Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben aslında bu ay jel kullanmadım bizim sperm sayımız morfolojımız hareketımız dusuk kı bu ay cok dusuk yıkama sonucu yanı tutmayacagını bıle bıle yaptırdık ama ınsan bı umut dıyor yıkama sonucu 3,5 milyondu sanırım adam strese gırdı
normalde ml 20 milyon olmustu bilmiyorumkı buda bu kadar degısken bırseymı onuda bılmıyorum

ya cok tesekur ed
canım arkadasım keklık aslında saymıyordum tarıhe bakmıyordum bıle dun 20 sınde aldım elıme takvıme bır guzel saydım ve dedımkı 13 gun olmus yaptırım bu aksam testı

Arkadaşlar şimdi size dünden beri öğrendiğim,bizzat yakından bildiğim 2 insanın durumunu anlatayım,
İstanbulda uzaktan bir akrabamız ama diyaloğumuz iyidir, 3 senenin sonunda hamile kaldı,her şey gayet yerinde gitti ve 9ayı doldurdu,cumartesi hastaneye gitmiş sezeryan olacağı için dr a kontrole gittiklerinde dr isterseniz bugün alalım demiş, e öyle kontrole hazırlıklı gitmiyorsun ki hemen tamam diyip yatasın , pazartesi günü için kararlaştırıp çıkıyorlar,pazartesi gidiyorlar ki bebek anne karnında ölmüş. Ne kadar acıııııı!!! Ağlaya ağlaya bir hal oldum. Biraz önce de başka bir haber,eltimin kardeşi azospermi yani sperm çıkışı yok,1 kere mikrotese ile tüp yaptırdılar,ilki tutmadı,ikinciyi yaptırmışlar hemen,düşünün doğru düzgün paraları bile yok,eltimler gizliden destek olmuşlar. Bayramdan önce geldi bize nispet yaptı,madem çocuğunuz olmuyor gidin de tüp yaptırın bak ben hamileyim dedi test sonucunu gösterdi gözümüze soka soka utanmadan,daha öğreneli 2 gün olmuşken,eşim ve ben o kadar incindik ki anlatamam,eşim eve gelene kadar ağladı 45km yolda,rabbim neden bize nasip etmiyor,kimseyi incitmedim hor görmedim,kimsenin ahını almadım,niye benim çocuğum olmuyor diye!!! Ben kızdım kendisine Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin,demek ki hayırlı değil şimdi bizim için diye. Ama banyo yapma bahanesiyle girdiğim banyoda elimi ısıra ısıra aman kocam ağladığımı duymasın diye ağladım. Herkese de söyledim kocamı yanında bir daha bebek lafı etmeyeceksiniz,onların lafı geçmeyecek,allah gönüllerine göre vermiş işte konuyu uzatmayın,çocuk muhabbeti açmayacaksınız,eve gelene kadar ağladı dedim. Eltim aradı biraz önce Bebeğin kalbi atmamış bugün kürtajla alacaklarmış.Eşini yani eltimin kardeşini de işten çıkarmışlar.Bir tarafım için için kanarken bir tarafımda kocamın gözyaşlarını hatırlattı bana.Üzüldüm tabi üzüldüm ama sonra da şükrettim halime,ya hamile kalsaydım da bebeğime bir şey olsaydı daha mı iyi olur diye. Hangisi daha kötü sizce,düşünün ona göre üzülün!!!

Canim seni en iyi buradaki arkadaslar ve ben anlarim 2.5 yillik evliyim evlendigim ilk aydan itibaren istedik Rabbim bi kez nasip etti ama yiyecek ekmegi yokmuş cennete gitti yavrum 11 ay oldu artik tup bebek icin haril haril net arastirmalari yaparken tam bilmedigim ama testlere gore varolan 2.gebeligimi ogrendim umut her zaman var sadece sabir canim sabir yeri göğü yaratan Rabbim biz kullarina ne zaman mutluluk vereceginide bilir sabret dua et hamile duasi al inan oyle bi anda gulecekki yüzün canim benim sabret Rabbim sana ve tum isteyenlere tez vakitte saglikli evlatlar nasip etsin

Oyyyy iki durumda coookkkk kotuuu (( benimde şubat ayında bi arkadasim hamileydi. Ve hamile olduğunu öyle bir üslupla söyledi ki anlatamam. Tabi onun öncesinde de çok patavatsizligi olmuştur. İste bizde herkes çok doğurgan herkes hemen hamile kalir falan ooo daha neler neler. Ve benim surectende haberi vardi. Neyse hamile olduğunu söylerken çok ukala bi şekilde ya bisey soylicem ama çok utaniyorum falan dedi tabi biz arkadaşlar ile hemen anladik. Ve arkadaşlar direk bana bakti. Sonra yine sakin eslerinize söylemeyin çok utaniyorum falan devam etti. senden once hamile kalirsam cok uzulurum falan diyordu. Oradan bi bahane uydurup nasil ciktigimi hatirlamiyorum bile. O kadar çok aglamistim ki insanin en yakin 16 yillik arkadasi boyle yapar mi diye. Ama 1 hafta sonra maalesef kanamasi oldu ve dustu. Ve ben hala kimseye soylemedim. Biraz daha gecmesini bekliyorum.

kızlar kusura bakmayın cok dolmusum sızınde guzel bır gununuzu mahvettım galıbarabbım hayırlısıyla hepımızıe saglıklı evlatlar nasıp etsın

amin canım sagolun allah sızınde kucagınıza almayhı nasıp etsın

kimyager1508 keklik_58 bunlar ne kadar aci hikayeler. cok uzuldum okurken. hele eltinin kardesi yani o da cekmis,buna ragmen ustunluk cabasinda.insanlar bebek sahibi olabilmeyi ustunluk saniyor.halbuki cocuklar Allahin bize emaneti ve eger bize nasip etmisse,o emanete hakkiyla bakabilmeyi de nasip etsin.

28 günde bi cnm kızlar allah a şükür 4 arkdsm hamile gözüme sokarak söyleyen olmadı ama benden snra evlenmsti hepsi bnde bazn aglyrm nye allah m dye elmde değil çünkü bu bambaşka bişey

kızlar kusura bakmayın cok dolmusum sızınde guzel bır gununuzu mahvettım galıbarabbım hayırlısıyla hepımızıe saglıklı evlatlar nasıp etsın
Aaa olur mu Can'ım öyle şey! Biz acısıyla tatlısıyla birlikteyiz! Elbette güzel haberler de alacağız kötü haberler de! O kadar arkadaşım hamile kaldı bebişi olmayanlara o kadar teselli verdim benim de olmadığı halde. Ama eltimin kardeşinin eşinin hamileliği bana çok dokunmuştu. Hatta geçen aylarda bir arkadaşa da birisi yanında karnını sevip nispet yapar gibi olmuştu o kişi de üzülmüştü ağlamıştı. O aklıma geldi o an biliyor Musunuz? Rabbimin gücüne gitmesin inşallah!

Evt cnm hadi inş güzel hablermzi alrz hep beraber de ben ovu testi yapcm.smdi kızlar 30 tane almstm bugün 10.cugün basliyaym dyrm F fduag grpaysgl keklik_58 kimyager1508
Canım hemen başla, nasılsa 30 tane varmış :) Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım kızlar. Sadece tüp bebek tedavisinde yapıldı. Onun dışında ovülasyon için takip yaptırmadım. Yarın 11. günüm doktora gideceğim. Bu süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz? Doktor bana şu gün tekrar gel falan mı diyecek? Ayrıca şu an kaç yumurtamın olduğunu, durumlarını vs söyler dimi? Malum sağ tüp tıkalı, inşallah sol tarafta oluşmuştur yumurtalarım :)

Z zeynep bal ah canım bizden sonra da kimler kimler evlendi. Bir bakıyorsun önce senden büyükler evleniyor, hop bebek. Sonra senle yaşıtlar evleniyor, hop bebek. Şimdi benden küçükler evleniyor, hop bebek! Biz de nasibimizi bekliyoruz :) Bu süreç içinde can sıkıcı yorumlardan biri de " Yaş küçükken doğurmak lazım.Bak ben üçüncüyü doğurdum, yaş geçtikçe insanda sabır kalmıyor çocuğa karşı. birincide daha sabırlıydım.Çok uzatmayın, senin de yaş olmuş 30, daha neyi bekliyorsun?" vs vs... Ahhh ahhh onlarda çocuklarına karşı kalmayan sabır bizde fazla fazla var. Belki de çocuklarımıza karşı daha sabırlı olalım, onları daha güzel daha çok sevgiyle büyütelim diye bekletiyor bizi Rabbim

Vallahi Can'ım böyle başkalarının mutsuzluğunu önemsemeden patavatsızca konuşanların Allah Gönül'lerine göre veriyor demekten başka bir şey gelmiyor içimden,öylesi insana üzülemiyorsun bile. Eltim söylediğinde gözümüze soktu kan tahlilini hiç düşünmeden olacağı budur demek geldi içinden rabbşm günah yazmasın ama öyle gerçekten. Sizleri birebir tanımıyoruz ama o kadar mütevazi ve düşüncelisiniz ki Rabbim mükafatlandırıyor sizi. Birebir tanıdıklarınızın düşğncesizliği çok üzüyor insanı. Tabii ki söylenir ama Can'ım her şeyin bit usulü var

Aaa yine enerjimiz düştü Yaaa! Arkadaşlar toparlanalım hadi! Şükredelim derdimizin dermanı var,Allah ölüm vermesin. Biraz da kendimizden bahsedelim. Ne iş yapıyorsunuz,nerede yaşıyorsunuz yaşınız kaç?

Ben 26 yasndym ist yasyrm ev hanmym esmn fırıni var orya bazn işe gdyorm öyle işte 2 senlik evlym 2 aşılma yapldi tutmadı devlet hastanesnde benm esm 5 erkek kardeş 3 u evli ucunde de aynı sorun var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…