Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım benim amiiinnnnn, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin inşalllaahhh hayırlısıyla tez vakitteeee
Hayırlı akşamlar canım benim hamilesinnn maşallah ..Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da hayirlisiyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlat olmasını nasip etsin senin adına çok sevindim çok sukur
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh

aminnnnn inşşş cnm hepimize tez zamanda
nasip olur bu duygu

aminnnnn inşşş cnm hepimize tez zamanda inşşş nasip olur bu duygu
AMİNNNN insallahhhh canım benim inşallah bisey sorabilirmiyim bende yumurta tembelliği var doktor olur diye umut ediyorum demişti olmadı yumurta takibi yapıldı klomen kullandım buayda rahim filmi istedi adetten sonra cektirecegim sen bu jeli kullanıyormusun bende kurulukta oluyor hiç doktoruma bunu sormak aklıma gelmedi bende kullansam hamile kalma şansım olurmu bu arada benim iki kızım var küçüğü 11 yasında üçüncüyü istiyoruz 16 aydır meleğim henüz gelmedi sen nedersin JEL için onerirmisin benim için

cnm mrb ne güzel rabbim kızlarını sana bagışlasın ilk önce bende bu ay rahim filmi öektirdim ve filmen 1 hafta sonra ilişkiye başladık yumurta catlayacagı günlere yakın jeli kullandm 3 ke zam adet oldum kısmet degilmiş...
bende jeli kuruluk ve şimin sperm hareketleri yavaş diye kullandım doktorumada sordum deneyin dedi preseed jeli kullanma felan demedi.. cnm filmi çektirebilirsn rahat ol bizde 14 aydır bekliyoruz bebek ama olmuyo ilk bebegimiz olacak

Allahım inşallah nasip etsin
Rabbimiz kimsenin kucağını boş birakmasin tez zamanda minigin önce karnına sonrada kucağına nasip olsun canım benim bugece perşembe kendim ve tüm isteyenler için dua edeceğim bu arada senide anacagim yeterki rabbimiz ol desin inşallah da senin için de diyecek insallahhhh sabırla duayla hayırlı sağlıklı imanlı evlat olarak minigin nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırız inşallah

sagol cnm bnm llah razı olsun ben adet oluyorum yoksa kuran okuyup namaz kılınca evlat isteyen herkese
evlat bekleyen herkese dua ediyorum
rabbim sanada bi erkek evlat versin inşşş su cuma gecesi hürmetine inşş herkesin gönlündekin nasip etsin
o kadar cok istiyorum ki anlatamam ama benm istemem ile olmuyo rabbim isterse oluyo onun için bol dua ibadet sabır anca böyle ikna edebiliriz rabbimizi :)

ayyy çok soru sordum ama yorumlarda ki ilk paylaşımımı mı?? face kullanmayı da burada öğreniyorum

Kizlarrrrr gunaydinnnn adete 2 gün var testlerim 2 gündür pozitif cikiyor. Asagidaki de bugünkü testlerim galiba bebiss geliyooorrrr. Simdi hastanedeyim kan verdim. 1.5 saat sonra cikacakmis dua edinen noolluurr.
Canımmmmmmmmmmmmm!!! ya çok güzel bunu görmekkkkk! Ay allahım hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.

valla cnm ben onu bi kez yedim asırı kasık agrısı oldu anlatamam galiba fazla yumurta oldu cok büyüdü cok agrım oldu kullnadıgım ay cnm
Ay canım olsun,gelişsin de çok olsun. Klomen kullanacağıma bunu kullanırım. en azından doğal. Adetimden sonra başladım ama inşallah faydası olur. Gerçi geçen ay klomen kullanmıştım onun etkisi 1 ay daha devam eder diyorlar ama bilemiyorum. hem yumurtam çok oldukça şansım da artar diye düşünüyorum.

tabiki cnm sen kullan klomenden bin kat daha iyidir hem dogal hemde kist yapmaz en azından hadi çift doğur seni göreyim ikizlere hamiş kalasıca seni hahaha ya bende ikiz istiyorum hemde cokkkkkkk

Canım inşallah ya,tez zamanda biz de veririz inşallah böyle güzel haberler. Canım sende rahim şekli bozukluğu varmı ki?
yok kız valla kemal hoca filmimi cekti rahmin düzgün saglıklı felan dedi işte cnm bozuk olsa söylerdi
zaten filmdende gözükür ama bununla histereskopi ile kalan cok olmuş ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…