- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Can'ım bu durumlar ırsi oluyor çünkü benim eşimin abisinde de aynı sorun varmış ama onunki çook kötüymüş normal olması mümkün değilmiş o yüzden tüp yaptırmışlar ikincide hamile kalmış eltim yaşları da büyük evlenmişlerBen 26 yasndym ist yasyrm ev hanmym esmn fırıni var orya bazn işe gdyorm öyle işte 2 senlik evlym 2 aşılma yapldi tutmadı devlet hastanesnde benm esm 5 erkek kardeş 3 u evli ucunde de aynı sorun var kızlar
Canim daha olmamis bence de.sanki yarin da tam olmaz gibi gorunuyor.bu sonucuEki Görüntüle 1664823 Yarn tekrar aynı saatte yapcm bnce yumurtlama olmams
Can'ım bugün 10.gün daha 28 günde bir oluyorsan 13-14-15 günde yumurtluyorsundur. Siz bugünden başlayın günaşırı ilişkiye. Tahminen pazar günü pozitif olur ama yumurta 36 saat sonra çaylıyor biliyorsun siz pazar pazartesi 2 gün üst üste çalışırsınız. Şimdilik 1 ml kullan jeli pazar pazartesi de 2-3 ml kullanırsın.Eki Görüntüle 1664823 Yarn tekrar aynı saatte yapcm bnce yumurtlama olmams
Ben istanbudayim 30 yasindayim yuksek kimyagerim meslwgimi yapiyorum canimmAaa yine enerjimiz düştü Yaaa! Arkadaşlar toparlanalım hadi! Şükredelim derdimizin dermanı var,Allah ölüm vermesin. Biraz da kendimizden bahsedelim. Ne iş yapıyorsunuz,nerede yaşıyorsunuz yaşınız kaç?
Canim daha 2-3 gün var gibi duruyor. Hergun ayni saatte sivil tüketimine dikkat ederek yap.Eki Görüntüle 1664823 Yarn tekrar aynı saatte yapcm bnce yumurtlama olmams
Yine gununde geldi benimki :)hilal1907 canım senin bat da bugün,ne durumdasın? Var mı bir belirti falan ya da yaptın mı test???
Ben istanbudayim 30 yasindayim yuksek kimyagerim meslwgimi yapiyorum canimm
Canim daha 2-3 gün var gibi duruyor. Hergun ayni saatte sivil tüketimine dikkat ederek yap.
Ben istanbudayim 30 yasindayim yuksek kimyagerim meslwgimi yapiyorum canimm
Canim daha 2-3 gün var gibi duruyor. Hergun ayni saatte sivil tüketimine dikkat ederek yap.
Buna da şükür canım,hiç değilse gününde adet oluyoruz. canını sıkma,hepimiz buradayız,mutlu 2 haberimiz var,sırasıyla da haberler gelmeye devam edecek inşallah...Yine gununde geldi benimki :)
hadi inş hap işe yarar cnm eger hamile kalırsan bende eşimi zorlayıp aldırıcamCnm.emodex bana burdn bi arkds gönderdi dün basldi esm hadi inş fayda görürüz bu ay sıkı calsmya girdim jeller ovulasyon testleri klomen emodex keci boynuzu pekmezi o bebek burya gelecek umutsuzluk yok
cnm bende hiç söylemem bugün yapalım su gün diye zaten eşime kalsa hergün yapar o yüzden o yanasınca yapamız gereken günde yapıyoruz diğer günde ara verlim diyorum spermlerin kalitesi için 2 günde 1 diyo doktor diyorum öyle bişey olmuyo :)Yaptım testi kızlar pozitif oldu olacak yarın kesin pozitifi görürüm ama ne olur ne olmaz diye akşam testi tekrar yaparım. Benim eşimin psikolojisi bozuldu kızlar yaaaa,kendini şartlandırdı ondan mı bilemiyorum ama gece zorlandı jelden sonra ara vermek zorunda kaldık. Jelden sonraki 15 dk yı değerlendiremedik ilişki olacağı Zaman da gayet fazla ıslaklık vardı o yüzden tekrar jel kullanmadım. Ada'ma ben söylemiyorum ki Ada'm kendisi diyor bana günaşırı diye
cnm nizde 14 aydır istiyoruz hem bizim olursa bebişim iki ailedede ilk torun olacaktı yaniAaa olur mu Can'ım öyle şey! Biz acısıyla tatlısıyla birlikteyiz! Elbette güzel haberler de alacağız kötü haberler de! O kadar arkadaşım hamile kaldı bebişi olmayanlara o kadar teselli verdim benim de olmadığı halde. Ama eltimin kardeşinin eşinin hamileliği bana çok dokunmuştu. Hatta geçen aylarda bir arkadaşa da birisi yanında karnını sevip nispet yapar gibi olmuştu o kişi de üzülmüştü ağlamıştı. O aklıma geldi o an biliyor Musunuz? Rabbimin gücüne gitmesin inşallah!
aynen öyle cnm herşeyin usulü var mesala kaynanam ve kayınbababm asırı iyi insanlar ama bu konuda bize hiç hasssas degiller kaynaanm sürekli işte kızı için örgye başlayacam örgü modelli bakalım. sunu alocam buna alıcam yavaş yavaş alamak lazım herşeyi anlatıyor bana ya git kzınla konuş bana niye diyrsunVallahi Can'ım böyle başkalarının mutsuzluğunu önemsemeden patavatsızca konuşanların Allah Gönül'lerine göre veriyor demekten başka bir şey gelmiyor içimden,öylesi insana üzülemiyorsun bile. Eltim söylediğinde gözümüze soktu kan tahlilini hiç düşünmeden olacağı budur demek geldi içinden rabbşm günah yazmasın ama öyle gerçekten. Sizleri birebir tanımıyoruz ama o kadar mütevazi ve düşüncelisiniz ki Rabbim mükafatlandırıyor sizi. Birebir tanıdıklarınızın düşğncesizliği çok üzüyor insanı. Tabii ki söylenir ama Can'ım her şeyin bit usulü var
inş hsyırlısı olur cnm hakkınızda bizim görümcemin ilk olacak ama bi önem iyok 2,3 olsun benm bebegim ne far eder yeterki olsun gelsin bana hayırlı saglıklı sekilde nasip etsin rabbimBenmde ayni kızlar iki ailenin ilk torunu olcak allah nasip edrse tm cnm fayda edrse soylicemgrpaysgl
canım bende kimyagerim bursada bir otomotiv şirketinde çalışıyorum benimde eşimin annesiyle babasının 3 yıl olmamış muhtemelen bizdede aynı sorun var
cnm nizde 14 aydır istiyoruz hem bizim olursa bebişim iki ailedede ilk torun olacaktı yani
işte bu yaz haziranda görümcem evlendi hemal ilk ayında hamile kaldı beni aradı işte hamileyim felan dedi ben eşim duydun istemedim yani söylemedm eşime cok üzülüyor çünkü ama babası söylemiş yani kayınbababm o gün eşimin davranışlarından anladım kızkardesinin hamile oldugunu öğrendiğini
banadedi doktora giidelim asılma felan ne olacaksa yapalım hemen bizimde olsun dedi bende ne oldu hayırdır sen hiç istemezdin doktora gitmek felan dedim tam namaz kılarkan tlf sar olmadı diye kırdı tlf sinirden iphone6 yı anladm zaten cok üzülüyo görümcemde bana sürekli kocam hiç iş yaptırmıyo beenim bebek burda ilk torun olacak cok seveckler bide erkek istiyordu erkek oldu işte kaynanası diyomuş sizin bebegin yeri ayrı felan ya bir sürü şey anlattıyo bana hamileliği ile zoruma gidiyo ama bu kıskançlık degil kesinlikle üzülüyorum ben istedi oldu diyo görümcem bizde istiyoruz ama rabbimin dediği oluyor
ve benm asırı bebek sevdiğimi bile nile herşeyi rahat anlatır bende ne güzel şükret rabbim aratmadan verdi diyorum şimdi görümcem 4,5 aylık o beebğini kucagına alınca biz daha çok üzülürüz esim cok üzülüyo
aynen öyle cnm herşeyin usulü var mesala kaynanam ve kayınbababm asırı iyi insanlar ama bu konuda bize hiç hasssas degiller kaynaanm sürekli işte kızı için örgye başlayacam örgü modelli bakalım. sunu alocam buna alıcam yavaş yavaş alamak lazım herşeyi anlatıyor bana ya git kzınla konuş bana niye diyrsun
kayınbabam biz mesela yakınların bebegi olunca altın götürüyoruz ya kayınbabbam bi kez bana ddi niye götürüyorsunuz sizin babak ollacıgını ne biliyorsunuz gibi bişey dedi o an yemin ederim mahvoldum resmen öldürse daha iyidi ya görümcem daha 2 ay lık hamileyken kaynananm herşeyin konuşmasını yapıyordu alacaklarını bide anlatıyor demi aysegü diye soruyo ama hiç cvp vermem kısa evet yada hayır surat asraım anlamıyorlar ya bizi dşünen yokk
öylede cnm işte herkes ya hamile yada yeni dogoruyo cevremde sansıma işte artık bana kızım üzülme seninde olur yasın daha küçük derlerse deli oluyorum ya dua etmeleri bile acımı acıtıyorcanım hiç sıkma canını, hepimiz benzer olaylar yaşıyoruz maalesef, ve insanlar hiç düşünmeden patavatsızca konuşuyor. Aslında belki de normal konuştuklarını kırmak istemediklerini düşünselerde bizler hassas dönemde olduğumuz için bizim ne hissettiğimizi anlayamıyorlar. bizler pozitif düşünmeliyiz. elbet bizlerde anne olacağız.
Vallahi canım evlendik 3 ay sonra kaynanam başladı çocuk istemeye. Çok iyidir çok severim kaynanamı da görümcelerimi de ama lafını tartmadan konuşur bazen,dedik daha istemiyoruz,gerçekten de düşünmüyorduk,sonraları eşim başladı yapalım,hemen olmaz diyorlar zaten,5-6 ayda ancak oluyor falan ben de eşime derdim, dr bana dedi ki senin rahimin çok güzel, kist falan yok,bebek istemiyorsan dikkat et hemen hamile kalabilirsin dedi diyordum,sonra tabi eşim dikkat etmeyi bıraktı,ben de tedirgin oluyordum zaten abisinde var acaba eşimde de olabilir mi diye,bıraktıktan sonraki 2-3 ay düzenli ilişkimiz olmadı (yani kısaca mayıstan bu yana düzenli ve yumurtlama zamanlarını takip ettiğimiz bir ilişkimiz var.)eşim şehir dışına gidip geliyordu iş için,sonra 4.ay oldu dedim gidelim bir kontrol olalım en azından,ama o 3-4 ay yumurtlama zamanlarını fazla bilmiyordum,sonra gittik ki eşimde sorun varrrr. Yıkıldık tabii en çok da eşim,bunalıma girdi falan. Ama kimseye sorun olduğunu söylemedik,hep içimizde yaşadık acımızı,kayınvalidem annemi her görmesinde sıkıştırıyordu, oğlunun başı için söyle çocuk yapsınlar sen mi tembihliyon yoksa yapmayın erken diye laflar etmeye başladı anneme.Neyse bir gün kayınvalidem sürekli yaptığı gibi (haziran gibiydi) patavatsızca bir laf etti bana. - ilaç ala ala kendini kurutursun sonra da kapı kapı çocuk ararsın korunma korunma dedi (ki ben sadece evlendiğimiz ay ilaç kullanmıştım sonrasında bıraktım,demek ki çekmeceme bakmışlar hangi ara baktılarsa) Donduk kaldık eşimle,eşim dayanamadı bu lafa ve söyledi annesine,karıma laf söyleme bende sorun var çocuğum olmuyor diye. herkes şok tabi,başladı niyeymiş kızım diye sormaya,dedim ailenizde ırsiymiş,abisi de böyle olunca dr ırsi olabilir dedi dedim,dizlerine vurmaya başladı. Çocuk soranlara her zaman milletin için de diyorum da çocuk yapmıyorlar diyen kadın başladı düşünmüyorlar daha ev aldılar ya borcumuz hafiflesin diyorlar diye. Ama üzerimden büyük bir yük kalktı eşim söyleyince ailesine yoksa dayanamayıp ben laf söyleyecektim artık. Şimdi gayet rahatım. Rahim filmi çektirdiğimde görümcem geldi yanımda,film sonucu temiz çıkınca iyice rahatlamıştım.aynen öyle cnm herşeyin usulü var mesala kaynanam ve kayınbababm asırı iyi insanlar ama bu konuda bize hiç hasssas degiller kaynaanm sürekli işte kızı için örgye başlayacam örgü modelli bakalım. sunu alocam buna alıcam yavaş yavaş alamak lazım herşeyi anlatıyor bana ya git kzınla konuş bana niye diyrsun
kayınbabam biz mesela yakınlar n bebegi olunca altın götürüyoruz ya kayınbabbam bi kez bana ddi niye götürüyorsunuz sizin babak ollacıgını ne biliyorsunuz gibi bişey dedi o an yemin ederim mahvoldum resmen öldürse daha iyidi ya görümcem daha 2 ay lık hamileyken kaynananm herşeyin konuşmasını yapıyordu alacaklarını bide anlatıyor demi aysegü diye soruyo ama hiç cvp vermem kısa evet yada hayır surat asraım anlamıyorlar ya bizi dşünen yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?