- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Kızlar merhaba şubattan beri korunmuyoruz daha önce yazmıştım esimde de bende de sorun yok esimde sol varikosel var fakat doktor sperm sayısı çok iyi (150 milyon çıkmıştı) etkilememiş demişti iki doktora gösterdik sonra bu ay esimin ilişki sonrası sol yumurtaliginda sizlama oldu eşimin ailesine soylememistik durumu eşim babasına söylemiş ve babasının amcasının oğlu kuzeni yani özel bir hastanede üroloji uzmanı pazartesi ona gittiler oda bu varikoselle bu sperm testi olmaz ameliyat demiş testi kadıköyde ıstanbul lab da yaptirmistik hiç iyi değil bilginiz olsun neyse cuma tekrar yapıldı o hastanede sperm 56 milyon çıktı doktor yine de iyi fakat ilersi için sıkıntı olur dedi ve eşim yarın sabah sol taraf varikosel ameliyatına giriyor inanılmaz stresli ve moreli bozuk ben banyoda ağlayıp çıkıyorum çok üzgünüm kimseye soyleyemedim dua edin çok inanılmaz kotuyum korkuyorum
Teşekkürler daha bu ay ilk olarak dün kullandım adetin 9.günü ovülasyon testide aldım ama hala çift çizgiyi göremedim ama yinede jeli kullanmaya başladımcanım ben 2 aydır jeli her ilişkide kayganlaştırı gibi kullanıyorum. ama ovu haftamda 2-3 ml olarak ilişkiden 15 dk önce olarak kullanıyorum
Zaten 15 dk yı geçmeyin diyorlar etkisini kaybediyormuşBir de ilş. 5 dk önce kullanıyorum
aminnn inşş nm bende cok gitmiyorum ama evet kafa karısıyo ferkl olunca gercekten sizde sorun yokmuş stres yapma cnmMutlu haber yok diye karalar mı bağladık yani!!! Demek ki zamanı gelmemiş bebişlerimizin bize gelmesi için biraz daha sabretmemiz lazım demek ki. hadi silkelenin,toparlanın ve kendinize gelin. ben bugün ovülasyon testi siparişi verdim,2güne kadar elime ulaşır. ayın 6sında hastalandım,
Can'ım memnundan devam et değiştirme! Ne kadar Dr o kadar kafa karışıklığı. Ben birkaç ay Dr a gitmeyeceğim inşallah da sonraki gidişim bebişim için olur.
mrb cnm yumutanın catladıgı günlere yakın deney jeli istersen ovulasyon testi al daha yardımcı olur ilişkiden 5 dakika önce kullan jeli zeten eşin boşalana kadar 15 dakika oluyo benöyle kullnadım gecen sefer 2 gr kullnadm ben cnmKızlar preseed jeli kaçıncı günden itibaren kullanmak gerekiyor, bir de ilişkiden ne kadar önce uygulamak gerekir, preseed ile hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Sağol canım, ovulasyon testi aldım, 8.günden beri yapıyorum daha çift çizgi olmadı var ama silik renk, birde 3 gündür midem çok bulanıo karnımda tuhaf ağrı var, bu ay adetimde 6 gün önce geldi 1 gün oldum geçti sonra 4 gün sonra tekrar lekelendim acaba hamile olabilirmiyim, ama idrar testinde çıkmadı?mrb cnm yumutanın catladıgı günlere yakın deney jeli istersen ovulasyon testi al daha yardımcı olur ilişkiden 5 dakika önce kullan jeli zeten eşin boşalana kadar 15 dakika oluyo benöyle kullnadım gecen sefer 2 gr kullnadm ben cnm
bilmiyorum cnm onu zaten adetin 12,14,15,16,18 günleri dene cnmSağol canım, ovulasyon testi aldım, 8.günden beri yapıyorum daha çift çizgi olmadı var ama silik renk, birde 3 gündür midem çok bulanıo karnımda tuhaf ağrı var, bu ay adetimde 6 gün önce geldi 1 gün oldum geçti sonra 4 gün sonra tekrar lekelendim acaba hamile olabilirmiyim, ama idrar testinde çıkmadı?
cnm eger stres olacaksan ovu testi yapma yada al cnm kullna esine söyleme su günler yapalım diye sen cilve yap ayarı ver cnmSlm arkadaşlar. Ben de jeli bu ay yumurtlama zamanımda her ilişki önceki kullanacağım,ama karar veremediğim bir şey var yardımınızı istiyorum. Biz 3ay stres yapmadan ilişki kararı aldık eşimle,yumurtlama günümü tam tesbit için ovülasyon testi alsam mı,yoksa kafamıza göre mi takılsak tahmini günlerde. Acaba test alsam stres olur muyum? Bu arada bal,çörek otu,tarçın yemeye başladım.
Vallahi canım adam beden beter,test yapmayınca test yaptın mı diyor, test yapınca da çift mi diye soruyor. Geçen ay yumurta takibi yaptırıyordum ne gereği var sen test yapıyorsun biliyorsun boş yere niye hormon alıyorsun dedi :) Aslında öyle olmasını istiyorum,plansız programsız,şimdi test alıp yapsam kendimi şartlandırmış olurum ama almasam yumurtlama haftası günaşırı ilişki olsa bu kez de acaba kaçırdım mı yakaladım mı diyeceğim. Amannnnnnn ben de ne yapacağıma karar veremiyom bir türlücnm eger stres olacaksan ovu testi yapma yada al cnm kullna esine söyleme su günler yapalım diye sen cilve yap ayarı ver cnm
cnm zaten 2 günde 1 yapsan bilr günü kacırsan bile yumurta 14 saat spermler 72 saat canlı kalıyo o yüzden rahat ol boşver testi felan sen düzüenlü ilişki yapın en iyisi cnmVallahi canım adam beden beter,test yapmayınca test yaptın mı diyor, test yapınca da çift mi diye soruyor. Geçen ay yumurta takibi yaptırıyordum ne gereği var sen test yapıyorsun biliyorsun boş yere niye hormon alıyorsun dedi :) Aslında öyle olmasını istiyorum,plansız programsız,şimdi test alıp yapsam kendimi şartlandırmış olurum ama almasam yumurtlama haftası günaşırı ilişki olsa bu kez de acaba kaçırdım mı yakaladım mı diyeceğim. Amannnnnnn ben de ne yapacağıma karar veremiyom bir türlü
Ben 31 günde bir adet oluyorum canım ortalama 17-18. bazen de 19.günler yumurtluyom. kafama acaba yumurtladım mı diye takacağıma biraz test alayım ama tahmini yumurtlama zamanımda yapayım testi,öncesinde yapamaya başlarsam acaba yarın mı yumurtlayacağım diye takıyorum genelde. En iyisi ben test alayım ama yapmayayım çünkü normalde adetten bir hafta sonra başlıyorum o zaman da geriliyorum neden yumurtlamadım hala diye. Test alırım haftaya pazartesi ya da salı günü başlarım o zamanlarda da düzenli ilişkiye başlarız. hem stres olmam,hem düzenli işiki yaşamış oluruz hem de stres olmam acaba yumurtladım mı ya da acaba kaçırdım mı diye. Aklımı sevim yaaaacnm zaten 2 günde 1 yapsan bilr günü kacırsan bile yumurta 14 saat spermler 72 saat canlı kalıyo o yüzden rahat ol boşver testi felan sen düzüenlü ilişki yapın en iyisi cnm
Ayyyy çok sevindim inşallah hadi bize umut ol problem var mıydıKizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.
hayırlı olsun.allah tamamını erdirsin inşallah canım benim.darısı bize inşallahKizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.
Gözün aydın canimm allahım sağlıkla aaa büyümeyi nasip etsin gobusunde çok sevimdimmm rabbim hebliKizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?