Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha hiç izlemedim cnm o o minicik oluyorya ondan minnak hahaha tmm cnm minik derim senini için minigimiz gelsin demi
İzle bir gün evdeysen. pasta canavarı :) Kadının adı da duygu. O kadından mıdır nedir gıcık kaptım o lafa,her yaptığı işe minnak,yavrucak deyip duruyor. Geçen gün kek yapıyor bu yavrucağı alıp kalıba koyalım diyor mesela çatlak :)

cnm benmde bugün adetin 9 günü :) yani birlikte kullanıp görücez sonucu benm adetiö 30 günde 1 oluyor cnm genelde :)
canım sende o zaman 16-17.günlerde yumurtluyorsun muhtemelen. ben bugünkü testimi yapmadım daha,şimdi kalkıp yapacağım ama muhtemelen daha yumurtlamadım kimyager1508 in dediği gibi yarın yumurtlarım büyük bir ihtimal. Dün akşam çalışacaktık misafir geldi,neyse gece oldu jeli koydum,eşim stres yaptığı için zorlandı dün,planlı olunca kafasını çok takıyor. Dr a mı gitse acaba diye düşünüyoruz ama?

cnm eşine söyleme bu gün yapalım diye yani stres olur öyle sremler olmaz iyi
evet cnm bazen 16 bazen 18 günde yumurtam catlıyor

Yaptım testi kızlar pozitif oldu olacak yarın kesin pozitifi görürüm ama ne olur ne olmaz diye akşam testi tekrar yaparım. Benim eşimin psikolojisi bozuldu kızlar yaaaa,kendini şartlandırdı ondan mı bilemiyorum ama gece zorlandı jelden sonra ara vermek zorunda kaldık. Jelden sonraki 15 dk yı değerlendiremedik ilişki olacağı Zaman da gayet fazla ıslaklık vardı o yüzden tekrar jel kullanmadım.

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 53
Yaptım testi kızlar pozitif oldu olacak yarın kesin pozitifi görürüm ama ne olur ne olmaz diye akşam testi tekrar yaparım. Benim eşimin psikolojisi bozuldu kızlar yaaaa,kendini şartlandırdı ondan mı bilemiyorum ama gece zorlandı jelden sonra ara vermek zorunda kaldık. Jelden sonraki 15 dk yı değerlendiremedik ilişki olacağı Zaman da gayet fazla ıslaklık vardı o yüzden tekrar jel kullanmadım. Ada'ma ben söylemiyorum ki Ada'm kendisi diyor bana günaşırı diye

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 52
Cnm.emodex bana burdn bi arkds gönderdi dün basldi esm hadi inş fayda görürüz bu ay sıkı calsmya girdim jeller ovulasyon testleri klomen emodex keci boynuzu pekmezi o bebek burya gelecek umutsuzluk yok

canımm bugünü boş geçin yarın daha da koyu çıkar. yarın akşamı değerlendirin. eşine de söyle stres yapmasın, ben söylemiyordum. cicili bicili giyinip karşısına çıkıver

canımm bugünü boş geçin yarın daha da koyu çıkar. yarın akşamı değerlendirin. eşine de söyle stres yapmasın, ben söylemiyordum. cicili bicili giyinip karşısına çıkıver
Dedim canım dün,ilişkiden sonra şükür çekti deli :) ilkinde olmayınca daha da stres yaptı,gittik tv izledik biraz,alakasız konular açtım ki kafası rahatlasın,sonra duş aldı toparlandı biraz :) dedim olmak zorunda değil,stres yaptıkça da çabamız boşuna gidiyor,böyle yapacaksan boşuna kendimizi paralamayalım gidip aşılama yaptıralım dedim. Öğlene doğru aramış ki nasıl var mı bir gelişme,kasıkların ağrıyor mu,şişkinliğin var mı diye,dedim sana ne yaaaa,sen ne yapacan beni,sen kendine bak dedim :)

hakikaten deli yaaaa sen bu akşam şöyle kocana güzel bi sofra hazırla, sonra çay kahve yap film izleyip sohbet edin. bu akşam rahatlasın biraz. yarında artık

Bence de canım,biz yarın ve diğer gün çalışırız,o zamanlarda da yatağa girmeden değil de öncesinde kocişi baştan çıkarırım ki stres olmasın. Yarın ve diğer gün 2-3 ml çekerim jelden.

cnm benmde bugün adetin 9 günü :) yani birlikte kullanıp görücez sonucu benm adetiö 30 günde 1 oluyor cnm genelde :)
hepimizin ayni donemlerde olmasi ne guzel :) yumurtlama testlerinizi mutlaka paylasin siz de kizlar merak ediyorum.ben daha once de jullanmistim ama o zaman pek bilgim yoktu.burada paylasan arkadaslar sayesinde tam pozitifin nasil oldugunu anladim.
Bu arada okuyabiliyorsaniz Meryem suresi okuyun.okuyamiyorsabiz dinleyin.Bir de iliskidn once 100 kere "Allahumme ya evvelü" okunmaliymis.Kucuk ama degerli bi bilgi :)))

merhaba kızlar umarım sızın ıcın guzel bır ay olur herkes heyecanla beklıyor.
Benı bazılarınız bılır genelde burdayım ama uzaktan bakar okurum allahım hepımızın yardımcısı olsun benım dun asılamadan sonrakı 13. gunumdu dayanamadım kan testı yaptırdım 1,49 oldugunu soyledıler koskaca husran daha umarım kımseyı rabbım daha fazla bekletmez ama benım umutlarım tukenıyor sankı hıc cocguum olmıycakmıs gıbı gelıyor korkuyorum sırada 2 asılama var etrafımdakı kımse bılmıyor bılen bır kac kısı var ama derdımı anlamıyor oz ablam bana sacma sapan ornekler verıp canımı acıtıyor yok bılmem kımın 15 yıl sonra olmus yok onun daha olmamıs ben buralardan tasınıp ufak bır kadsabaya orada yasamak ısıtoyurm ınsan baskısı yoruyor artık

Canim ben buralarda yeniyim. 3 sene sonunda bir tup bebek basarisizligi yasadik. Biz de bekleme surecindeyiz.Kim ne derse boş.. sadece seninle ayni kaderi paylasanlar gercekten anlayabiliyor destek olabiliyor.Hem de burada paylastikca dertler o kadar da buyukmus gibi gorunmuyor :) En zoru da herkesten saklamak.Biz kimseye soylemedik. Allah yardimcimiz olsun hepimizin..Insallah ikinci asilamaniz tutar da ucuncuye gerek kalmaz. Sen de jel kullaniyir musun canim?sorun neydi?

canım benim gün saymıyorum dedin diye sormamıştım. üzülme ne olur,hem biliyorsun ki aşılamada ihtimal düşük oluyor,bunu bile bile yaptırıyoruz.Yıkama sonucu nasıldı peki? Bak deneyim oldu senin için,biraz akışına bırakmaya kendini deşarj etmeye çalış. Hem bak daha hastalanmamışsın bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…