canım normalse gerek yok bence,hafif şekil bozuklukları da sorun olmuyor zaten. hem aziz hoca demese bile o çatlak dr kesin söylerdi filme baktığında bi şey görse.yok kız valla kemal hoca filmimi cekti rahmin düzgün saglıklı felan dedi işte cnm bozuk olsa söylerdi
zaten filmdende gözükür ama bununla histereskopi ile kalan cok olmuş ya ondan dedim
Ah canım ya,ben de hep bir kız bir erkek ikizim olsun derdim bekarken ama benim eşimin abisinin ikizleri var,tüp bebekler. Ama onları gördükten sonra rabbimin gücüne gitmesin gözüm korktu. Bide kayınvalidemler sağolsun hem geç hem de zor olduğu için nazlı büyüttüler,geçen gün koltukları kesmişler yine de ses etmemişler düşün yani. Rabbim 1 tane versin ama hayırlısından versin inşallah. Ama bana herkes hep ikizin olur deyip duruyor.tabiki cnm sen kullan klomenden bin kat daha iyidir hem dogal hemde kist yapmaz en azından hadi çift doğur seni göreyim ikizlere hamiş kalasıca seni hahahaya bende ikiz istiyorum hemde cokkkkkkk
hahaha kemal bey mi çatak ben ilk dfa gittim ona film için cok tatlı yaşlı kurtcanım normalse gerek yok bence,hafif şekil bozuklukları da sorun olmuyor zaten. hem aziz hoca demese bile o çatlak dr kesin söylerdi filme baktığında bi şey görse.
banada herkes ikizin olsun diyo acaba olmuyo diye mi böyle dua ediyolar cnm ben her zaman hayırlı olsun saglıklı olsun diyorum zamanını biln rabbim bekliyoruz bizde .Ah canım ya,ben de hep bir kız bir erkek ikizim olsun derdim bekarken ama benim eşimin abisinin ikizleri var,tüp bebekler. Ama onları gördükten sonra rabbimin gücüne gitmesin gözüm korktu. Bide kayınvalidemler sağolsun hem geç hem de zor olduğu için nazlı büyüttüler,geçen gün koltukları kesmişler yine de ses etmemişler düşün yani. Rabbim 1 tane versin ama hayırlısından versin inşallah. Ama bana herkes hep ikizin olur deyip duruyor.
Amin canım.*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
Yok kız özkan leylek.hahaha kemal bey mi çatak ben ilk dfa gittim ona film için cok tatlı yaşlı kurtya valla bizim burada akrabalarda kemal beye gidip hamile olan cokkk olmuş herkes git git git diyo film için gittim bende adetin 12 günü çagırddı yumurtaya bakacak galiba
he onu bilmiyorum cnm valla kemal bey cok şekerYok kız özkan leylek.
canım ben eşimin sonuçlarını aldım gittim,hocam normal olur mu yoksa aşılama falan mı yapalım diye,burnunun ucuyla baktı,özel muayenehaneme gelin eşin test versin ona göre bakarız dedi ki eşimin dr u kemal bayındırda olduğu için oraya gidiyorduk testleri de orada yaptırıyorduk. kendi hastanesinin testlerine güvenmeyen bir hastahane sahibi olduğu için beğenmedim.hahaha kemal bey mi çatak ben ilk dfa gittim ona film için cok tatlı yaşlı kurtya valla bizim burada akrabalarda kemal beye gidip hamile olan cokkk olmuş herkes git git git diyo film için gittim bende adetin 12 günü çagırddı yumurtaya bakacak galiba
Aynı adamdan bahsettiğimize inanamıyorum. Benim odasına girmemle çıkmam 2 dk sürdü. Ağzından laf alamadım düşün yani.he onu bilmiyorum cnm valla kemal bey cok şeker
o kadar kibar nayif konusması sakin ne bilim anlatması felan çok tatlı ya
anladm cnm vlla ben dün gittim adam cok güzel anlattı herşeyi ama her yerde yapılan sonuçlara güvenmeyin dedi eski çalıştıgım yerde yaptırın orda cok güvendiğim biri var en doğru sonucu alırsınız dedi şimdi istemiyorum dedi 2,3 daha olmazsa dedi zaten adam kendi burda yaptırın demedi eski çalıştıgı yeri önerdi sperm testi için cnmcanım ben eşimin sonuçlarını aldım gittim,hocam normal olur mu yoksa aşılama falan mı yapalım diye,burnunun ucuyla baktı,özel muayenehaneme gelin eşin test versin ona göre bakarız dedi ki eşimin dr u kemal bayındırda olduğu için oraya gidiyorduk testleri de orada yaptırıyorduk. kendi hastanesinin testlerine güvenmeyen bir hastahane sahibi olduğu için beğenmedim.
gercekten mi valla cnm bilmiyorum hatta eşim odaya girdi resim cizerek anlattı eşime herşeyi işte rahim bu yumurtalıklar bu tüpler felan işte sperm spnuçlarına göre yorumladı anlattı heraketlerini gfelan iilaçları bile acıkladı bunun içinveriyorum söyle kullan felan dedi mantar oluşmuş bende yaAynı adamdan bahsettiğimize inanamıyorum. Benim odasına girmemle çıkmam 2 dk sürdü. Ağzından laf alamadım düşün yani.
Eski çalıştığı yer neresi canım?anladm cnm vlla ben dün gittim adam cok güzel anlattı herşeyi ama her yerde yapılan sonuçlara güvenmeyin dedi eski çalıştıgım yerde yaptırın orda cok güvendiğim biri var en doğru sonucu alırsınız dedi şimdi istemiyorum dedi 2,3 daha olmazsa dedi zaten adam kendi burda yaptırın demedi eski çalıştıgı yeri önerdi sperm testi için cnm
Aaaa ne mantarı canım yaaaa? nasıl oldu acaba? Senin eşinin sonuçları nasıldı unuttum vallahi*gercekten mi valla cnm bilmiyorum hatta eşim odaya girdi resim cizerek anlattı eşime herşeyi işte rahim bu yumurtalıklar bu tüpler felan işte sperm spnuçlarına göre yorumladı anlattı heraketlerini gfelan iilaçları bile acıkladı bunun içinveriyorum söyle kullan felan dedi mantar oluşmuş bende ya
cnm iyi ama sadece ileri hareketi yavaş biraz degeriAaaa ne mantarı canım yaaaa? nasıl oldu acaba? Senin eşinin sonuçları nasıldı unuttum vallahi*
valla söyledide unuttum kızın isminide söyledi orada yaptırın dediEski çalıştığı yer neresi canım?
Aaaa canım dikkat et kendine,üşütme sakın,bu ara havalar karışık,ben de ağır grip oldum 3 gündür çok kötüyüm,dün eşim de oldu grip,bu ay o yüzden pek umutlu olamayacağım,ilaç kullanmıyorum ama yine de bünyemiz zayıfladığı için.cnm iyi ama sadece ileri hareketi yavaş biraz degeri
kız idrar yolumda kasıntı vardı 2 aydır mantar olmuş dedi hap verdi krem verdi fitil vardii işte
kız yok olur öyle düşünme kafanız rahat olsun yeter yani dikkatedin szizde çalışmaya devamAaaa canım dikkat et kendine,üşütme sakın,bu ara havalar karışık,ben de ağır grip oldum 3 gündür çok kötüyüm,dün eşim de oldu grip,bu ay o yüzden pek umutlu olamayacağım,ilaç kullanmıyorum ama yine de bünyemiz zayıfladığı için.
ayşegül hanımvalla söyledide unuttum kızın isminide söyledi orada yaptırın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?