Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben iki kutuyu 218 e aldım yanında da iki tane erken gebelik testi hediye geldi istediğin yerden al canım ben orjinal sitesinden aldım guvenemedim ama burdaki arkadaşlar gitti gidiyordan almış sorun olmaz

Ben geçen ay rahim filmi çektirdim. Tupler acil şükür .sen çektirdin mj. . Gayet hazırız bebisé ama nerdeyse bir sene dir her ay hüsran

Yok ben cektirmedim film rutin kontroller yapıldı sadece doktorum düşük ihtimal su an gerek yok dedi bizde şubattan beri istiyoruz ama bakalım bu ayda jel ile deneyecegiz inşallah

Yok ben cektirmedim film rutin kontroller yapıldı sadece doktorum düşük ihtimal su an gerek yok dedi bizde şubattan beri istiyoruz ama bakalım bu ayda jel ile deneyecegiz inşallah
Canimm ben adet gelmeden jeli siparis etmedim.de . Bugün bat günü. Test yaptım. Baksanâ bi . Bina bakıp beni tebrik eden var ya hamişim die

Eklentiler

• 2015-09-26 12.29.26.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 72
Canım olabilir çok silikte olsa çizgi görünüyor bu da çok yeni bir gebelik anlamında bence de var :) kanda hemen anlaşılıyor ama idrara geç geliyor hormon seviyesi yani silik çizgi demek gebeligin ilk haftası demek hadi hayırlısı :)

Ayyy demek sen de gördün. Allahimmm yaaa. Ne olurdu hamişşşş olsammm. Kan testi hiç yaptırmadm. Yani ilk defa böyle şeyler yaşıyorm. Yarını bekliyim ikinci test için . İnşallah o da ümit verici olur

Canım ben her ay kan testi yaptırdım :) evet gözüküyor çok büyük ihtimal hamilesin

Bende görüyorummm ayyy tebrikler canimmm. Ama kan testinde daha kesin olur. Yarin testi tekrarla bence.
Canimm ben adet gelmeden jeli siparis etmedim.de . Bugün bat günü. Test yaptım. Baksanâ bi . Bina bakıp beni tebrik eden var ya hamişim die

Ay canım ya. İnşallah gördüğünüz o hayalet yarı koyulasır. Ya da bu siliklik o hCG de en hafif siliklik hamilelik demek.tezini dogrular

Canım gebelik olmasa hiç bir şekilde silik çizgi olmuyor ben kendimden biliyorum yani senin hcg su an 300 lerde büyük ihtimal 2. Hafta içindesin hayırlısı olsun darısı bize

Canım gebelik olmasa hiç bir şekilde silik çizgi olmuyor ben kendimden biliyorum yani senin hcg su an 300 lerde büyük ihtimal 2. Hafta içindesin hayırlısı olsun darısı bize
Ay ne güzel söylemişsin. .allam.değerler hakkında hiç bilgim yok ama . Ne güzel senden bunları duymak .. 2. Hafta neye göre canım yum . DAn beridir. Mi. Olmusssa Benim ya ayın 13. De ya da 15 inde oldu. Gerci bi de 18 inde oldu ilski.. benim yum . Günüm 12.13. Ü die hesaplamistim ama

Canım o kadar tecrübem oldu :) hiç hamile kalmadım ama her ay kan verdim ve aralıkları falan herşeyi biliyorum arkadaşım da mart ayında hamile kaldı aynen böyle silik çizgi idi kanı verdiğinde 2. Hafta içinde olduğu söylendi 397 falandi hcg si yanlış hatırlamıyorsam kanda hemen belli oluyor idrarda daha geç olduğu için ve gebelik yeni olduğu için silik çizgi çıkıyor gebelik yok ise diğer taraf bembeyaz en az 20 test yaptım hiç silik olmadı da

Ay süpersin. .. bakıyım adet.gelmez inşallah. Kan teşti yapınca sonucu sana sorarım gene . İnşaallah senin de gönlüne göre olur. Jel ii gelir bu ay hamis olursun

Ay süpersin. .. bakıyım adet.gelmez inşallah. Kan teşti yapınca sonucu sana sorarım gene . İnşaallah senin de gönlüne göre olur. Jel ii gelir bu ay hamis olursun

Tamam canım sor yarın biraz daha belirgin olur inşallah hayırlısı bana da dua et :) bu ay deneyeceğiz artık jel ile Allah vesile ederse olur hayırlısı olsun vardır vakti zamanı sabır :)

Bi de lh da yaptım.

Eklentiler

• 2015-09-27 07.02.33.webp
    7 KB · Görüntüleme: 80
Sabah uyku tutmadı. . Sonra böyle uyuyakalmism

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…