Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız grpaysgl senin eşinin milimde mi 48 di toplamda mı anlamadım gitti. testin resmini çekip göndersene bir. Bu arada kemal size benim eski yerde ayşegül hanıma test yaptırın demişti,yaptıracak mısınız? Eski testleriniz üzerinden değerlendirdi de mi?

üzülme cnm o degerle ie hamilekaldıysan şimdi hayli hayli klırsın yeterki rabbimin gönlü istesin
rabbim bizim kalbimizi yokluyo sabretmek gerek tabiki elimizden geleni yapıypruz sayısı iyiymiş cnm bizdede sadece ileri harekette sorun var

cnm bak 48 milyon yazıyo ml dediğin galiba yan tarafta 120 milyon yazıyodu ama sayıdı 48 milyon doktor dedievet cnm agostosta ki testi göre youm yaptı cnm 3 ay olmazsa orada gidip test yap dedi hani filmden 3 ay sonrahala bebek olmazsa yapın test dedi

Canım şükret vallahi sen hiç değilse hamile kalabildiğini biliyorsun,bizde o da yok. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden nasip eder hayırlısıyla evlatlarımızı

canım eğer eşinin spermi 3 ml ise 120 değil toplam 144 milyon olması lazım. o yüzden karıştı kafam,normalde testlerde şöyle yazar,
ml de sperm X milyon
total sperm XX milyon diye

Canım şükret vallahi sen hiç değilse hamile kalabildiğini biliyorsun,bizde o da yok. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden nasip eder hayırlısıyla evlatlarımızı
aynen cnm ya bende hiç kalmadım hamile bi kez günüm gecti 5 gün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı 6 gün tam kan verecektim adet oldum cok üzülmüştüm ama işte hiç hamile kalamamakta üzüyo insanı amarabbim hayırlısını versin

canım sayı ml de mi yoksa toplamda mı 47 ydi? o hareketle hamile kalmak çooook süper,rabbim bu kez inşallah kucağına almayı da nasip eder.

vallahi ben de yaşadım canım aynısını 2 kere! Çok zor bir şey ama olup da kaybetmek,rabbim herkese hayırlısıyla kucağına alacağı bebişler nasip etsin (benim de)

vallahi ben de yaşadım canım aynısını 2 kere! Çok zor bir şey ama olup da kaybetmek,rabbim herkese hayırlısıyla kucağına alacağı bebişler nasip etsin (benim de)
aminnn inşş cnm ben bugün jeli kullanıcam ama ikimizde hastayız nasıl olacak o iş cnm

aminnn inşş cnm ben bugün jeli kullanıcam ama ikimizde hastayız nasıl olacak o iş cnm
vallahi allah güç kuvvet ve istek verirse olur canım. bol bol mandalina yiyin,limonlu çay için. Eşine de ayrıca geçmiş olsun. ben de geçen hafta griptim ya,belki de ondan testim tam koyu göstermemiştir.

vallahi allah güç kuvvet ve istek verirse olur canım. bol bol mandalina yiyin,limonlu çay için. Eşine de ayrıca geçmiş olsun. ben de geçen hafta griptim ya,belki de ondan testim tam koyu göstermemiştir.
tmm cnm uyuyo hala zaten iğneden sonra baya terledi akşama iyi oluruz inşşş ya boş geçmesin bu hafta çünkü yumurtamın catlama haftası

gunaydin kizlaarrr sabah sabah baya kaynatmissiniz :))
@xperiaZ canim çok tesekkur ederim darisi isteyen herkese olsun insaallahh
Günaydın canım,eee sen de başka topiklerde kaynatıyorsun ne yapalım iş yapacağımıza çene çalmak daha zevkli geliyor,inşallah beni şutlamazlar,bize mi çalışıyorsun yoksa kadınlar klübüne mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…