Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm mi boşe gitti cnm tmm cnm bi daha haber veririm bak

bakıyorumda kocam bebek gibi cok hassas hemenhasta oluyo bünyesi zayıf kız görsen kuş kadar 60,62 kilo
Amannnnnn,çocuk çocuk diye nasıl çalıştırdıysan adamı kurutmuşsun resmen. kaynanan olsam saçını başını yolardım şaka bir yana da ben bile 77 kiloyum,benim eşim de 78 falan

Amannnnnn,çocuk çocuk diye nasıl çalıştırdıysan adamı kurutmuşsun resmen. kaynanan olsam saçını başını yolardım şaka bir yana da ben bile 77 kiloyum,benim eşim de 78 falan
ben 58,59 eşim 60,62 kız zaten zayıf yese yine kilo almıyo masalhh fit :)

bnm mi boşe gitti cnm tmm cnm bi daha haber veririm bak
Yok kız benimki. Yumurtlamadım mı,yoksa erken yumurtladım da haberim mi olmadı? Yoksa yumurtladım değerlendirdim de testim mi tam koyulaşmadı anlamadım bu ay. Ama önümüzdeki ay sıkı çalışacağım,klomen kullanıp adetten sonra bal çörekotu yapacağım,bir de yakı çekeceğim yumurtlama haftamda belime. Coştum yani Z zeynep bal gibi

ben 58,59 eşim 60,62 kız zaten zayıf yese yine kilo almıyo masalhh fit :)
vallahi canım sigarayı bırakmadan önce 59-60 geliyordum sonrasında sigarasızlık,daha sakin bir işe geçmem,bir de evlilik ve ilk zamanlar güzel özel sofralar falan derken hoooop 81e merdiven dayadım,2 haftadır diyetteyim 3 kilo verdim.

cm o zaman sende kurbaga ayagını dene hahaha cnm ben biraz ara vericem kullanmıycam artık ya kilo yaptı hep klomen ve çatlatma iğnesi 54 kiloydum 58,59 oldum zaten 2 ay daha olmazsa asılama düşünüyoz cnm

verirsin cnm zaten evlenince alınıyo kilo ben bekarken 50 en fazla 52 kiloydum costum valla bende diyet yapayım birz :)

cm o zaman sende kurbaga ayagını dene hahaha cnm ben biraz ara vericem kullanmıycam artık ya kilo yaptı hep klomen ve çatlatma iğnesi 54 kiloydum 58,59 oldum zaten 2 ay daha olmazsa asılama düşünüyoz cnm
Ya canım klomen bende kilo değil de aşırı ateş basması yapıyor. İçtiğim zaman yanıma bir yelpaze alıyordum geceleri uykudan uyanıp kendimi serinletiyordum. Canım sen amh testi yaptırdın mı ya? genelde herkes yaptırıyor bunu ama ben nedense korkuyorum bu testten.

amh testi ne cnm duymadım hiç

ayyy deli aklına o mu geldi şimdi unutmamışsın tarifimi,iyi ki hatırlattın vallahi

valla cnm yok test yapmadılar ama bakıldı yani yumurtalıg alttan kız daha yasım kaç rabbim cagoltsın yumurtalarımızı
yok kız onun için demedim,benim bir arkadaşım var,yaşı 28 normal olmadı tüp yaptırdılar,o zaman fark edildi yumurtaların az olduğu sonra test yaptırdılar ki rezerv azlığı var,14-15 yumurta oluyor genelde tüpte gelişen ama onda 6-7 tane oluyordu. Hani geçen ay gittiğim dangalak dr testler istemişti ya,ben de hiç hormon testi yaptırmamıştım ne olur ne olmaz eşim için gitmişken ben de aradan çıkayım dedim,istediği bütün testleri yaptırdık sadece o amh kaldı. Kız öyle deme ne olur ne olmaz diye tedirgin oluyorum ben. Özellerde çook pahalı yapıyorlar devlette de sadece fakülte yapıyor o testi. Hormonlar çok şükür gayet iyi,hiçbirinde sorun yok, maşallah,bir enfeksiyon testi istemişti sonucunu bugün öğrendim o da temiz çooooook şükür. Bir tek amh kaldı,onu da cesaret edip kadın doğumdan randevu alıp gidip yaptırmak lazım ama erteliyorum pozitif düşündüğüm için.

valla cnm yok test yapmadılar ama bakıldı yani yumurtalıg alttan kız daha yasım kaç rabbim cagoltsın yumurtalarımızı
Amin canım,rabbim bol bol yumoş versin de ikizlerimiz olsun inşallahhhhhh!!! Ay o alttan muayene olayından gıcık kapıyorum,hele geçen seferki gittiğim dr rahimi çekip bakmıştı,adetli gittim ki hormon testi ister ya da yumurta takibine başlar diye ama o alttan baktı, çünkü adetliyken yumurtalar ve rahim daha iyi görülürmüş, Odur budur korkuyom adetli gitmeye dr a :)

cnm tabiki saka yapıyprum mesela bnm bi arkadaım menepoza girecek doktor dedmiş düşün her an herşey olabilir rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm içini ferah tut inşşş iyi düşün iyi olsunnn

inşş düzelmiştir cnm
sizin degerler nsıl dı sayı morfoloji ileri hareketi felan
sayı iyiydi canım 47 milyondu. ileri hızlı falan çok düşüktü A+B 6 gibiydi. Morfoloji yazmıyordu ama deformasyon oranı çok yüksekti hatırlamıyorum tam. Gerçi o değerlerle hamile kaldım ben ama düştü malesef...
İnşallah düzelmiştir...

canım vallahi doğum erken menapozun en iyi ilacı.

bana adetliyke hiç alttan bakmadı kemal bey zaten hiç alttan bakmadı galiba hiç dogum yapmadım diyemi acaba :) bir tane yumoşum vardı gördüm ama bu gittiğimizde minnağım cnm inşşş ikizlerimiz olur ben cok istiyorum ama işte rabbim bili benm için farketmiyo kız erkek 1,2 yeterki hayırlı saglıklı olsun cnm

Canım düzelmiştirrrrrrrrrrrr. Olumlu düşün,sen ne kadar pozitif olursan bebişin o kadar hızlı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…