Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razi olsun Kizlar. 2 yildir bekliyordum. Hep bi problem yok denmişti. Sonra başka bi doktora gittim rahim sekil bozukluğu var dendi. Temmuzda ameliyat olmuştum. Histeroskopi sonraki bu 2. Ayimdi. Adete 4 kala silik çizgiyi gördüm elhamdülillah. Bugünde kan verdim. Bugün adete 2 gün var. Ben jeli her ilişkide 2 ml olarak kullandim. Ovu da çift çizgiyi gördüğüm aksam ve ertesi aksam 3 ml olarak kullandim.
Ayyyy çok sevindim inşallah hadi bize umut ol problem var mıydı

hayırlı olsun.allah tamamını erdirsin inşallah canım benim.darısı bize inşallah

Gözün aydın canimm allahım sağlıkla aaa büyümeyi nasip etsin gobusunde çok sevimdimmm rabbim hebli
mines salih in. ..Bu ay neler yaptın bize anlat

Canimm ben sadece ilk 1 hafta ilişki olmadi. Sonrasında hic korumadan devam ettik.

bat ne zamandı canım senin benim pazartesi ama dün test yaptım bişey yok zaten hamile olmadığıma da eminim daha önce iki kere hamilelik yaşadığım için kendimdeki belirtileri az çok biliyorum umarım isteyen herkes anne olur o güzel duyguyu bize de yaşamak nasıp olur inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

aaa hamileymişsin şimdi okudum bunu hadi hayırlısı inşallah canım darısı başımıza.

kızlar birşey sormak istiyorum ben jel almıştım ama 3 ay falan oldu araya hist falan girdi çekmecede öylece kaldı önümüzdeki ay kullansam acaba sıkıntı olur mu bunları süresi ne kadar hiç bakmadım da son kullanma tarihine

Çok sukur hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize de olsun simdiiiiii anlat bakalım problem var mıydı ne yaptın bu ay
COk sağol canimm. Amin insaallaah Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin. Hep bi problem yok denmişti. Sonra başka bi Dr rahim sekil bozukluğu var dedi. Temmuzda histeroskopi oldum. 6 ay deneme suresi verdi. 2. Ay geldi mucizem. Başka hic bisey yapmadim. Jelude her ilişkide kullandim. Ovu zamani 3-4 ml kullandim. Canim bata 2 var. Cumartesi gugünü. aminnnnn insaalllaaahhh.
aaa hamileymişsin şimdi okudum bunu hadi hayırlısı inşallah canım darısı başımıza.

Kimyager çok güzel bir haber bu allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere nasip etsin.

Kimyager çok güzel bir haber bu allah sağlık kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere nasip etsin.
amin canım benim amiiinnnnn, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin inşalllaahhh hayırlısıyla tez vakitteeee

sev cnm sev hadi rast gele tutarlar inşş bebişler sana

valla cnm ben onu bi kez yedim asırı kasık agrısı oldu anlatamam galiba fazla yumurta oldu cok büyüdü cok agrım oldu kullnadıgım ay cnm

deryacım tekrr hayırlo olsun bede az önce mustafa hocanın sayfasından görüm facede sonra siteye girdim direk senin sonucu görüm hayırlı olsun tekrar cnm bnm rabbim kucagına almayıda nasip eder inş
sağol canımm. mustafa hocaya söyledim. kendisi sayfayada yazmamı rica etti. bende face yoktu. açıp yazdım. bikaç gün sonra kapatırım muhtemelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…