cnm zaten iki oğlu var masalhhh ama doktorda demiş hemen bebek yapın diye ama kız kaç aydır adet olmuyodu şimdi gecen ay olducanım vallahi doğum erken menapozun en iyi ilacı.
üzülme cnm o degerle ie hamilekaldıysan şimdi hayli hayli klırsın yeterki rabbimin gönlü istesinsayı iyiydi canım 47 milyondu. ileri hızlı falan çok düşüktü A+B 6 gibiydi. Morfoloji yazmıyordu ama deformasyon oranı çok yüksekti hatırlamıyorum tam. Gerçi o değerlerle hamile kaldım ben ama düştü malesef...
İnşallah düzelmiştir...
cnm bak 48 milyon yazıyo ml dediğin galiba yan tarafta 120 milyon yazıyodu ama sayıdı 48 milyon doktor dedievet cnm agostosta ki testi göre youm yaptı cnm 3 ay olmazsa orada gidip test yap dedi hani filmden 3 ay sonrahala bebek olmazsa yapın test dedikızgrpaysgl senin eşinin milimde mi 48 di toplamda mı anlamadım gitti. testin resmini çekip göndersene bir. Bu arada kemal size benim eski yerde ayşegül hanıma test yaptırın demişti,yaptıracak mısınız? Eski testleriniz üzerinden değerlendirdi de mi?
Canım şükret vallahi sen hiç değilse hamile kalabildiğini biliyorsun,bizde o da yok. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden nasip eder hayırlısıyla evlatlarımızısayı iyiydi canım 47 milyondu. ileri hızlı falan çok düşüktü A+B 6 gibiydi. Morfoloji yazmıyordu ama deformasyon oranı çok yüksekti hatırlamıyorum tam. Gerçi o değerlerle hamile kaldım ben ama düştü malesef...
İnşallah düzelmiştir...
canım eğer eşinin spermi 3 ml ise 120 değil toplam 144 milyon olması lazım. o yüzden karıştı kafam,normalde testlerde şöyle yazar,cnm bak 48 milyon yazıyo ml dediğin galiba yan tarafta 120 milyon yazıyodu ama sayıdı 48 milyon doktor dedievet cnm agostosta ki testi göre youm yaptı cnm 3 ay olmazsa orada gidip test yap dedi hani filmden 3 ay sonrahala bebek olmazsa yapın test dedi
aynen cnm ya bende hiç kalmadım hamile bi kez günüm gecti 5 gün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı 6 gün tam kan verecektim adet oldumCanım şükret vallahi sen hiç değilse hamile kalabildiğini biliyorsun,bizde o da yok. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden nasip eder hayırlısıyla evlatlarımızı
cnm ben sana resmi sonra atarım ban msj olarak tmm cnmcanım eğer eşinin spermi 3 ml ise 120 değil toplam 144 milyon olması lazım. o yüzden karıştı kafam,normalde testlerde şöyle yazar,
ml de sperm X milyon
total sperm XX milyon diye
tamam canım,bekliyorumcnm ben sana resmi sonra atarım ban msj olarak tmm cnm
canım sayı ml de mi yoksa toplamda mı 47 ydi? o hareketle hamile kalmak çooook süper,rabbim bu kez inşallah kucağına almayı da nasip eder.sayı iyiydi canım 47 milyondu. ileri hızlı falan çok düşüktü A+B 6 gibiydi. Morfoloji yazmıyordu ama deformasyon oranı çok yüksekti hatırlamıyorum tam. Gerçi o değerlerle hamile kaldım ben ama düştü malesef...
İnşallah düzelmiştir...
vallahi ben de yaşadım canım aynısını 2 kere! Çok zor bir şey ama olup da kaybetmek,rabbim herkese hayırlısıyla kucağına alacağı bebişler nasip etsin (benim de)aynen cnm ya bende hiç kalmadım hamile bi kez günüm gecti 5 gün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı 6 gün tam kan verecektim adet oldumcok üzülmüştüm ama işte hiç hamile kalamamakta üzüyo insanı amarabbim hayırlısını versin
aminnn inşş cnm ben bugün jeli kullanıcam ama ikimizde hastayız nasıl olacak o iş cnmvallahi ben de yaşadım canım aynısını 2 kere! Çok zor bir şey ama olup da kaybetmek,rabbim herkese hayırlısıyla kucağına alacağı bebişler nasip etsin (benim de)
vallahi allah güç kuvvet ve istek verirse olur canım. bol bol mandalina yiyin,limonlu çay için. Eşine de ayrıca geçmiş olsun. ben de geçen hafta griptim ya,belki de ondan testim tam koyu göstermemiştir.aminnn inşş cnm ben bugün jeli kullanıcam ama ikimizde hastayız nasıl olacak o iş cnm
cnm bnmgunaydin kizlaarrr sabah sabah baya kaynatmissiniz :))
@xperiaZ canim çok tesekkur ederim darisi isteyen herkese olsun insaallahh
tmm cnm uyuyo hala zaten iğneden sonra baya terledi akşama iyi oluruz inşşş ya boş geçmesin bu hafta çünkü yumurtamın catlama haftasıvallahi allah güç kuvvet ve istek verirse olur canım. bol bol mandalina yiyin,limonlu çay için. Eşine de ayrıca geçmiş olsun. ben de geçen hafta griptim ya,belki de ondan testim tam koyu göstermemiştir.
Canım terlediyse üzerini değiştir,hem gribin falan en iyi ilaçlarından birisi de öpüşmektirtmm cnm uyuyo hala zaten iğneden sonra baya terledi akşama iyi oluruz inşşş ya boş geçmesin bu hafta çünkü yumurtamın catlama haftası
Günaydın canım,eee sen de başka topiklerde kaynatıyorsungunaydin kizlaarrr sabah sabah baya kaynatmissiniz :))
@xperiaZ canim çok tesekkur ederim darisi isteyen herkese olsun insaallahh
Ya canım takılma o kadar detaya,ben özellikle ilişkiden önce yapıyordum geçen aylarda.keklik_58 güldürdün beni kızlar ya saat 8 den snra yapılan test geçerszmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?