordu. acaba sahte olabilir mi
İnşallah canım kışa girmeden biz de bebişlerimizin haberini vericez. İyi düşünelim ki iyi olsun.pıhtılaşma sorunu çözülen birşey değil hamileliklerde iğne kullanacaksın ve sürekli coraspin bunun başka çaresi yok düşükten sonra 2 ay korundum zaten geçen sene eylülde hamile kalmıştım aralıkta kaybettik evet her ay hamile kalınabilecek diye birşey yok farkındayım fakat kürtaj sonrası yapışıklık ihtimaline karşı çektirmemi isteyecek dr zaten neyse cumartesi günü randevum var salı günü de film için randevu aldım hayırlısı canım geç olsunda benim olsun bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?