Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım yaramıştır silikleştiyse demekki yumurtan catlaış cnm dün koyuydu cünkü
yok canım silik değil,dünkünden daha koyu ama geçen aylardaki gibi hemen çıkmadı bu ay. Baksana dün kü bu kadar koyu değildi

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 83
Kız Beni güldür dün senin eşin şiddet meyilli bi adam galiba tavana asmalar kulaktan civilemelr ay iyi güldüm sabah sabah @grpaysgl
vallahi yatağımızı konuşuyoruz açık açık,ben erkek olsam karım sağda solda yatağımızı anlatsa ben topuklarına sıkardım

canım aleyküm selam,nasılsın? tam sana yazacaktım nerelerdesin diye de sen yazmışsın zaten. ne durumdasın,hastalandın mı?

canım benım malesef hastalandım yarın doktora gıdıyorum 2.asılama ıcın yumurta takıbıne rabbım bu asure ve cuma gunun herkesın dualarını kabul etsın.öncelikle koyulasma oldugu için muhtemelen yarın yada gece falan catlıyacak bence ama mantıklı bu gece yı ve yarin ki geceyı degerlendırmelısın ama bişi söylimmi iyiki varsınız zor zamanlarımda benı mutlu eden tek ınsanlarsınız bu arada doktorum bu ay sadece 600 lira alıcakmıs sevındım asılama 600 lıra doktor muaynesı 150 lira iğne 75 lira sperm testi 180 lira olarak gidiyor toplam maliyet bin lirayı buluyor bu kadar düşük tutma şansı varken o parayı vermesemmı dıye dusunuyorsun sonra diyorsun belkı rabbım bunu vesıle kılmıstır herkese güzel hayırlı günler

Bu ay oluversin de inşallah hiç gerek duymayın arkadaşım :)

Canım sen de iyi ki varsın. Biz kaderdaşız biliyorsun,birbirimizin üzüntüsüyle üzülüp mutluluğuyla seviniyoruz. benim burada düzenli görüştüğüm hiç arkadaşım yok diye üzülürdüm ama sonra rabbim silzeri çıkardı karşıma. Birbirimizi tanımıyoruz ama aramızda henüz gelmemiş bebişlerimizin bağladığı bağ ile bağlandık! üst üste 2 ay aşılama yaptıracaksın anladığım kadarıyla. Üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum,ihtimal 5 bile olsa insan umut etmeden yapamıyor,zaten umut olmasa yaşamamız zorrrr! Ben de acaba önümüzdeki ay yaptırsam mı diye düşünüyor ama sonra da kendime diyorum, Rabbim benim sabrımı sınıyor,tahammül etmemi bekliyor ki ömür boyu sorumluluğunu alacağım bebişimi nasip etsin. Bakalım zaman ne gösterecek. 3ay dolacak mı yoksa dayanamayıp bende mi aşılama yaptıracağım? Canım rapor çıkartsaydın,ilaçlarını raporla alırdın,neden çıkarmadılar?

Çoook sevindim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Tebriklerrrr İki hamişten de dualar bekliyoruz artık :))) kimyager1508 ve S sukret

aXhi Canım ben de yeni katıldım, bu ay preseedi ilk kez kullanacağız inşallah. Ha bir de benim BAT belli değil, canı ne zaman isterse o zaman geliyo. Yaklaşık 15 Kasım diyelim... Listeye ekler misin?

Bence senin ki yarın daha koyu çıkacak arkadaşım. Hiç stres yapma. Belli ki stresten 1-2 gün oynamış...
ya canım öyle bir şey ki kasıklarımdaki batma yumurtlamadan sonra olsaydı hamileyim derdim,anlamadım bu ay kendimi vallahi,acaba çörekotu fazla mı büyüttü yumoşları? Ben mesela ayın 6sında hastalanmıştım ayın 6sında hastalanırım yani 31-32 günde hastalanıyorum. Tahminen zaten bugün ya da yarın çatlar.

Çörekotundan kaynaklanmıştır, normalde böyle olmuyorsa. Ama bu testlere göre henüz olmamış.Canım yarın büyük gün bence

Çörekotundan kaynaklanmıştır, normalde böyle olmuyorsa. Ama bu testlere göre henüz olmamış.Canım yarın büyük gün bence
canım bugünü değerlendireceğiz,yarın da değerlendireceğiz,bakalım yarın nasıl çıkacak? Eğer yarın pozitif çıkarsa pazar gününü de değerlendireceğiz. Yapacak bir şey yok,her şey kadar kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…