Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bizimde ileri hareket sorun % 15 48 milyonda sayısı ya olursa her türlü oluyo zaten kemal beyde dedi hepsini sayamazlarinceleyemezler balık sürüsü gigi hızlı hareket ediyolar felan dedi cok takılmayın sonuca dedi

Senin adın ayşegül mü kızzzz*
peki siz sılama neden denemediniz ..
novafertil tüp bebek merkezinde ruşen atmaca var onu duydunuz mu hiç ben aşılma düşünüyorum 2,3 ay olmaza orda yaptırmayı düşünüyorum türkiyede en iyi 5, tüp bebek merkeziymiş aşıllama içinde tüp bebek merkezleri daha güvenilir olmaz mı sence

canım bize hep normal olur bekleyin dedi gittiğimi dr lar. Ayrıca eurofertilde arkadaşım 2 aşılama bir tüp yaptırdı ama berbatttttt dedi,hatta beni duyar duymaz sakın oraya gitme dedi,para tuzağı dedi,sadece sperm sayısı 3 milyon olan insanın aşılamasının tutmayacağını biz bile biliyoruz ama ona bu değerlerle 2 kere aşılama yapmışlardı. bir muayene de 250 tl.

canım benim eşimin ileri %29 toplam %35 çıktı en son. Peki morfoloji kaç sizin?

Evet canimm. Eşimin morfoloji %3 cikmisti ama toplam sayi yuksek olduğu için önemli değil demişti urolog ve kadim dogumcu. Bana da hep bisey yok dendi. Gerçi PCO ya yetkinlik vardi. Ama en son gittiğim doktor rahimde sekil bozukluğu var demişti. Ve hiateroskopi oldum. Diğer gittiğim 4-5 Dr hic boyle biseyden bahsetmemislerdi.
kimyager1508 Canım senin eşinde sorun yoktu,sende rahimde şekil bozukluğu vardı ameliyat olmuştun de mi?

Ay canım ne güzel yaaaaa. umut oldun bana vallahi,eşimin sayısı toplam 64 milyon çıktı en son. Morfoloji de hep yaptırdığımız yerde 11 çıkardı ama sonrakinde %7 çıktı ve ben de doğal olarak kafama taktım neden farklılık çıkıyor diye....

sizde toplam sayı kaçtı unuttum

Canimm umut her zaman var ve kesinlikle ümitsizliğe dusmek yok. Bizde toplam sayi 180 milyon, diğersayi 38 milyondu.
sizde toplam sayı kaçtı unuttum

Arkadaşlarrrrrr... Kaderdaşlarımmmmmmm... Bakın bebiş haberi yok diye üzülüp pasifleşmiştinizzzzzzzzz... Yok öyle kabuğunuza çekilmek. Hadi hareketleninnnnnnn... bakın ne güzel bir umut oldu bize kimyager1508 uzun zamandır yoktu bebiş haberi ama bu süreç bitti,şimdi herkesten bebiş haberleri gelecek inanın buna,bu ay hepimiz güzel haberler vereceğizzzzzzz... Bol bol dua ediyoruz ya hani,rabbim dilek kapılarımız aralamıştır inşallahhhhh. evrene olumlu enerji gönderiyoruzzzzzz... Ben de seçim kampanyasındaki siyasetçiler gibi seslendim sizeeee

Canimm naber nasilsinn uzun zamandir yazamiyorumm memleketteydimm

evet cnm rusen beyin muaynesi 250 tl kız bizim sayı iyi yani nerde yapayım peki aşılamayı
bide cnm morfoloji dediğin ne o yazmıyo bizde morfoloji

oyum sizindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…