Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ameliyat nasıl geçti? çok geçmiş olsun. benim kardeşimde 1,5 yıl önce oldu ve çift taraflı oldu. ameliyata girip çıkması 1 saatti. yani çok kısa sürdü. ve öyle çok fazla ağrısı falanda olmadı çok şükür. korkmanı gerektirecek bişey yok.

canım ben 2 aydır jeli her ilişkide kayganlaştırı gibi kullanıyorum. ama ovu haftamda 2-3 ml olarak ilişkiden 15 dk önce olarak kullanıyorum
Teşekkürler daha bu ay ilk olarak dün kullandım adetin 9.günü ovülasyon testide aldım ama hala çift çizgiyi göremedim ama yinede jeli kullanmaya başladım

aminnn inşş nm bende cok gitmiyorum ama evet kafa karısıyo ferkl olunca gercekten sizde sorun yokmuş stres yapma cnm

Kızlar preseed jeli kaçıncı günden itibaren kullanmak gerekiyor, bir de ilişkiden ne kadar önce uygulamak gerekir, preseed ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
mrb cnm yumutanın catladıgı günlere yakın deney jeli istersen ovulasyon testi al daha yardımcı olur ilişkiden 5 dakika önce kullan jeli zeten eşin boşalana kadar 15 dakika oluyo benöyle kullnadım gecen sefer 2 gr kullnadm ben cnm

Sağol canım, ovulasyon testi aldım, 8.günden beri yapıyorum daha çift çizgi olmadı var ama silik renk, birde 3 gündür midem çok bulanıo karnımda tuhaf ağrı var, bu ay adetimde 6 gün önce geldi 1 gün oldum geçti sonra 4 gün sonra tekrar lekelendim acaba hamile olabilirmiyim, ama idrar testinde çıkmadı?

Slm arkadaşlar. Ben de jeli bu ay yumurtlama zamanımda her ilişki önceki kullanacağım,ama karar veremediğim bir şey var yardımınızı istiyorum. Biz 3ay stres yapmadan ilişki kararı aldık eşimle,yumurtlama günümü tam tesbit için ovülasyon testi alsam mı,yoksa kafamıza göre mi takılsak tahmini günlerde. Acaba test alsam stres olur muyum? Bu arada bal,çörek otu,tarçın yemeye başladım.

bilmiyorum cnm onu zaten adetin 12,14,15,16,18 günleri dene cnm

cnm eger stres olacaksan ovu testi yapma yada al cnm kullna esine söyleme su günler yapalım diye sen cilve yap ayarı ver cnm

cnm eger stres olacaksan ovu testi yapma yada al cnm kullna esine söyleme su günler yapalım diye sen cilve yap ayarı ver cnm
Vallahi canım adam beden beter,test yapmayınca test yaptın mı diyor, test yapınca da çift mi diye soruyor. Geçen ay yumurta takibi yaptırıyordum ne gereği var sen test yapıyorsun biliyorsun boş yere niye hormon alıyorsun dedi :) Aslında öyle olmasını istiyorum,plansız programsız,şimdi test alıp yapsam kendimi şartlandırmış olurum ama almasam yumurtlama haftası günaşırı ilişki olsa bu kez de acaba kaçırdım mı yakaladım mı diyeceğim. Amannnnnnn ben de ne yapacağıma karar veremiyom bir türlü

cnm zaten 2 günde 1 yapsan bilr günü kacırsan bile yumurta 14 saat spermler 72 saat canlı kalıyo o yüzden rahat ol boşver testi felan sen düzüenlü ilişki yapın en iyisi cnm

cnm zaten 2 günde 1 yapsan bilr günü kacırsan bile yumurta 14 saat spermler 72 saat canlı kalıyo o yüzden rahat ol boşver testi felan sen düzüenlü ilişki yapın en iyisi cnm
Ben 31 günde bir adet oluyorum canım ortalama 17-18. bazen de 19.günler yumurtluyom. kafama acaba yumurtladım mı diye takacağıma biraz test alayım ama tahmini yumurtlama zamanımda yapayım testi,öncesinde yapamaya başlarsam acaba yarın mı yumurtlayacağım diye takıyorum genelde. En iyisi ben test alayım ama yapmayayım çünkü normalde adetten bir hafta sonra başlıyorum o zaman da geriliyorum neden yumurtlamadım hala diye. Test alırım haftaya pazartesi ya da salı günü başlarım o zamanlarda da düzenli ilişkiye başlarız. hem stres olmam,hem düzenli işiki yaşamış oluruz hem de stres olmam acaba yumurtladım mı ya da acaba kaçırdım mı diye. Aklımı sevim yaaaa

grpaysgl Senin bugün kaçıncı günün.Bal çörek otu tarçına başlasana,ben kaçırdım bu ay ama yine de faydası olur diye dün başladım. Dün bahsettiğim arkadaşıma sordum ne yaptın diye,15gün soğan kürü 12 gün de bal tarçın çörek otu yapmış,bir de göbeğine şişe çektirmiş. Şişe çektirmeyi bilmem ben ama bal çörek otunu duydum,eşim de dün söyledi,ben de akşam yaptım biraz. Aram olmasada öyle şeylerle mecbur yedim vallahi.

nasıl gectı amaliyat bızde yenı oldukk cok ama cok zor gizli amaliyata girmek

Kizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.

Eklentiler

• IMG_20151015_072709.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 94
Kizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.
Ayyyy çok sevindim inşallah hadi bize umut ol problem var mıydı

hayırlı olsun.allah tamamını erdirsin inşallah canım benim.darısı bize inşallah

Gözün aydın canimm allahım sağlıkla aaa büyümeyi nasip etsin gobusunde çok sevimdimmm rabbim hebli
mines salih in. ..Bu ay neler yaptın bize anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…