Kizlar sonucum çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun hcg 540 haftaya cuma kese için çağırdı inşallah bi aksilik olmadan hayirlisiyla saglikla devam eder Rabbim bu guzel gunun hurmetine herkese hayirli haberler almak hayirli evlatlar nasip etsin hic annenn kucagini bos birakmasin
amiinnnn amiiinnnn amiiinnnnnKizlar sonucum çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun hcg 540 haftaya cuma kese için çağırdı inşallah bi aksilik olmadan hayirlisiyla saglikla devam eder Rabbim bu guzel gunun hurmetine herkese hayirli haberler almak hayirli evlatlar nasip etsin hic annenn kucagini bos birakmasin
Canım çok Mutlu oldum inan,olumsuz düşünme bebişini hisset demiştim hatırladın mı? Şimdi senden ricam elini Göbüşüne koy ve bebişini hisset bizler için de dua et!Kizlar sonucum çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun hcg 540 haftaya cuma kese için çağırdı inşallah bi aksilik olmadan hayirlisiyla saglikla devam eder Rabbim bu guzel gunun hurmetine herkese hayirli haberler almak hayirli evlatlar nasip etsin hic annenn kucagini bos birakmasin
a.s cnm bnmkızlar selamün aleyküm nasılsınız
oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindm cnm rabbim kesiyide gösterir kalp eyısınıda dinletir inşş allahım hayırlı saglıklı evlat nasip etsin nm kucagına alamyı nasip etsin cnm bnm veeeeeKizlar sonucum çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun hcg 540 haftaya cuma kese için çağırdı inşallah bi aksilik olmadan hayirlisiyla saglikla devam eder Rabbim bu guzel gunun hurmetine herkese hayirli haberler almak hayirli evlatlar nasip etsin hic annenn kucagini bos birakmasin
eve cnm 5 denemesiymiş cok şükür kavustu bebeginePeki bu arkdas da preesed le hamile kaldi
bencede cnm bende bugün aldım ovulasyon testi cnm am ben 30 günde 1 oluyorum adet benm yumutlamam 29 ekim olacak bende pazartesinden itibaren başlıycam ovu testi yapmayaKızlar yaptım testi atıyorum şimdi. Niyeyse böyle oldu bu ay! Normalde 18.gün falan testi yapar yapmaz pozitif olurdu ama bu ay nedense böyle oluyor,neyse buna da şükür,tam pozitif değil bana göre ama akşam ve yarın çalışacağız kesin
Yok canım,o öyle bir şey yaptı ki hiçbirimiz cesaret edemedik,Peki bu arkdas da preesed le hamile kaldi
ciddi misin ya preseed ile kalmadı mıYok canım,o öyle bir şey yaptı ki hiçbirimiz cesaret edemedik,
3 tane bataklık kurbağasının bacaklarını bir havanda dövmüş,içerisine 3 tatlı kaşığı bal ile,50 gr yosun koymuş ve onu sabahları aç karnına yemiş.
Aaaa olur mu haberiniz yok mu sizin tabii ki o tarifle kaldı.ciddi misin ya preseed ile kalmadı mı:)
offf dalga gecme kızım ya bak bogaram seni haAaaa olur mu haberiniz yok mu sizin tabii ki o tarifle kaldı.
ya bizim Z zeynep bal ne duysa deniyor,ne yapayım takılayım dedim biraz. fena mı oldu güldük biraz.offf dalga gecme kızım ya bak bogaram seni haçok ayıp
seni gidi seniZ zeynep bal canım sen de uygularsın bu tarifi,hemen hamile kalıyormuşsun. Kocana da yedir garanti olsun!
deli yaaaaaa
delinin zoruna bak yok be ıyyyyyy one rabbim böyle durumlara düşürmesin büyük konuşmamayım yapmam ama inşşşş dua larla gelecek bana kuzummmm bebegim Minnagımmmmsen de mi yapacaktın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?