gözünaydınnnnnnKizlar sonucun cikti 88. Çok şükür elhamdülillah.
Ayyyy çok sevindim inşallah hadi bize umut ol problem var mıydı
hayırlı olsun.allah tamamını erdirsin inşallah canım benim.darısı bize inşallah
Gözün aydın canimm allahım sağlıkla aaa büyümeyi nasip etsin gobusunde çok sevimdimmm rabbim hebli
mines salih in. ..Bu ay neler yaptın bize anlat
Çok sukur hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize de olsun simdiiiiii anlat bakalım problem var mıydı ne yaptın bu ayKizlar sonucun cikti 88. Çok şükür elhamdülillah.
Canimm ben sadece ilk 1 hafta ilişki olmadi. Sonrasında hic korumadan devam ettik.
Allah razi olsun Kizlar. 2 yildir bekliyordum. Hep bi problem yok denmişti. Sonra başka bi doktora gittim rahim sekil bozukluğu var dendi. Temmuzda ameliyat olmuştum. Histeroskopi sonraki bu 2. Ayimdi. Adete 4 kala silik çizgiyi gördüm elhamdülillah. Bugünde kan verdim. Bugün adete 2 gün var. Ben jeli her ilişkide 2 ml olarak kullandim. Ovu da çift çizgiyi gördüğüm aksam ve ertesi aksam 3 ml olarak kullandim.
COk sağol canimm. Amin insaallaah Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin. Hep bi problem yok denmişti. Sonra başka bi Dr rahim sekil bozukluğu var dedi. Temmuzda histeroskopi oldum. 6 ay deneme suresi verdi. 2. Ay geldi mucizem. Başka hic bisey yapmadim. Jelude her ilişkide kullandim. Ovu zamani 3-4 ml kullandim.Çok sukur hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize de olsun simdiiiiii anlat bakalım problem var mıydı ne yaptın bu ay
Canim bata 2 var. Cumartesi gugünü. aminnnnn insaalllaaahhh.bat ne zamandı canım senin benim pazartesi ama dün test yaptım bişey yok zaten hamile olmadığıma da eminim daha önce iki kere hamilelik yaşadığım için kendimdeki belirtileri az çok biliyorum umarım isteyen herkes anne olur o güzel duyguyu bize de yaşamak nasıp olur inşallah Allahım emeklerimizi boşa
çıkarmasın.
aaa hamileymişsin şimdi okudum bunu hadi hayırlısı inşallah canım darısı başımıza.
Kimyager çok güzel bir haber bu allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere nasip etsin.COk sağol canimm. Amin insaallaah Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin. Hep bi problem yok denmişti. Sonra başka bi Dr rahim sekil bozukluğu var dedi. Temmuzda histeroskopi oldum. 6 ay deneme suresi verdi. 2. Ay geldi mucizem. Başka hic bisey yapmadim. Jelude her ilişkide kullandim. Ovu zamani 3-4 ml kullandim.
Canim bata 2 var. Cumartesi gugünü. aminnnnn insaalllaaahhh.
amin canım benim amiiinnnnn, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin inşalllaahhh hayırlısıyla tez vakitteeeeKimyager çok güzel bir haber bu allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere nasip etsin.
sev cnm sev hadi rast geleBen 31 günde bir adet oluyorum canım ortalama 17-18. bazen de 19.günler yumurtluyom. kafama acaba yumurtladım mı diye takacağıma biraz test alayım ama tahmini yumurtlama zamanımda yapayım testi,öncesinde yapamaya başlarsam acaba yarın mı yumurtlayacağım diye takıyorum genelde. En iyisi ben test alayım ama yapmayayım çünkü normalde adetten bir hafta sonra başlıyorum o zaman da geriliyorum neden yumurtlamadım hala diye. Test alırım haftaya pazartesi ya da salı günü başlarım o zamanlarda da düzenli ilişkiye başlarız. hem stres olmam,hem düzenli işiki yaşamış oluruz hem de stres olmam acaba yumurtladım mı ya da acaba kaçırdım mı diye. Aklımı sevim yaaaa
valla cnm ben onu bi kez yedim asırı kasık agrısı oldu anlatamam galiba fazla yumurta oldu cok büyüdü cok agrım oldu kullnadıgım ay cnmgrpaysgl Senin bugün kaçıncı günün.Bal çörek otu tarçına başlasana,ben kaçırdım bu ay ama yine de faydası olur diye dün başladım. Dün bahsettiğim arkadaşıma sordum ne yaptın diye,15gün soğan kürü 12 gün de bal tarçın çörek otu yapmış,bir de göbeğine şişe çektirmiş. Şişe çektirmeyi bilmem ben ama bal çörek otunu duydum,eşim de dün söyledi,ben de akşam yaptım biraz. Aram olmasada öyle şeylerle mecbur yedim vallahi.
cnm sonucun 88,79 mu cıktı :) hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inşş darısı bizlereKizlar sonucun cikti 88. Çok şükür elhamdülillah.
evet canımmm.cnm sonucun 88,79 mu cıktı :) hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inşş darısı bizlere
deryacım tekrr hayırlo olsun bede az önce mustafa hocanın sayfasından görüm facede sonra siteye girdim direk senin sonucu görümevet canımmm.
sağol canımm. mustafa hocaya söyledim. kendisi sayfayada yazmamı rica etti. bende face yoktu. açıp yazdım. bikaç gün sonra kapatırım muhtemelen :)deryacım tekrr hayırlo olsun bede az önce mustafa hocanın sayfasından görüm facede sonra siteye girdim direk senin sonucu görümhayırlı olsun tekrar cnm bnm rabbim kucagına almayıda nasip eder inş
cnm numaranda gözüküyo ama dikkat et :dsağol canımm. mustafa hocaya söyledim. kendisi sayfayada yazmamı rica etti. bende face yoktu. açıp yazdım. bikaç gün sonra kapatırım muhtemelen :)
aaaa ben hiç bilmem kiii dur bi bakayımmmcnm numaranda gözüküyo ama dikkat et :d
bak cnm ondan söyledim yanlış anlama cnm haberin olsun diyeaaaa ben hiç bilmem kiii dur bi bakayımmm
gerci adamın sitesine hep kadınlar bakıyodur rahat ol cnmbak cnm ondan söyledim yanlış anlama cnm haberin olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?