Vallahi eşimin bir halası geçen gün o eltimin kardeşinin eşinin hamile olduğunu öğrenince,siz de gidin dr a gerekse istanbula gidin diye abuk subuk konuşmaya,dedim bende çok şükür bir sorun yok,yaşım da genç,eltim gibi ya da gelinleri gibi 35-40 yaşında da evlenmedim,eşimin sorunu da geçici,geçmezse düşünürüz onları dedim,diğer halası da yaşın küçük aceleniz olmasın olur elbet gençsiniz dedi. beş parmağın beşi de bir değil işte. vallahi bana laf söyleyemiyor eşimin ailesi,önceleri annemin geç olduğu için annenin olmamış senin de olmaz geç olur derlerdi ama bende hiçbir şey olmaması (Çok şükür) dillerini bağladı. Hatta rahim filmi çekildiğimde eşimle görümcem üzerimi giydirirken yarı baygın sormuşum ne oldu diye,temiz çıktı deyinca ağlamışım sürekli demişim çok şükür,çok şükür allahım diyeöylede cnm işte herkes ya hamile yada yeni dogoruyo cevremde sansıma işte artık bana kızım üzülme seninde olur yasın daha küçük derlerse deli oluyorum ya dua etmeleri bile acımı acıtıyorbanada diyolar sunun olmamış kaç sene sonra olmuş milletin 10 yıl 15 yıl olmuyo üzülmeyin beni sözde teseelli ediyolar offff
ay cnm bnm ya anlıyorum seni ama işte olmaası üzüyor insanı hani eşimize bişye diyemiyoruz sorun biraz onlarda ya onlar daha cok üzülüyor bizden rabbim şifamızı versin hepimizin cnmVallahi eşimin bir halası geçen gün o eltimin kardeşinin eşinin hamile olduğunu öğrenince,siz de gidin dr a gerekse istanbula gidin diye abuk subuk konuşmaya,dedim bende çok şükür bir sorun yok,yaşım da genç,eltim gibi ya da gelinleri gibi 35-40 yaşında da evlenmedim,eşimin sorunu da geçici,geçmezse düşünürüz onları dedim,diğer halası da yaşın küçük aceleniz olmasın olur elbet gençsiniz dedi. beş parmağın beşi de bir değil işte. vallahi bana laf söyleyemiyor eşimin ailesi,önceleri annemin geç olduğu için annenin olmamış senin de olmaz geç olur derlerdi ama bende hiçbir şey olmaması (Çok şükür) dillerini bağladı. Hatta rahim filmi çekildiğimde eşimle görümcem üzerimi giydirirken yarı baygın sormuşum ne oldu diye,temiz çıktı deyinca ağlamışım sürekli demişim çok şükür,çok şükür allahım diye
eve cnm su doktor iyi gidin bu iyigidin su kadına gidin bel çekiyo bilmem ne sunu için bunu yapın bıktım valla yeter sorun yok diyorum ama eşimde oldugunu söylemiyorum tabi ikimizdede sorun yok diyorum ama anlamıyolar bazıları diyo sorun yoksa niye olmuyo tövbe tövbe mallar bildiğin ya salaklarrr ama burda cogu kişi hep ilk yında hamile kalıyor onun için biz bir yıldan fazla korunduk ya şimdi herkes diyo korundunuz olmaz bebekğiniz önce yapsaydınız felan diyolarAy evet kızlar bide şu doktra bu doktra gidin de ravsiye ediyorlar ya o an bsy diyemiyorm bnde sorn yok diyemyrm ama.keşke dyrm sorun bnde olsaydı dyrm hep
canım takmamaya çalış,gerekirse gitme kaynananlara görümcene. Vallahi ben eltimin kardeşinin ve eşinin orada olduğunu duyunca gitmiyordum sinirimden,hasta numarası yapıyordum eşimi de yollamıyordum. Onlar bizden 9 ay sonra evlenmişti ve sürekli nispet yapardı bize,eltim sorun olduğunu söylemiş bunlara bana derdi ki aaaa olmuyor mu,ne kadar zor bir durum,en güzel şey anne olmaktır kesin,biz hiç korunmadık,inşallah yakında güzel haber veririz,ben 2 tane ikiz istiyorum diyordu. Bir gün evde Dua ederken buldum kendimi Allah'ım bana nasip etmeden ona etme diye. (kötü bir şey yaptığım ama elimde değildi,kocamı öyle üzülürken ağlarken gördükçe yıkılıyordum) Ama bu olay üzerinden 8 ay geçtikten sonra eşinin azospermi olduğunu sperm çıkışı olmadığını,ancak mikrotese ile bebekleri olabileceğini öğrendik,dedim ki Allahım senin hikmetinden sual olunmaz,bize burun ucuyla bakanlar şimdi bizden beterler,zaman geçti tese yaptırdılar ilk tese tutmadı,bayram öncesi yine gitmişler İstanbul a yaptırmışlar,arefe günüydü faceye yazmış,falanca hastahanede mutluluktan uçtuğunu hissediyor diye bir de bebek patiği resmi koymuş. Dedim herhalde tekrar gidecekler,bayramda karşılaştık elinde kan testi sonucu,getirdi soktu burnuma baaaaaaakkkkkkkk diye. Çok zoruma gitti çok,yıkıldım desem inanın,eşimi söylemiyorum bile. Ama ne oldu,benim mutsuzluğumun üzerine nispet yaptı. Rabbim de ona bir ders verdi,veren de benim alanda bunu onların gözüne soktu acı da olsa. Üzülüyorum çok ama İlahi adalet demeden de yapamıyorum.öylede cnm işte herkes ya hamile yada yeni dogoruyo cevremde sansıma işte artık bana kızım üzülme seninde olur yasın daha küçük derlerse deli oluyorum ya dua etmeleri bile acımı acıtıyorbanada diyolar sunun olmamış kaç sene sonra olmuş milletin 10 yıl 15 yıl olmuyo üzülmeyin beni sözde teseelli ediyolar offff
vallahi burada bir akrabanın oğlu evlendi,evlendikleri gün hamile kalmış hem de yaşı 33. lan kriz geçiriyom resmen,ilk gece nasıl da tam yumurtlama zamanına denk geldi,biz takip ede ede bir hal oluyoruz diyeeve cnm su doktor iyi gidin bu iyigidin su kadına gidin bel çekiyo bilmem ne sunu için bunu yapın bıktım valla yeter sorun yok diyorum ama eşimde oldugunu söylemiyorum tabi ikimizdede sorun yok diyorum ama anlamıyolar bazıları diyo sorun yoksa niye olmuyo tövbe tövbe mallar bildiğin ya salaklarrr ama burda cogu kişi hep ilk yında hamile kalıyor onun için biz bir yıldan fazla korunduk ya şimdi herkes diyo korundunuz olmaz bebekğiniz önce yapsaydınız felan diyolar
öyle cnm tabiki kız kaynanam ile alt üst oturuyoruz görümcem adıyamanda zaten ama olsun duyunca bile üzülüyor insan... tabiki rabbim herşeyin hayırlısını versin bende ikiz cokkkkkkkkkk istiyorum ikiz olsun diye tabi rabbim bilir herşeyi o ol deyince oluyor allahım hepimizin gönlündekini nasip etsincanım takmamaya çalış,gerekirse gitme kaynananlara görümcene. Vallahi ben eltimin kardeşinin ve eşinin orada olduğunu duyunca gitmiyordum sinirimden,hasta numarası yapıyordum eşimi de yollamıyordum. Onlar bizden 9 ay sonra evlenmişti ve sürekli nispet yapardı bize,eltim sorun olduğunu söylemiş bunlara bana derdi ki aaaa olmuyor mu,ne kadar zor bir durum,en güzel şey anne olmaktır kesin,biz hiç korunmadık,inşallah yakında güzel haber veririz,ben 2 tane ikiz istiyorum diyordu. Bir gün evde Dua ederken buldum kendimi Allah'ım bana nasip etmeden ona etme diye. (kötü bir şey yaptığım ama elimde değildi,kocamı öyle üzülürken ağlarken gördükçe yıkılıyordum) Ama bu olay üzerinden 8 ay geçtikten sonra eşinin azospermi olduğunu sperm çıkışı olmadığını,ancak mikrotese ile bebekleri olabileceğini öğrendik,dedim ki Allahım senin hikmetinden sual olunmaz,bize burun ucuyla bakanlar şimdi bizden beterler,zaman geçti tese yaptırdılar ilk tese tutmadı,bayram öncesi yine gitmişler İstanbul a yaptırmışlar,arefe günüydü faceye yazmış,falanca hastahanede mutluluktan uçtuğunu hissediyor diye bir de bebek patiği resmi koymuş. Dedim herhalde tekrar gidecekler,bayramda karşılaştık elinde kan testi sonucu,getirdi soktu burnuma baaaaaaakkkkkkkk diye. Çok zoruma gitti çok,yıkıldım desem inanın,eşimi söylemiyorum bile. Ama ne oldu,benim mutsuzluğumun üzerine nispet yaptı. Rabbim de ona bir ders verdi,veren de benim alanda bunu onların gözüne soktu acı da olsa. Üzülüyorum çok ama İlahi adalet demeden de yapamıyorum.
eve cnm su doktor iyi gidin bu iyigidin su kadına gidin bel çekiyo bilmem ne sunu için bunu yapın bıktım valla yeter sorun yok diyorum ama eşimde oldugunu söylemiyorum tabi ikimizdede sorun yok diyorum ama anlamıyolar bazıları diyo sorun yoksa niye olmuyo tövbe tövbe mallar bildiğin ya salaklarrr ama burda cogu kişi hep ilk yında hamile kalıyor onun için biz bir yıldan fazla korunduk ya şimdi herkes diyo korundunuz olmaz bebekğiniz önce yapsaydınız felan diyolar
canım takmamaya çalış,gerekirse gitme kaynananlara görümcene. Vallahi ben eltimin kardeşinin ve eşinin orada olduğunu duyunca gitmiyordum sinirimden,hasta numarası yapıyordum eşimi de yollamıyordum. Onlar bizden 9 ay sonra evlenmişti ve sürekli nispet yapardı bize,eltim sorun olduğunu söylemiş bunlara bana derdi ki aaaa olmuyor mu,ne kadar zor bir durum,en güzel şey anne olmaktır kesin,biz hiç korunmadık,inşallah yakında güzel haber veririz,ben 2 tane ikiz istiyorum diyordu. Bir gün evde Dua ederken buldum kendimi Allah'ım bana nasip etmeden ona etme diye. (kötü bir şey yaptığım ama elimde değildi,kocamı öyle üzülürken ağlarken gördükçe yıkılıyordum) Ama bu olay üzerinden 8 ay geçtikten sonra eşinin azospermi olduğunu sperm çıkışı olmadığını,ancak mikrotese ile bebekleri olabileceğini öğrendik,dedim ki Allahım senin hikmetinden sual olunmaz,bize burun ucuyla bakanlar şimdi bizden beterler,zaman geçti tese yaptırdılar ilk tese tutmadı,bayram öncesi yine gitmişler İstanbul a yaptırmışlar,arefe günüydü faceye yazmış,falanca hastahanede mutluluktan uçtuğunu hissediyor diye bir de bebek patiği resmi koymuş. Dedim herhalde tekrar gidecekler,bayramda karşılaştık elinde kan testi sonucu,getirdi soktu burnuma baaaaaaakkkkkkkk diye. Çok zoruma gitti çok,yıkıldım desem inanın,eşimi söylemiyorum bile. Ama ne oldu,benim mutsuzluğumun üzerine nispet yaptı. Rabbim de ona bir ders verdi,veren de benim alanda bunu onların gözüne soktu acı da olsa. Üzülüyorum çok ama İlahi adalet demeden de yapamıyorum.
hahaha cnm öyle benm görümcede adet oldu bitti diğer gün gerdek hahaha tam ayarlamış gibi sanki zaen ilk ay da olmuş lan :)vallahi burada bir akrabanın oğlu evlendi,evlendikleri gün hamile kalmış hem de yaşı 33. lan kriz geçiriyom resmen,ilk gece nasıl da tam yumurtlama zamanına denk geldi,biz takip ede ede bir hal oluyoruz diye
cnm eşini üzme bak onlar daha cok stres oluyo senin onun spermine ihtiyacın var strestten sperm az oluyo üzme eşini cnm bebek konusunu konuşmayın bile zamana nırakınTakmamk elde degl herksn gobuşu ortaya çıkınca bnde içim gdyr kızlar acısıni esmdn çıkayorm hep
tabiki öyle cnm ya iyi bişey deseler bile artık zoruma gidiyo düşün bebek lafı etmelerini dua etmelerini bile istemiyorum cok acıtıyor canımıilahi adaletin olduğuna çok inanıyorum. hatta Hz. Mevlananın bir sözü var "İncitme, İncittiğin yerden incinirsin!" diye, ilk okuduğumda çok etkilenmiştim. hala da çok severim bu sözü, canımı sıkan bişey olduğunda Allah'ım sana havale ediyorum benim gücüm yetmez ama sen herşeye kadirsin iyiyi kötüyü bilirsin diye dua diyorum.
bende öyleydim canımm. hatta geçen ay eşimin ailesiyle bu yüzden gerginlik bile yaşadık. her fırsatta eşime allah sana tez vakitte nur topu gibi evlat versin diyorlardı. benim eşimden büyük 40 ve 39 yaşlarında iki tane bekar görümcem var. bende en son dayanamadım yeter artık sürekli böyle şeyler söylüyorsunuz, ben çok üzülüyorum lütfen dilinize dolamayın artık dedim. ooo sonra ne olaylar ne olaylar..... o gün o kadar çok ağlamıştım dua etmiştim ki anlatamam...tabiki öyle cnm ya iyi bişey deseler bile artık zoruma gidiyo düşün bebek lafı etmelerini dua etmelerini bile istemiyorum cok acıtıyor canımı
evet cnm işte bizim sınavımızda bu neyapalım katlanıp sabredicez cok şükür sen kavuştun bebeğine inşş devamı gelir kucagına alırsın cnmbende öyleydim canımm. hatta geçen ay eşimin ailesiyle bu yüzden gerginlik bile yaşadık. her fırsatta eşime allah sana tez vakitte nur topu gibi evlat versin diyorlardı. benim eşimden büyük 40 ve 39 yaşlarında iki tane bekar görümcem var. bende en son dayanamadım yeter artık sürekli böyle şeyler söylüyorsunuz, ben çok üzülüyorum lütfen dilinize dolamayın artık dedim. ooo sonra ne olaylar ne olaylar..... o gün o kadar çok ağlamıştım dua etmiştim ki anlatamam...
aminnnn canım benim aminnnnn. O kadar çok istiyorum ki isteyen herkese nasip ya rabbim diyorum. hamile kalıyorsun bu seferde acaba kese olacak mı bebek olacak mı kalp atışı duyulacak mı kucağıma alabilecek miyim.... kafadaki soru işaretleri bitmiyor. Rabbime emanetiz hepimiz. İnş. hepimiz için hayırlısını nasip etsin.evet cnm işte bizim sınavımızda bu neyapalım katlanıp sabredicez cok şükür sen kavuştun bebeğine inşş devamı gelir kucagına alırsın cnm
bizlerde en kısa zamanda kavusuruz inşş bebeğimize rabbim nasip eder inşş bizimde yüzümüze güler inşşşşşş
amin cnm bnm inşşşaminnnn canım benim aminnnnn. O kadar çok istiyorum ki isteyen herkese nasip ya rabbim diyorum. hamile kalıyorsun bu seferde acaba kese olacak mı bebek olacak mı kalp atışı duyulacak mı kucağıma alabilecek miyim.... kafadaki soru işaretleri bitmiyor. Rabbime emanetiz hepimiz. İnş. hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
anladm cnm tabii zor ama bu yüzden cok tartışma sen canını sıkma dua et bol bol eşini fazla kafana takma rabbim ne derse olur ama sigara kullanıp cocugu olanda cok sen yedir içir gerisi rabbime kalmış cnmCnm öyle diyrsn da olmuyor ben ilaçları ni ağzına kadr verym elmdn geldi gi kadr cabalyrm ugrasym o bi sigara birakmaktan aciz ve ben ilaç vermesm umrunda bile dgl.bde dyrki boşuna icirysn bi faydası yok.dyr bn sinrleniyorm emek verym 2 sendr anldnmi bde sigara ile alakası yok dyr bn sinrlenym dha cok
Canım ya ikiz bebek bakımı çokk zor,eşimin abisininki ikiz ya ordan biliyorum,rabbim gönlümüze göre versin ama bu olumsuzluğun üstüne normal yolla ikiz olursa kapak olur millete. Olsun da hayırlısıyla sağlıklı olsun bir tane olsun.öyle cnm tabiki kız kaynanam ile alt üst oturuyoruz görümcem adıyamanda zaten ama olsun duyunca bile üzülüyor insan... tabiki rabbim herşeyin hayırlısını versin bende ikiz cokkkkkkkkkk istiyorum ikiz olsun diye tabi rabbim bilir herşeyi o ol deyince oluyor allahım hepimizin gönlündekini nasip etsin
cnm biliyorum zor olur tabi ana annem yanımda kaynananm var yardım ederler ama ben kendim bakarım ikisinede inşşş tabi olsunda 1,2 ne fark eder yeterki saglıklı olsun hayırlı olsun rabbim nasip etsin cnmCanım ya ikiz bebek bakımı çokk zor,eşimin abisininki ikiz ya ordan biliyorum,rabbim gönlümüze göre versin ama bu olumsuzluğun üstüne normal yolla ikiz olursa kapak olur millete. Olsun da hayırlısıyla sağlıklı olsun bir tane olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?