Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı bende o durumdayım çocuk istemeye başlayalı bir yılı aştı çocukla ilgili bişey duyunca görünce gözlerim doluyor yine
aynen bende gözlerim doluyor. hele regl oldugumda hormonlardan heralde cok duygusal oluyorum. sızlerı takıp ederken bişey okudugumda bıle gozlerımden yaşlar dökülüverıyor

valla her ay beklemek çok zor oluyor.Rabbim aratmasın..benim yaş 35 olunca iyice bir umudum bitiyor.
Allah kızıma sağlık versin diyorum bazen.
ablacım ne güzel bi tane bebeğin varmış. allah sağlık versın.

herşeyın allahtan geldıgını bılıyoruz, sabredıyoruz bu bızım sınavımız ama ınsanız işte duyguların önüne geçemiyorsun bazen..

var canım çok şükür rabbime ,
ama ne olur sizde umutsuzluğa kağılmayın.
Kızıma tam 26.ayımda hamile kaldım.
aslında çok iyi biliyorum çok düşünmek stres engel.aynılarını yaşadım çünkü 8 sene evvel
ama rahat olamıyorsun işte.

ben tüm herşeyden vazgeçtiğim an mucizem geldi.

darısı hepimizin başına inşallah.

Arkadaşlar ben de duygusal oluyorum tabi ama öyle düşünmeyin çünkü yarın bir gün biz de o hamilelerin yaptığı şeyleri yapacağız,hatta belki zor sahip olduğumuz için daha da fazla mutlu olup karnımızı gere gere penguen gibi yürüyeceğiz sürekli okşayıp sevip konuşacağız ve belki bizim durumumuzda olanları da unutacağız tıpkı bizi unutanlar gibi. Ama üzülmeyin lütfen şükredin ki bizden kötü durumda olanlar var. Er geç bebişlerimiz bizimle olacak lütfen üzülmeyin ve hormonlarınıza negatiflik yüklemeyin.

inşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhh bende çok üzülürdüm hamile görünce hala daha üzülüyorum ama insan bi zamandan sonra daha az etkileniyor sanırım bi hamile daha bi hamile daha görünce bir sonrakini görünce amann zaten herkes hamile o da olsun varsın demeye başlıyosun bize kısmet edilmemiş henüz kime neye kızacaksın ki zaten günümüzde herkes gösteriş meraklısı her kimin ne eksiği varsa rabbim gidersin Allah aratmasın amin.

kızlar ben rahim filmi çektirip iyi bir dr a görünmeyi düşünüyorum bu ay hatta randevumu bile aldım 2 kürtajım var benim bi de horman tahlili vericem yarın hayırlısı bakalım.
canım günaydın. eğer hamile kalabiliyorsan tüplerle ilgili bir sorun yoktur ama belki başka sorunlar olabilir,pıhtılaşma vs. iki kürtaj olduktan sonra dr un sebebini falan söylemedi mi?

evet pıhtılaşma var zaten burayada birkaç kez yazdım tüplerde yok ama ya rahimde oluştuysa o yüzden çektiricem canım çünke 7 aydır hamile kalamadım aklımda kalmasın en azından.

evet pıhtılaşma var zaten burayada birkaç kez yazdım tüplerde yok ama ya rahimde oluştuysa o yüzden çektiricem canım çünke 7 aydır hamile kalamadım aklımda kalmasın en azından.
Hamile kalıyorsan çekmezler bence. Hem her ay hamile kalabileceksin diye bir şey yok ki,zaten düşükten sonra dr lar 3-4 ay önermiyor ve korunun diyor. Ayrıca pıhtılaşma sorunun çözüldü mü ki?

kızlar selam ,

önemli bir sorum var yardım istiyorum.

benim sat 27 temmuz ,

ovülasyon testinde 8 ağustos çift çizgi idi
9 ağutos ta pik yapmıştı akşama doğru bizim o gece ilişki oldu. pressed 3 ml ile
ertesi sabah 10 ağustosta silikleşmeye başlamıştı o gece yine ilişki oldu. preseed 3-4 ml ile.
ondan sonra korunmasız ilişki olmadı.

12 sinden itibaren özellikle ve daha fazla olmak üzere sol kasığım sancılanıyor.sağ da sancım var.ve her gün hissediyorum sancıyı.özellikle geceleri başlıyor.
dün geceden itibarende regl ağrılarım başladı normalde istemediğim bat 24 ağustos
acaba bu preseed yumurtalıklarıma bir şeymi yaptı diye korkar oldum şuan.evliliğimizin ilk yılında sağ yumurtalığım parçalanmıştı kistten dolayı % 30 u var şuan.kızıma o durumda bile sağdan hamile kamıştım bu da ayrı :)

yani hamilelik varda onunla mı ilgili , yoksa kendime zarar mı verdim bilemiyorum.

ne yapsam sizce ?

Iyi aksamlarr sekerlerimm :) simdi size bisey sormak istiyorum. Bugun ovulasyon testi aldim yaptim cizft cizgi cikti. Aksamustu 6 gibi yapmistim. Bide takvimim var telefoda ordada soyluyo yumurtlama zamani diye ben genede emin olmak icin test aldim baktim. Ama asil catlama gunu yarinmis. Tabi catlarsa.. bide bugun preseed sparis verdm yarin gelcek. Kullanmaya baslasam bi etkisi olumuki tam da yumurtlama zamanim. Pko var bende. 1 bucuk senedir olmuyo cocuk. Genede umutsuzum

Kan pıhtısı deyil et parçası ise ev düşük oluyo vücut kabul etmiyo bazen hamileliği
Canım benim her hastalandığımda et gibi parçalar düşüyor,bekarken de oluyordu evlendikten sonra da olmaya devam etti. O düşük falan değil yani,kan pıhtısı et gibi görünüyor.

Hamile kalıyorsan çekmezler bence. Hem her ay hamile kalabileceksin diye bir şey yok ki,zaten düşükten sonra dr lar 3-4 ay önermiyor ve korunun diyor. Ayrıca pıhtılaşma sorunun çözüldü mü ki?

pıhtılaşma sorunu çözülen birşey değil hamileliklerde iğne kullanacaksın ve sürekli coraspin bunun başka çaresi yok düşükten sonra 2 ay korundum zaten geçen sene eylülde hamile kalmıştım aralıkta kaybettik evet her ay hamile kalınabilecek diye birşey yok farkındayım fakat kürtaj sonrası yapışıklık ihtimaline karşı çektirmemi isteyecek dr zaten neyse cumartesi günü randevum var salı günü de film için randevu aldım hayırlısı canım geç olsunda benim olsun bu sefer.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben cumartesi günü hsg çektirdim,dr um ilişki takvimi verdi,ben de ovülasyon testi ile takip etmeye başladım ama daha çoook silik. Takiplerime göre 23-24 de yumurtlamam lazım. Dr bize 20-22-24-26 dedi. Acaba biz 22-23-24-26 yı mı değerlendirsek? Yoksa dr un dediği gibi mi yapsak çalışmamızı?

kızlar preseed jel aldım. kendi sitesinde kalmamıştı botanik ecza diye bir site var ordam aldım paketinin rengi mavi. kendi sitesinde pembe görünüyordu. acaba sahte olabilir mi

kızlar preseed jel aldım. kendi sitesinde kalmamıştı botanik ecza diye bir site var ordam aldım paketinin rengi mavi. kendi sitesinde pembe görünüyordu. acaba sahte olabilir mi
canım ben geçan ay almıştım,benimkinin dışı da mavi. üzerinde halogramı vardır kesin. bak istersen.

İnşallah canım kışa girmeden biz de bebişlerimizin haberini vericez. İyi düşünelim ki iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…