canım emodexi dr mu verdi yoksa siz mi aldınız?canım tam adet düzenini sağlamışken bozmayayım tekrar. soğan kürü falan adetimi geciktirmişti benm. bal sabahları bir lokma yiyorum aklıma geldikçe.. bu ay da bir jeli kullanayım öyle deneyeyim diyorum sadece.. benm yumurtlama normale döndü yani.. eşime de fındık badem ceviz falan yediriyorum bayadır. bir de emodex kullanıyor 2 aydır. öncesinde proxeed da var. inşallah olur bu ay....
biz aldık canım dktor bize ek hiçbir şey önermedi. tahmini düzelme tarihi yada kontrol test için tarih falan hiçbişey söylemedi. ameliyat başarılı geçti geçmiş olsun dedi sadececanım emodexi dr mu verdi yoksa siz mi aldınız?
canım eşimin dr u da proxeed kullan yeterli başka ilaca gerek yok dedi. Klomen eşimde hareketi arttırmıştı. Önceki testlerde hareket gayet iyi çıkmıştı ama fakültede yaptırdığı testte daha düşük çıtı, gerçi dr bu bile yeterli dedi ama sayı ne kadar artar,hareket ne kadar çoğalırsa şansımız o kadar artar diye düşünüyoruz doğal olarak. Eşim evicap, zinco ve proxed içiyor içiyor,bir de diğer dr un verdiği doğal bir çiğneme tableti var,forever bee propolis diye ben yeterli dedim ama eşim dün kendi isteğiyle klomene başladı. Henüz yeni mahsul keçi boynuzu bulamadığım için kür yapamıyrum ama soğuk pres keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam,bir de muz yemeye dikkat ediyor sabahları. Ceviz,fındık,badem falan tüketiyor ama sana tavsiyem kavrulmamış al canım,kabuklu ceviz al kır koy bir kavanoza benimki gibi gelsin gitsin atsın ağzına.biz aldık canım dktor bize ek hiçbir şey önermedi. tahmini düzelme tarihi yada kontrol test için tarih falan hiçbişey söylemedi. ameliyat başarılı geçti geçmiş olsun dedi sadece
Düzelmez olur mu canım,düzelmiştir,beslenmesine dikkat ediyorsundur mutlaka.Geçen aylarda ben ne bulsam eşime söylüyordum ama şimdi karışmıyorum o kendisi araştırıyor,kendisi istiyor.biz aldık canım dktor bize ek hiçbir şey önermedi. tahmini düzelme tarihi yada kontrol test için tarih falan hiçbişey söylemedi. ameliyat başarılı geçti geçmiş olsun dedi sadece
inşş cnm ya cok istiyorum asırı derece olsu artık rabbim nasip eder tez zamandaGayet güzel maşallah ya olur inşallah en yakn zamndagrpaysgl
cnm kendini sıkma eger zorlanıyorsan jeli koyarken enjektörü yani önce jelden biraz al o bölgene krem gibi sür kuru olmaz belki o zaman daha rahat kullanırsın cnm bnmİyi akşamlar kızlar cevap için teşekkürler, sorulara ortak cevap yazmak istedim .esim 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu .sayı artmayinca (1 milyon )2 defa tüp bebek yaptırdık (keşke bekleseydik ama 4 yıllık evliydik 1 yıldır çocuk istiyorduk )sonra eşim proxsed plus ve keçi boynuzu kullandı (10 milyon )tekrar 1 tüp bebek en son başka bir merkezde denedik bütün testler yapıldı, kromozom testi ,rahim filmi vb her şey normal ama olmadı. Doktorum era testini önerdi ama bana pek mantıklı gelmedi ve dinlenmek istedim biraz .son testte 16 ,5 milyon çıkmış milimde .toplam 60 milyon ama morfoloji 1 ,hız %10 larda .ben de söylediğiniz gibi yaptım ancak 2 cm girmiştir .yapamayınca eşimle tartıştık ilişki olmadı inşallah diğer ay beni de listeye eklersiniz .tavsiyelerinizi alabilirim .uzun oldu kusura bakmayın
tşk tatlım amin amin amin inşşş gelir bebeişler annelerineGünaydınnnnnnnnnnn. Herkese mutlu,umutlu ve bolllll bebiş haberli bir hafta diliyorum.
canım bu emodex de proxeed muhadili bir ilaç. içindekiler aynı zaten. fındık ceviz badem hepsi pazardan kavrulmamışından buldum aldım. akşam eşim işe giderken bir avuç atıyorum bir poşete cebine koyuyorumcanım eşimin dr u da proxeed kullan yeterli başka ilaca gerek yok dedi. Klomen eşimde hareketi arttırmıştı. Önceki testlerde hareket gayet iyi çıkmıştı ama fakültede yaptırdığı testte daha düşük çıtı, gerçi dr bu bile yeterli dedi ama sayı ne kadar artar,hareket ne kadar çoğalırsa şansımız o kadar artar diye düşünüyoruz doğal olarak. Eşim evicap, zinco ve proxed içiyor içiyor,bir de diğer dr un verdiği doğal bir çiğneme tableti var,forever bee propolis diye ben yeterli dedim ama eşim dün kendi isteğiyle klomene başladı. Henüz yeni mahsul keçi boynuzu bulamadığım için kür yapamıyrum ama soğuk pres keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam,bir de muz yemeye dikkat ediyor sabahları. Ceviz,fındık,badem falan tüketiyor ama sana tavsiyem kavrulmamış al canım,kabuklu ceviz al kır koy bir kavanoza benimki gibi gelsin gitsin atsın ağzına.
inşş düzelmiştir cnmcanım bu emodex de proxeed muhadili bir ilaç. içindekiler aynı zaten. fındık ceviz badem hepsi pazardan kavrulmamışından buldum aldım. akşam eşim işe giderken bir avuç atıyorum bir poşete cebine koyuyorumkuru dut , kuru kayısı, kuru incir de ekliyorum biraz. akşam atıştırmalık niyetine onlardan yiyor.
soğuk pres keçi boynuzu özütü bir kavanoz bitmek üzere. yemek olarak da genelde sağlıklı şeyler hazırlıyorum malum zayıflama adına ama eşimin damak tadı etli yağlı yemeklere hep.. dışardan yediği de oluyor arada . akşamları birer muz yediriyorum. elimden geleni yapıyorum yani.... nasip artık....
inşallah düzelmiştir değerleri..
Ohhhh şifa olsun. Düzelmiştir canım düzelmiştir,en azından artık düşüşte değil yükselişte olduğunu biliyorsunuz. Böyle devam ederse kısa süre sonra sizden güzel haberler geleceği kesin!canım bu emodex de proxeed muhadili bir ilaç. içindekiler aynı zaten. fındık ceviz badem hepsi pazardan kavrulmamışından buldum aldım. akşam eşim işe giderken bir avuç atıyorum bir poşete cebine koyuyorumkuru dut , kuru kayısı, kuru incir de ekliyorum biraz. akşam atıştırmalık niyetine onlardan yiyor.
soğuk pres keçi boynuzu özütü bir kavanoz bitmek üzere. yemek olarak da genelde sağlıklı şeyler hazırlıyorum malum zayıflama adına ama eşimin damak tadı etli yağlı yemeklere hep.. dışardan yediği de oluyor arada . akşamları birer muz yediriyorum. elimden geleni yapıyorum yani.... nasip artık....
inşallah düzelmiştir değerleri..
O aşırı ne Allah aşkına kızzzzzz! Demedim mi sana sabır diye!!!inşş cnm ya cok istiyorum asırı derece olsu artık rabbim nasip eder tez zamanda
hepimizin gönlündekini nasip etsin inşşş cnm bnm
cnm cokk cokkk cokkk istiyorum yani dilimden düşürmüyorum dua yı tabiki sabrediyorum ama istemek gerekO aşırı ne Allah aşkına kızzzzzz! Demedim mi sana sabır diye!!!
cnm kendini sıkma eger zorlanıyorsan jeli koyarken enjektörü yani önce jelden biraz al o bölgene krem gibi sür kuru olmaz belki o zaman daha rahat kullanırsın cnm bnm
Kız sen ne zaman geliyorsun bu taraflara görüşelim seninle!cnm cokk cokkk cokkk istiyorum yani dilimden düşürmüyorum dua yı tabiki sabrediyorum ama istemek gerekrabbim nasip eder inşş hepimize
hahaha cnm geldim ya cumartesi günü ama bi dahakine inşş görrüşürüz cnm bnmKız sen ne zaman geliyorsun bu taraflara görüşelim seninle!
Canım ayaklarını sıcak tutsun,geçen hafta havalar soğuktu malum. Kocaya iyi bakmıyon mu yoksa?ama kızlar ya eşim hasta oldu tamda bu haftatam yumurtlama dönemim üşütmüş midesini kasıkları felan agrıyo sabaha kadar uyumadı sabah 6 da acile gittik iğne felan yedi uyuyo şimdi izin aldı benimde bogazım dolmuş
bakıyorumda kocam bebek gibi cok hassas hemenhasta oluyo bünyesi zayıf kız görsen kuş kadar 60,62 kiloCanım ayaklarını sıcak tutsun,geçen hafta havalar soğuktu malum. Kocaya iyi bakmıyon mu yoksa?
yavrum gelmeden önce haber mi verdin ki,geldin gittin sonra dedin dr a gittim diye. Önce söylesen seni alırdım hastaheden otururduk bir yerlerde. benim iş yerim kemal bayındıra çok yakın. haberim olsun gelirsen eğer. Bu ay sanki boşa gitti diye düşünüyorum ben nedense.hahaha cnm geldim ya cumartesi günü ama bi dahakine inşş görrüşürüz cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?