Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamun aleykum canim hosgeldin iyi yapmissin kafan bosalmisitir biraz inşallah bu ay mutlu mutlu haberler pes pese gelir bu topikten dualarim hep sizinle Rabbim olmayan herkese nasip etsin bizlerinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

cnm benim yaş 23 bu arada

S sukret tatlım selam. nasılsın????? kan testi yada tekrar idrar testi yaptın mı??? belirtin falan var mı???

cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diye
yapın bebek için gecti sanıyorya zevkine yapalım de hep bebek için yapıyoruz sartkıyoruz de o zaman takmadan beraberlik olur cnm bnm

S sukret tatlım selam. nasılsın????? kan testi yada tekrar idrar testi yaptın mı??? belirtin falan var mı???
As canim iyiyim çok şükür siddetli grip ve öksürük disinda o gunden beri test yapiyorum simdide hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum inşallah normal degerlerde çıkar bak bu dun aksamki testim belirti olarak sadece kasik agrilarim var ve oksururken karnim cok kasiliyo atlatamadimdaa inşallah melegime bisey olmaz sen nasilsin neler var dr gittinmi başka

Eklentiler

• IMG-20151022-WA0005-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 84
maşaallah testin koyu çıkmış. çok geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine. bende de sadece kasık ağrısı var onun dışında hiiiiççç bişey yok kan sonucun çıkınca mutlaka haber et olur mu???????

Sağol canim inşallah cabuk grcer calistigim icin istirahat edemiyorum kan sonucunu muhakkak haberdar ederim canim

ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn

Ay bunları burada konuştuğumuzu kocam duysa beni tavana çiviler kulaklarımdan vallahi canım jeli koyuyorum sonra kocişi çağırıyorum,zaten jel ile benim ıslaklığım belirginleşene kadar olup bitiyor,kocam biraz erken boşalıyor da

anladm cnm hahaha kız benm burada konuşmyı bırak üye oldugumu bilse ayaklarımdan tavana asar

cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diye
yapın bebek için gecti sanıyorya zevkine yapalım de hep bebek için yapıyoruz sartkıyoruz de o zaman takmadan beraberlik olur cnm bnm
Zaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.

neeeee 4 çocuk mu? Hey maşallahhhhh! İnşallah 2 tane ikizin olur da seni buraya çıldırmak üzereyim diye yazarken görürüz.
ayyyyyyyy inşşş cnm bnm ya inşşşş su mübarek günde amiinnn diyorummm hayırlı saglıklı olsunda cnm kız erkek 1,2 fartmiyor bnm için :) kız kocama kalsa 6 istiyor o zaman kafayı yerim

Zaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.
iyi cnm hai bugün ve yarını iyi dgerlendirin cnm zaten sonra 2, günde bir dvam edersiniz

Kız Beni güldür dün senin eşin şiddet meyilli bi adam galiba tavana asmalar kulaktan civilemelr ay iyi güldüm sabah sabah @grpaysgl
hayır kız ama kızar böyle seyleri sevmiyo kız ne şiddeti kuş kadar canı var ben onu asarım valla hahaha
benm kocam asıyo
keklik_58, bunun kacasıda çiviliyor hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…