Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım merhaba,Biz hep özelleri tercih etmiştik ama en son yaşadıklarımdan sonra fakülte benim için karar noktam oldu. fakültede ve devlette yaptır mutlaka derim. Androloji laboratuvarları var oralar gayet iyi.
Bu arada gittiğimiz hiçbir özel hastahanenin odası özel bile değildi,boş bir oda ve bir koltuk vardı,ama fakültede özel oda,duşu tv si filmleri,özel koltukları bile vardı.

Bu arada gittiğimiz hiçbir özel hastahanenin odası özel bile değildi,boş bir oda ve bir koltuk vardı,ama fakültede özel oda,duşu tv si filmleri,özel koltukları bile vardı.
cnm ben adet oldum malesef bugün ya kime gidecegimi şaşırdım hangi doktora ya

Canım erteleme bence,genelde adetin 2-3 . günleri yapılıyor ama çok da fark edeceğini sanmam. benden hiçbir dr istememişti hormon tahlili,gerek yok,adetlerin düzenliyse hormonlarda sorun yoktur dedi yapmadı çoğu dr. Ama son gittiğimiz aptal dr kafamızı karıştırdığı için yaptırdım ben fakültede,çoook şükür hiçbir sorun çıkmadı.

Canım gittiğim dr ları söyleyeyim sana,kemal bayındır,aziz batı,sezgin sönmez,özkan leylek,hakan yaz ve şahin korkmaz. Bunlar içerisinde bilgisine en çok güvendiğim dr Şahin korkmaz oldu. Bekarken de gitmiştim bebek kararı aldıktan sonra da gittim ama salak gibi sonrasında saçma sapan dr lara gittim. Yaşam hastahanesinde eşimin ilk testlerini yaptırmıştık ve varikosel ameliyatı dedi üroloji dr u,testlerine güvenmediğimiz için gitmemiştim sonrasında. Bülenti çok beğeniyor benim eltim,kardeşi ve gelinleri ama çok pahalı. Hele bir 3 ay geçsin ondan sonra ben kime gideceğim bilmiyorum. ya şahine giderim ya da Bülente.

üzülme canım olur mu. ne kadar sağlam durursan bebeğin de o kadar çabuk gelir. Pes etme,dua et!!! Hem şükretmemiz lazım ki adet oluyoruz,pko olsak,kistlerimiz olsa ne kadar üzülürdük,pko lu olan,adet olmayı bile dört gözle bekleyen arkadaşlarımıza haksızlık etmiş oluruz.

cnm ben sadece bülenti biliyorum gitmedim ama. kemalide biliyorum. özkanıda duydum diğerlerini bilmiyorum banada sedat baylar ve ahmet çopurbası cok öneriyolar cnm

cnm yok üzülüyorum pes etmedim tabiki dua mı eksik etmiyorum cok şükür saglıklıyız ama olmuyo diye üzülüyor indan oda ayrı mesele cnm

cnm ben sadece bülenti biliyorum gitmedim ama. kemalide biliyorum. özkanıda duydum diğerlerini bilmiyorum banada sedat baylar ve ahmet çopurbası cok öneriyolar cnm
Ya canım hepsi aynı vallahi ama iletişim çook önemli!!! Kimi dr çok iyidir bilgilidir ama iletişim kuramaz hastayı rahatlatamaz kimisi de öyle güzel konuşur ki saatlerce dinleyesi gelir insanın. İnşallah biz de iletişimi güçlü bir dr buluruz. Bunun için en iyi bülent diyorlar ama şu an gitmeyi düşünmediğim için kafamda da atıp tutmamaya çalışıyorum.

Kızlar preseed jeli kaçıncı günden itibaren kullanmak gerekiyor, bir de ilişkiden ne kadar önce uygulamak gerekir, preseed ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...

Kızlar preseed jeli kaçıncı günden itibaren kullanmak gerekiyor, bir de ilişkiden ne kadar önce uygulamak gerekir, preseed ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Canım ben daha hamile Değilim ama adet döngüné göre 12.14.15.16.günler kullanıyorum ben

cnm ben yılmaz gencodan cok memnunum ama cok güzel anlatıyo aydınlatıyo

Mutlu haber yok diye karalar mı bağladık yani!!! Demek ki zamanı gelmemiş bebişlerimizin bize gelmesi için biraz daha sabretmemiz lazım demek ki. hadi silkelenin,toparlanın ve kendinize gelin. ben bugün ovülasyon testi siparişi verdim,2güne kadar elime ulaşır. ayın 6sında hastalandım,
cnm ben yılmaz gencodan cok memnunum ama cok güzel anlatıyo aydınlatıyo
Can'ım memnundan devam et değiştirme! Ne kadar Dr o kadar kafa karışıklığı. Ben birkaç ay Dr a gitmeyeceğim inşallah da sonraki gidişim bebişim için olur.

canım ben 2 aydır jeli her ilişkide kayganlaştırı gibi kullanıyorum. ama ovu haftamda 2-3 ml olarak ilişkiden 15 dk önce olarak kullanıyorum

inşaallahh canımm. biraz ara vermek bazen en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…