Selamun aleykum canim hosgeldin iyi yapmissin kafan bosalmisitir biraz inşallah bu ay mutlu mutlu haberler pes pese gelir bu topikten dualarim hep sizinle Rabbim olmayan herkese nasip etsin bizlerinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsinGünaydın kizlar uzun zamandır yazamadım is yoğunluğundan ama sesiyle takip ettim siziS sukret ve kimyager1508 bebişlerimizi hayırlı olsun hayatınıza nese getirsin her biri hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah sizin adınız çokk sevindim. Bu ay 4.aydı pressed de ama sanırım olmadı çünkü olması gereken zamanı eşim öğrendi ve psikolojik olarak bazı olumsuzluklar oldu normalde ben test yapıyordum söylemeden iliş.oluyordu etkilenmesi diye ama malesef bu ay olmadı sadece bir kez kullanabildim o da testin köyü olduğu aksam hayırlısı allahtan artık tedaviyi bırakmaya karar verdik ve akışına bırakacağım
cnm benim yaş 23 bu arada2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı Durum/Tarih 99 only_time - Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 100 zehsel - 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 101 pelinedb87 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 102 merice35 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 103 elizii - İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 104 saqelenge 30 İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 105 funda16 29 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 31 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo - 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli 40 İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz 33 İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka - İlk deneme Kızını bekliyor 29/12/2015 113 Piyensesss 29 İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 - İlk deneme Belirtilmemiş 115 hazalmia 23 İlk deneme Belirtilmemiş 116 sumbulce - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 117 Eflatun1234 - 2. deneme Belirtilmemiş 118 umutlu20 - 2. deneme Belirtilmemiş 119 aryaiscoming - 3. deneme Belirtilmemiş 120 gokkusagi1 25 İlk deneme Belirtilmemiş 121 Umut29 28 2. deneme Belirtilmemiş 122 edss 23 İlk deneme Belirtilmemiş 123 han_i - İlk deneme Belirtilmemiş 124 bestbaby - İlk deneme Belirtilmemiş 125 suemer 40 İlk deneme Belirtilmemiş 126 sebogelin - İlk deneme Belirtilmemiş 127 bebekozlemicekiyorum 30 2. deneme Belirtilmemiş 128 panikmucver 24 2. deneme Belirtilmemiş 129 ilhagu 28 2. deneme Belirtilmemiş 130 mugecicek - 3. deneme Belirtilmemiş 131 kimyager1508 29 5. deneme Belirtilmemiş 132 sukret 22 5. deneme Belirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 muserref45 29 1. deneme 30 Eylül (Beklemede) 2 bir-umut 25 3. deneme 11 Ekim (Beklemede) 3 limos - 2. deneme 15 Ekim (Beklemede) 4 rima85 29 8. deneme 19 Ekim (Beklemede) 5 aXhi 27 3. deneme 24 Ekim 6 mimosa00 23 3. deneme 25 Ekim 7 sendenbebegimolsunesra 26 6. deneme 25 Ekim 8 demir6133 27 4. deneme 30 Ekim 9 justicelight 29 1. deneme 31 Ekim 10 laveyou - 2. deneme 1 Kasım 11 keklik_58 27 4. deneme 6 Kasım 12 LEMANEM 29 3. deneme 7 Kasım 13 grpaysl - 2. deneme 13 Kasım
BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 SNOWLAND - 2. deneme Belirtilmemiş 2 Frdaa 26 2. deneme Belirtilmemiş 3 lamb-h 30 5. deneme Belirtilmemiş 4 enbisevdigim 31 3. deneme Belirtilmemiş 5 eylulveevren 35 2. deneme Belirtilmemiş 6 daisy3406 31 2. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 7 xpreiaZ 27 1. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 8 mibudi 30 3. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 9 aybirgen 28 3. deneme Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek 10 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek
Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diyeGünaydın kaderdaşlarım,bebiş yoldaşlarım. Dün gece kociş sırnaştı ama olmaz,sen kafana takıyorsun şartlandırıyorsun kendini,psikolojin bozuluyor,kafana takmamayı öğrenene kadar psikolojini düzeltmeden olmaz dedim,haklısın aşkım dedi.(Tabii test durumlarından haberi yok) Sabah kalktım test yaptım sabah idrarıyla ne olur ne olmaz,eğer iyice silikleştiyse kociş işe gitmeden çalışma yapalım diye,test iyyyce silik çıktı,beynim uyuştu o an,suratım düştü ne oldu dedi,dedim test koyulaşacağı yerde silikleşmiş,ben sana dün yapalım demiştim dedi.O kadar takip ettim ama kaçırdım diye çok üzüldüm, Kocişin acil çıkması gerekti yani bir şey yapamadık doğal olarak,sonra bir baktım ki karnımda bir şişkinlik var,kalktım yine test yaptım bu kez daha koyu çıktı. Ohhhh dedim. resimleri koyuyorum bakın bir. zaten ne olursa olsun bugün ve yarın çalışma yapacağım!
As canim iyiyim çok şükür siddetli grip ve öksürük disinda
maşaallah testin koyu çıkmış. çok geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine. bende de sadece kasık ağrısı var onun dışında hiiiiççç bişey yokAs canim iyiyim çok şükür siddetli grip ve öksürük disindao gunden beri test yapiyorum simdide hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum inşallah normal degerlerde çıkar bak bu dun aksamki testim belirti olarak sadece kasik agrilarim var ve oksururken karnim cok kasiliyo atlatamadimdaa inşallah melegime bisey olmaz sen nasilsin neler var dr gittinmi başka
Sağol canim inşallah cabuk grcer calistigim icin istirahat edemiyorum kan sonucunu muhakkak haberdar ederim canimmaşaallah testin koyu çıkmış. çok geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine. bende de sadece kasık ağrısı var onun dışında hiiiiççç bişey yokkan sonucun çıkınca mutlaka haber et olur mu???????
Ay bunları burada konuştuğumuzu kocam duysa beni tavana çiviler kulaklarımdan vallahicnm hayır jelden 15 dakika içinde boşalma olması gerek öyle etkisi gider ben jeli kullanıyorum 5 dakika sonra başlıyo zaten bolaaana kadar 15 dakikayı geciyo eger sen jeli kullnıp 15 dakka sonra ilişki olursa cnm boşalanana kadar 25,30 dakika gecer tahmimnen iyi oku cnm 15 dakikadan sonra etkisi geciyo bence jelin kullnım klavuzundna bak istersen
kızzzzz sen 23 yaşında mısın,maşallahhhhhhhhhh!!! Erkencisin yani desene. Ben 25 yaşındaydım evlendiğimde.cnm benim yaş 23 bu arada
anladm cnm hahaha kız benm burada konuşmyı bırak üye oldugumu bilse ayaklarımdan tavana asarAy bunları burada konuştuğumuzu kocam duysa beni tavana çiviler kulaklarımdan vallahicanım jeli koyuyorum sonra kocişi çağırıyorum,zaten jel ile benim ıslaklığım belirginleşene kadar olup bitiyor,kocam biraz erken boşalıyor da
evet tatlım ama sükret arkadasımızda 22 yasındaymış masalhhh cnm bizim içide zaman geciyo ben 4 çocugu ne ara doğuracamkızzzzz sen 23 yaşında mısın,maşallahhhhhhhhhh!!! Erkencisin yani desene. Ben 25 yaşındaydım evlendiğimde.
Zaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diye
yapın bebek için gecti sanıyorya zevkine yapalım de hep bebek için yapıyoruz sartkıyoruz de o zaman takmadan beraberlik olur cnm bnm
neeeee 4 çocuk mu? Hey maşallahhhhh! İnşallah 2 tane ikizin olur da seni buraya çıldırmak üzereyim diye yazarken görürüz.evet tatlım ama sükret arkadasımızda 22 yasındaymış masalhhh cnm bizim içide zaman geciyo ben 4 çocugu ne ara doğuracam
ayyyyyyyy inşşş cnm bnm ya inşşşş su mübarek günde amiinnn diyorummm hayırlı saglıklı olsunda cnm kız erkek 1,2 fartmiyor bnm için :) kız kocama kalsa 6 istiyorneeeee 4 çocuk mu? Hey maşallahhhhh! İnşallah 2 tane ikizin olur da seni buraya çıldırmak üzereyim diye yazarken görürüz.
iyi cnm hai bugün ve yarını iyi dgerlendirin cnm zaten sonra 2, günde bir dvam edersinizZaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.
hayır kız ama kızar böyle seyleri sevmiyo kız ne şiddeti kuş kadar canı var ben onu asarım valla hahahaKız Beni güldür dün senin eşin şiddet meyilli bi adam galiba tavana asmalar kulaktan civilemelr ay iyi güldüm sabah sabah@grpaysgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?